reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam;)
Ja na nogach od 5.30, maly zawsze spal do 6 ale cos mu sie przetawilo do tego w viagu dnia tylko 2 raz po pol godz.
Kama ja do 26 tyg mie bylam badana na fotelu ale pozniej bolal mnie brzuch, szyjka sie skracala i czesto badali w szpitalu jak io pozniej na wizytach. U nas ciezko z chodzeniem na nfz bo jeden lekarz jest codziennie ale nie za dobry i bardzo stary a tak to codziennie jest inny ze szpitala, nie wiadomo jaki bedzie bo nawet w rejestrsacji twierdza ze nie wiadza i gdyby chciec to treba do starego chodzic albo szpitalnego z tym ze na kazdej wizycie bylby inny gin:confused:dlatrgo prywatnie chodzilam
Ewi daj znac gdy bedziesz cos wiedziec
Malwina ja wczoraj poklocilam sie z Ł i nie gadamy
Kasiek ja dopiero jem sniadanie przy bb;-)

reklama
Kasiek sa tez takie wózki-pchacze z lalka fajne to jest ;)

Anula moja zawsze spała do 9 -9:30 teraz wszyscy wstajemy równo 8:30-40 haha

Sali nie dobijaj:-D cheica pospalabym do 7, probowalam klasc go o 21 ale i tak wstaje najpozniej 6:confused:czasami tak o 7 gdy go glaskam po tylku zasypia ale na max 20 min i zanim ja zasne on juz mnie drapie...naszczescie nocki ok bo wstaje 2 razy jesc ale od razu zasypia

Malwina ah te chłopy:p

Alula a le masz rannego ptaszka:)

Sali nie wiem ja tylko podałam przykład co moja dostała na roczek teraz tego konia podstawia wszędzie żeby coś dostać:p

Lolkak
super ten wózeczek:) tylko że nie dla mojej panny ona by się wściekła tylko za ręce i jazda jejku przyszło to na lato i cały lipiec i sierpień prowadzana była po podwórku:p

Ostatnia edycja:
Kasiek to mała cwaniara hehe

Lolkak własnie o tym pisałam;)

Anula Kaja chodzi spac po 21 nie raz po 22 jak D jest w domu (bo wieczorem najlepiej sie wariuje):-D

Kasiek oj ranny ale wierze ze w kocu mu sie zmieni;-)
Sali u mnie o 20 juz tak marudzi ze nie ma szans musze go klasc...

Dzien dobry :)

Mały właśnie usnął, więc mam chwilę dla siebie :) Pogoda dziś jest całkowitym przeciwieństwem wczorajszej, jest zimno, pada i tylko chce się spać :/ Ale robię sobie dzisiaj labę, wczoraj posprzątałam cały dom, więc dziś tylko pobieżne sprzątanie, które szybko pójdzie :) Do tego nie robię dziś obiadu, bo mój mąż po pracy idzie pograć w siatkówkę, a dla siebie samej to mi się nie opłaca gotować :) Maćkowi postanowiłam dziś ugotować zupkę z łososia i placki kukurydziane na obiadek, więc i to szybko pójdzie. Poświęce cały wolny czas synkowi :)

EWI
- napewno wszystko będzie dobrze!!!! Uszka do góry i trzymam kciuki za wyniki badań :)

My z wyprawki to prawie wszystko dostaliśmy. Dokupiam tylko butelki, przewijak no i ubranka, ale to wyłącznie moja wina, bo dostałam ich pełno, używanych i nowych a dalej było mi mało. Chyba jestem zakupoholiczką Maćkowych ubranek, do tej pory nie mogę wrócić z zakupów by czegoś mu nie kupić, choćby skarpetek :D

Ja do gina chodziłam na początku prywatnie, ale raz poszłam na NFZ i było tak samo, także miałam zrobione USG, więc nie opłacało mi się płacić skoro było tak samo.

To lecę postrzątać jak mówiłam, by już mieć wszystko zrobione jak Maćko wstanie :)

Miłego dzionka :*

Anula a pamiętasz jak jęczałam że moja tyle razy wstaje i tylko pije?? Twój jest malutki i przykro mi ale musisz swoje jako mama przecierpieć im starszy tym będzie lepiej ciesz się że zdrowo Ci się chowa... Wczoraj gadałam z przyjaciółką gadałam jej córka już miesiąc chora jest bo miałą zapalenie płuc podleczyła antybiotykiem i lekarka kazała odstawić i co nawrót zapalenia płuc non stop jej choruje jest alergikiem skaza białkowa anemie miała swego czasu...

Joanka ja też tak mam zawsze Dominice się coś dostanie szczególnie w lumpku uwielbiam polować:)

Dziewczyny nie uwierzycie od wczoraj Dominika robi kupkę na duży sedes u rodziców i to bez protestów i chowania się!!! Mam nadzieje że jej to w nawyk wejdzie przez 2 tygodnie!!

reklama
JOANKA Mela za mała do czytania, ale dobry tekst z tym praniem, nie słyszałam jeszcze.

GOSIA masz rację z wózkiem, większość znajomych co ma córeczki a i u mnie tak było, na pierwsze urodziny najlepszy dla dziewczynki wózek z lalą.

EWI oby wszystko z ciążą wszystko w porządku było.

LIZA u mnie dziś taka sama pogoda

KASIEK gratki dla córy za kupkę na kibelek.
Kurczę nie strasz mnie bo mój mały też ma skazę i Bóg wie co jeszcze. dopiero ma 2,5miesiąca a już dwa razy antybiotyk plus zastrzyki do tego, jak będzie tak chorował to chyba się pochlastam.

Do góry