reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej dziewczyny od jakiegoś czasu troche was podczytuje wydajecie sie bardzo sympatyczne chciałabym do was dołaczyc zeby moc z kims czasem pogadac tzn popisac mieszkam z tesciami na ze tak powiem zatyleczku:) (zeby brzydko sie nie wyrazac i nie mam za bardzo do kogo ust oyworzyc) mam cudna coreczke nikole za dwa dni skaczy 5 miesiecy

reklama
Witajcie mnie już lepiej:):-D, pochwale sie że Kacper pierwszy raz wczoraj zrobił siusiu na wc bez nakładki:tak:.

Ewi trzymam mocno kciuki!!
kaamaa a u mnie za każdym razem gin szyjkę sprawdzał itd
mirabelka witaj

Gosdia no możesz kupić jej taki wózeczek :)
A po za tym mam dość teściowej i żeby powróciły zdrowe relacje i żeby za mną zatęskniła potrzebne takie ferie:p

a jAnul jeszcze będzie spał i spał:)

Mirabelka witaj jestem w takiej samej sytuacji co Ty:p I też ma teściową:) Napisz coś więcej o Was:)

Miralbelka Witaj :-) widzę że jesteś z Podlasia, a skąd dokładniej? ja mieszkam nie daleko Białegostoku i też jestem z '90 rocznika ;-)

Gosdia moja ma taki co prawda to jej drugi wózek bo pierwszy połamała ale był bardzo podobny:
WÓZEK - Spacerówka_____SIMBA____POZNAŃ (2092020274) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DO tej pory z nim lata jak szalona :-D nie jest wysoki, leciutki, nawet jak na nią upadnie to krzywdy nie zrobi, nie ma co na razie pchać sie w koszty, jak się panny będą świadomie bawić i trochę szacunku dla zabawek będą miały można coś bardziej wypasionego kupić :tak:

Ci do tych bransoletek u dzieci to zależy, niektóre noszą już od małego. Jak Zuzia miała rok to na pewno by zrywała, a teraz na walentynki kupiliśmy jej taką jakby na sznureczku ze srebrnym serduszkiem i ciągle nosi, nawet do spania nie ściąga :-p No ale Zuzia to już duża panna ;-)

gosdia też właśnie myślę, że wózek na razie to lepiej taki mały, spacerówkę, jak Zosi się spodoba to kiedyś można kupić jakiś lepszy ;-)

mirabelka witam :-) pisz jak najczęściej ;-) jesteś z rocznika '90? :-p

umi super, gratuluję :tak: czyli już strachu nie ma :-)

Łeee nic mi się nie chce :baffled: obżarłam się pierogami i się ruszyć nie mogę :-D:-D

Ja nadrobilam wsio ale niewiem co odpisywac, jestem zamotana jak....:eek:
Miki mi marudzi, kaszle mocno - odrywa sie nieźle ;P spał 1,5h i jakos teraz je krupnik :tak:
Daje mu syropki... Ogólnie zakrecona jestem jak baranie rogi :eek:
Głowa do tego zaczyna mnie bolec... :no:

tak jestem z rocznika 90 w maju kacze 22lata moj maz jest ode mnie o 2 tala mlodszy mieszkamy u jego rodzicow w okolicach bielska podl. jak to z tesciami roznie bywa najgorsze jest to ze do wszystkiego sie wtracaja wszystkiego zabraniaja nawet specerow z nikola bo jest za mała... rodzice meza maja gospodarke i chyba planuja mu ja zapisac ale my jej nie chcemy bo wiadomo jak to jest za krowami nie ma na nic czasu nawet nie mozna pojechac do znajomych spokojnie posiedziec bo zaraz obrzadek itd... aj a najgorsze jest to ze oni nas jak dzieci traktuja nie pozwalaja nam sie wyprowadzic i isc na swoje bo twierdza ze se nie poradzimy a raczej to chyba oni se nie poradza sami z gosp., a tesciowa jeszcze mnie poucza jak mam dzieckiem sie zajmowac nie robtego ani tam tego to rob tak a to tak itd a ja gdy miałam 14 lat to zmarła moja mama i musiałam zajac sie młodsza siostra i dwuletnim bratem wiec wiem co i jak mam robic ale nie ona bedzie mnie pouczac aj

reklama
mirabelka też jestem z '90 :tak: współczuję sytuacji z teściową.. no ale.. one chyba już takie po prostu są! :baffled:

dorotar Kacperek ma niezłą czuprynę :-) aż się nadziwić nie mogę, że taka dzidzia mała ma takie włosy, moja takich na rok nawet nie miała :-p
My mieliśmy taką przytulankę, właśnie z tesco :tak: i jeszcze jednego takiego misia też miałyśmy, tzn główka była normalna a cały misiu taki płaski, tak jakby bez wypełnienia i w Pepco właśnie takie są, tyle, że większe niż my miałyśmy.

Do góry