reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KASIEK mam foto ale jak farbowałam wtedy na brąz ale tam długości nie widac, a tak poza tym to gotki mam w związanych:-p. Jak głowe umyje to foto pokaże bo teraz wyglądam jak niewygląd :-p:cool2: Ja 87 a ty chyba 88?

KURCZE ZGŁUPIAŁAM napisałam tylko o suwaczkach i sie ponaprawiały :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
KURCZE ZGŁUPIAŁAM napisałam tylko o suwaczkach i sie ponaprawiały :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Admini zadziałali w tym kierunku ;-) _________________________WAMPI- jeśli to grypa żołądkowa to najlepiej nic nie robić... bo wirus musi wyleźć "od tyłu' nie można zatrzymywać go w organiźmie... tylko musisz dawać jej bardzo dużo do picia żeby się biedulka nie odwodniła.

KasiaF czary mary :happy:
kasiek, Kasia dzis chcialam sie wyrwac z domu, znajoma z innego forum chciala mnie zgarnoc na spotkanie forumowe gdzie i ja pisze i mojemu to nie w smak bylo i powiedzial ze nie wroci wczesniej jak kolo 19:-( ciagle dom i dom, juz mam dosc... ehhh

Hania na przedstawieniu super.:tak:

KAMMA no to ukłon w strone adminów... Myślałam że to bardziej wina stronki z której są suwaczki, bo tak jak teraz myśle to chyba już mi nie grało coś jak je robiłam i kody brałam... Ale cieszę się że bawic się z tym nie muszę:-)

LIZA- ale chamsko postąpił... wiem że masz kijowe stosunki z rodzicami, ale ten jeden raz nie mogliby się zająć dzieciakami? przeciez to oszaleć można cały czas z w domu siedzieć :-(

dziękuję dziewczyny ;-) chciałabym zeby wszystko sie ułożyło ;-)
Jutro idziemy do D . taty na urodziny i wracamy wieczorem w niedziele ;-) . to bedzie pierwsza noc Rafała po za domem ;-) .

Pozew o alimenty złożony czekam na rozprawe . K . nie interesuje sie Rafałem wogole kasy tez nie daje .
Nie wiem czy wiecie ale k oprocz Rafała ma jeszcze półtorarocznego syna ! . dopiero niedawno sie dowiedziałam . Wypisuje do mnie co chwile z wyzwiskami i poniza mnie na kazdym kroku . Zmieniłam nr chociaz nie wiem czy dobrze zrobiłam . Nr w starym tel lezy w kącie. On tez ma nieaktywny . Dzisiaj był siostra K chrzestna Rafała i dała 200 zl ;-) .

a teraz troszke słodkości ;-)

P050212_15.05.jpgP210112_19.25_[01].jpgP260112_09.06_[01].jpgP280112_11.54_[01].jpgZdjęcie-0001.jpg P290112_15.38.jpg

LIZA oj bym wygarnęła mu... On ma możliwośc przebywania między ludźmi, i kobiety też tego potrzebują! cholera, nienawidze jak tak postępują... Ale nie martw się, mój też ma czasem takie trzaski, ale ja się trochę od rzeczywistości w pracy odrywam... No i zazwyczaj mi nie robi M problemów, ale wiem też jak to jest...

MŁODA ja ci powiem tak- alimenty i tak wywalczysz, złóż sprawe o to że cię obraża, niech też poniesie kare, a tak pozatym to pomyśl sobie tak: ułożysz sobie życie z innym facetem który będzie o was dbał a K niech się wali! Odbierz mu prawa i nie będziesz na przyszłośc dziecka rozdzierac między dwie rodziny...

Odebrałam młodego... M śpi, spotkanie z koleżanką po naszej myśli, teraz przed nami kolejny krok :tak:.

A i ostatnio wstawiałyście fotki dzieciaczków jak się zmieniają... Zaraz i ja powalcze i wrzuce młodego...

Witajcie, podczytałam was ale nie mam weny pisać.
P100212_14.54.jpgMoja córcia dziś nie dała rady nie spać w dzień, padła, na stoliku opierając się o łóżko.

Zaraz po urodzeniu (jeszcze w szpitalu)
Kacperek.jpg.taaaki duzy.jpg.
jakoś 4miesiące I pół roczku
dzieńdobry.jpgw kojcu.jpg.
Roczek
_1011104.jpg.
Ok 2 lat
SDC13835.jpg.
No i teraz 3lata i 4mieś (w długich włoskach i po obcięciu)
Zdjęcie0426.jpgZdjęcie0431.jpgZdjęcie0440.jpg.
A to jak mój brzuszek rósł... Też miałam olbrzymi... Wróżyli mi duuuuże dziecko, a jedynie 3420 i 53cm
brzuszki.jpg

reklama
wczoraj się naczytałam i naogladałam wieczorem i miałam koszmary :no:
a dzis jakas ospała jestem... wiadomo.. po cięzkiej nocy..
do tego mój całkiem przypadkiem znalazł prezent na walentynki wrrrrrr
:wściekła/y:
no ale na szczczęście był zapakowany.. no ale... wiedział że to dla niego bo od razu się wydarł że znalazł coś niechccący :sorry: dobrze że nie zaglądał do środka :-p

co do pogody u nas jest dzisiaj tak ciepło ze nawet Vi chodziła już po dworku w samej bluzie i bez czapy :-)

anetka dlatego pytam jak z grawerami na zewnątrz bo mi się spodobały:tak: :-) ale nie wiem jak w praktyce... :-p
kama wpisz sobie w google obrączki z grawerem i grafika ;-) i Ci się pokażą również takie na zewnątrz:tak:
wampi o jejjjjjj.. współczuje no i życzę szybkiego uporania się z problemem :*
wampi zgadzam się orsalit jej kup....:tak: są smakowe bananowe i malinowe ... smecty nie polecam bo zatrzymuje wirusa w organiźmie pozbywając się biegunki.. ale nie leczy z wirusów:no:
liza .. ehhhh to smutne że tak Ci pwoiedział ...
młoda powiem Ci ze ja bym dla sądu te wyzwiska zostawiła!!! no i dobrze że się z nim rozeszłaś :-) od poczatku czułam ze ten koleś jest nie teges..
i syna ma... no pięknie!!!!
Rafałek śliczny ;-)
dorotar buahahahha dobre :-D
kasiaF ślicznego masz chłopaka!

Do góry