reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KASIEK mam foto ale jak farbowałam wtedy na brąz ale tam długości nie widac, a tak poza tym to gotki mam w związanych:-p. Jak głowe umyje to foto pokaże bo teraz wyglądam jak niewygląd :-p:cool2: Ja 87 a ty chyba 88?

KURCZE ZGŁUPIAŁAM napisałam tylko o suwaczkach i sie ponaprawiały :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
KURCZE ZGŁUPIAŁAM napisałam tylko o suwaczkach i sie ponaprawiały :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Admini zadziałali w tym kierunku ;-) _________________________WAMPI- jeśli to grypa żołądkowa to najlepiej nic nie robić... bo wirus musi wyleźć "od tyłu' nie można zatrzymywać go w organiźmie... tylko musisz dawać jej bardzo dużo do picia żeby się biedulka nie odwodniła.

KasiaF czary mary :happy:
kasiek, Kasia dzis chcialam sie wyrwac z domu, znajoma z innego forum chciala mnie zgarnoc na spotkanie forumowe gdzie i ja pisze i mojemu to nie w smak bylo i powiedzial ze nie wroci wczesniej jak kolo 19:-( ciagle dom i dom, juz mam dosc... ehhh

Hania na przedstawieniu super.:tak:

KAMMA no to ukłon w strone adminów... Myślałam że to bardziej wina stronki z której są suwaczki, bo tak jak teraz myśle to chyba już mi nie grało coś jak je robiłam i kody brałam... Ale cieszę się że bawic się z tym nie muszę:-)

LIZA- ale chamsko postąpił... wiem że masz kijowe stosunki z rodzicami, ale ten jeden raz nie mogliby się zająć dzieciakami? przeciez to oszaleć można cały czas z w domu siedzieć :-(

dziękuję dziewczyny ;-) chciałabym zeby wszystko sie ułożyło ;-)
Jutro idziemy do D . taty na urodziny i wracamy wieczorem w niedziele ;-) . to bedzie pierwsza noc Rafała po za domem ;-) .

Pozew o alimenty złożony czekam na rozprawe . K . nie interesuje sie Rafałem wogole kasy tez nie daje .
Nie wiem czy wiecie ale k oprocz Rafała ma jeszcze półtorarocznego syna ! . dopiero niedawno sie dowiedziałam . Wypisuje do mnie co chwile z wyzwiskami i poniza mnie na kazdym kroku . Zmieniłam nr chociaz nie wiem czy dobrze zrobiłam . Nr w starym tel lezy w kącie. On tez ma nieaktywny . Dzisiaj był siostra K chrzestna Rafała i dała 200 zl ;-) .

a teraz troszke słodkości ;-)

P050212_15.05.jpgP210112_19.25_[01].jpgP260112_09.06_[01].jpgP280112_11.54_[01].jpgZdjęcie-0001.jpg P290112_15.38.jpg

LIZA oj bym wygarnęła mu... On ma możliwośc przebywania między ludźmi, i kobiety też tego potrzebują! cholera, nienawidze jak tak postępują... Ale nie martw się, mój też ma czasem takie trzaski, ale ja się trochę od rzeczywistości w pracy odrywam... No i zazwyczaj mi nie robi M problemów, ale wiem też jak to jest...

MŁODA ja ci powiem tak- alimenty i tak wywalczysz, złóż sprawe o to że cię obraża, niech też poniesie kare, a tak pozatym to pomyśl sobie tak: ułożysz sobie życie z innym facetem który będzie o was dbał a K niech się wali! Odbierz mu prawa i nie będziesz na przyszłośc dziecka rozdzierac między dwie rodziny...

Odebrałam młodego... M śpi, spotkanie z koleżanką po naszej myśli, teraz przed nami kolejny krok :tak:.

A i ostatnio wstawiałyście fotki dzieciaczków jak się zmieniają... Zaraz i ja powalcze i wrzuce młodego...

Witajcie, podczytałam was ale nie mam weny pisać.
P100212_14.54.jpgMoja córcia dziś nie dała rady nie spać w dzień, padła, na stoliku opierając się o łóżko.

Zaraz po urodzeniu (jeszcze w szpitalu)
Kacperek.jpg.taaaki duzy.jpg.
jakoś 4miesiące I pół roczku
dzieńdobry.jpgw kojcu.jpg.
Roczek
_1011104.jpg.
Ok 2 lat
SDC13835.jpg.
No i teraz 3lata i 4mieś (w długich włoskach i po obcięciu)
Zdjęcie0426.jpgZdjęcie0431.jpgZdjęcie0440.jpg.
A to jak mój brzuszek rósł... Też miałam olbrzymi... Wróżyli mi duuuuże dziecko, a jedynie 3420 i 53cm
brzuszki.jpg

reklama
wczoraj się naczytałam i naogladałam wieczorem i miałam koszmary :no:
a dzis jakas ospała jestem... wiadomo.. po cięzkiej nocy..
do tego mój całkiem przypadkiem znalazł prezent na walentynki wrrrrrr
:wściekła/y:
no ale na szczczęście był zapakowany.. no ale... wiedział że to dla niego bo od razu się wydarł że znalazł coś niechccący :sorry: dobrze że nie zaglądał do środka :-p

co do pogody u nas jest dzisiaj tak ciepło ze nawet Vi chodziła już po dworku w samej bluzie i bez czapy :-)

anetka dlatego pytam jak z grawerami na zewnątrz bo mi się spodobały:tak: :-) ale nie wiem jak w praktyce... :-p
kama wpisz sobie w google obrączki z grawerem i grafika ;-) i Ci się pokażą również takie na zewnątrz:tak:
wampi o jejjjjjj.. współczuje no i życzę szybkiego uporania się z problemem :*
wampi zgadzam się orsalit jej kup....:tak: są smakowe bananowe i malinowe ... smecty nie polecam bo zatrzymuje wirusa w organiźmie pozbywając się biegunki.. ale nie leczy z wirusów:no:
liza .. ehhhh to smutne że tak Ci pwoiedział ...
młoda powiem Ci ze ja bym dla sądu te wyzwiska zostawiła!!! no i dobrze że się z nim rozeszłaś :-) od poczatku czułam ze ten koleś jest nie teges..
i syna ma... no pięknie!!!!
Rafałek śliczny ;-)
dorotar buahahahha dobre :-D
kasiaF ślicznego masz chłopaka!

Do góry