reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Znowu nie mam żadnych funkcji cudownie nie? :sorry2: strasznie działa mi to na nerwy :angry: postaram się aby wyglądało to w miarę przejżyście_____________________ ANETKA- łaaał Życzę dużo dużo Miłości :-) __________________________ KAMCIA- my mamy grawer wewnątrz, jak braliśmy ślub to nie widziałam żadnej z grawerem na zewnątrz. ____________________________ MŁODA- super ze tak dobrze Wam się układa _________________________ MALWINA- my też w tym roku mamy 4tą rocznicę :tak: ____________________________ GOSDIA- to tylko się cieszyć żę duzo pieniążków.

reklama
Anetka fajnie dziękuję:")

Kama
a my tez braliśmy ślub 12.09.2009 :-)

A ja spadam na miasto po zakupy na poczte i psa umówić do weterynarza. Nie chce mi się bo zimno ale co zrobię , jeszcze Zuzkę muszę wziąśc

Toxcstar gratulacje ząbka:)

KasiaF to też mieliście ciekawie:) I Fajne podziękowania u kuzynostwa pewnie rodzice się popłakali:)

Vi mi się nie podobają grawerki na zewnątrz;/

Młoda hej fajnie że Ci się tak układa może jakieś foty wrzucisz??

Anetka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ja też nie zauważyłam przepraszam:zawstydzona/y:

Gosdia
to tylko się cieszyć:)

Liza to czekamy:)

Kamma u mnie w listopadzie 4 lata też jak jesteśmy razem:)

Wampi ojejku a co jej się stało?? Współczuję u mnie tak ostatnio było i myślałam że się porzygam;/ Oby to nic poważnego

C pojechał do Warszawy a my się lenimy za godzinkę na dworek wybywamy bo słoneczko grzeje:)

Wampirku ślepotko;PP Napisałam ogólnie hihi....Po slubie 8 lat 4 października mineło:tak:

Wampi jelitówka jak nic...Tymek mial tak w listopadzie ,zakładałam mu wtedy pieluchy dla dorosłych (dziadka)...smród ze hoho fakt.Wspólczuje i zdróweczka;)

ANETKA no mam teraz tak do połowy łopatki... a ścięłyśmy tak z 25cm...

WAMPI oj współczuje... zdrówka dla córki...

VI szczerze to teraz już nie przywiązuje do obrączki tak uwagi... tym bardziej że mam na tym samym palcu pierścionek więc trochę przysłania i tak jakoś nie mam już parcia na wygląd obrączki

MŁODA cieszę się twoim szczęściem... Młody też z pewnością szczęśliwszy, bo szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko :tak:.

MALWINA a my się znamy 7lat i 2mieś a w lipcu 7lat jak razem będziemy... No alew tym roku najważniejsza data: pierwsza rocznica ślubu:-p.

A ja dzisiaj młodego ściągnęłam z wyra, zawiozłam na sankach do przedszkola a tam słysze rozmowe że jest -17st:szok: Fakt na nosie czułam mróz ale tak poza tym zimno mi nie było, młody stwierdził że mu rączki zmarzły, a ja głupia na termometr nie spojrzłam:zawstydzona/y:, dopiero jak wróciłam patrze a tam -15,8... Oj mam nadzieje że się nie pochoruje mi młody...

EDIT kurcze, patrze na moje sówaczki i stwierdzam że oszukują:dry::baffled: Bo poznaliśmy się 10.12.2004 czyli równo 7 i 2mieś a suwaczek pokazuje mniej :confused:

Ostatnia edycja:
ANETKA no mam teraz tak do połowy łopatki... a ścięłyśmy tak z 25cm...

WAMPI oj współczuje... zdrówka dla córki...

VI szczerze to teraz już nie przywiązuje do obrączki tak uwagi... tym bardziej że mam na tym samym palcu pierścionek więc trochę przysłania i tak jakoś nie mam już parcia na wygląd obrączki

MŁODA cieszę się twoim szczęściem... Młody też z pewnością szczęśliwszy, bo szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko :tak:.

MALWINA a my się znamy 7lat i 2mieś a w lipcu 7lat jak razem będziemy... No alew tym roku najważniejsza data: pierwsza rocznica ślubu:-p.

A ja dzisiaj młodego ściągnęłam z wyra, zawiozłam na sankach do przedszkola a tam słysze rozmowe że jest -17st:szok: Fakt na nosie czułam mróz ale tak poza tym zimno mi nie było, młody stwierdził że mu rączki zmarzły, a ja głupia na termometr nie spojrzłam:zawstydzona/y:, dopiero jak wróciłam patrze a tam -15,8... Oj mam nadzieje że się nie pochoruje mi młody...

EDIT kurcze, patrze na moje sówaczki i stwierdzam że oszukują:dry::baffled: Bo poznaliśmy się 10.12.2004 czyli równo 7 i 2mieś a suwaczek pokazuje mniej :confused:

Kasia ja ostatnio ustawiałam suwaczek i Tymka pokazywal ze ma 8 lat 4 tygodnie i jeden dzien,a ur ósme ma jutro dopiero,dopiero jak zrobiłam date ur. 2005 rok to pokazało normalnie;/

Swoją droga Kaja konczy dzisiaj 2 latka i osiem miesiecy;**

Co ty Wampi,aviomarin jedynie wymioty powstrzyma...lepiej smecta i gorzka herbata...mówia ze jak to jelitówka to lepiej zeby wirus usunął sie przez wymioty i biegunke ale trzeba duzo nawadniac Orsalit jej kup i smecte.

Wampi ja polecam enterol 250,orsalit i jagody :-) enterol po wypiciu wstrzymuje super biegunke :tak: zdrówka!!!

Niby na dowrze fajnie ale mi sie nie chce wyjsc :-( dolka mam przez męża humor mi zrypal i wogole ;]

LIZA a cóż ten chłop Ci zrobił

WAMPI ja nie pomogę... My zmagaliśmy się z wymiotami gorączką ibiegunką ale jak miał niecałe półtora roku więc leczenie było inne

SALI no kłamią coś te sówaczki, i to nie tylko z datą poznania... Muszę chyba nowe zrobic, ale to w przyszłym tygodniu:-p.

M wrócił dopiero z pracy i czekamy na koleżanke naszą :-)

reklama
Wampi ja tez nie pomogę bo jak na razie dzięki Bogu każda grypa żołądkowa omija mnie i Dominikę w domu:) Zdrówka dla Gabi:)
Liza:huh::huh::huh::huh::huh: a co się stało?? Przytulam:)

KasiaF ja byłam przekonana cały czas że Ty mój rocznik:p Pokaż jak włosy ściełaś przed i po:p

Dobra młoda śpi C nie ma czas na serial:)

Do góry