reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Znowu nie mam żadnych funkcji cudownie nie? :sorry2: strasznie działa mi to na nerwy :angry: postaram się aby wyglądało to w miarę przejżyście_____________________ ANETKA- łaaał Życzę dużo dużo Miłości :-) __________________________ KAMCIA- my mamy grawer wewnątrz, jak braliśmy ślub to nie widziałam żadnej z grawerem na zewnątrz. ____________________________ MŁODA- super ze tak dobrze Wam się układa _________________________ MALWINA- my też w tym roku mamy 4tą rocznicę :tak: ____________________________ GOSDIA- to tylko się cieszyć żę duzo pieniążków.

reklama
Anetka fajnie dziękuję:")

Kama
a my tez braliśmy ślub 12.09.2009 :-)

A ja spadam na miasto po zakupy na poczte i psa umówić do weterynarza. Nie chce mi się bo zimno ale co zrobię , jeszcze Zuzkę muszę wziąśc

Toxcstar gratulacje ząbka:)

KasiaF to też mieliście ciekawie:) I Fajne podziękowania u kuzynostwa pewnie rodzice się popłakali:)

Vi mi się nie podobają grawerki na zewnątrz;/

Młoda hej fajnie że Ci się tak układa może jakieś foty wrzucisz??

Anetka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ja też nie zauważyłam przepraszam:zawstydzona/y:

Gosdia
to tylko się cieszyć:)

Liza to czekamy:)

Kamma u mnie w listopadzie 4 lata też jak jesteśmy razem:)

Wampi ojejku a co jej się stało?? Współczuję u mnie tak ostatnio było i myślałam że się porzygam;/ Oby to nic poważnego

C pojechał do Warszawy a my się lenimy za godzinkę na dworek wybywamy bo słoneczko grzeje:)

Wampirku ślepotko;PP Napisałam ogólnie hihi....Po slubie 8 lat 4 października mineło:tak:

Wampi jelitówka jak nic...Tymek mial tak w listopadzie ,zakładałam mu wtedy pieluchy dla dorosłych (dziadka)...smród ze hoho fakt.Wspólczuje i zdróweczka;)

ANETKA no mam teraz tak do połowy łopatki... a ścięłyśmy tak z 25cm...

WAMPI oj współczuje... zdrówka dla córki...

VI szczerze to teraz już nie przywiązuje do obrączki tak uwagi... tym bardziej że mam na tym samym palcu pierścionek więc trochę przysłania i tak jakoś nie mam już parcia na wygląd obrączki

MŁODA cieszę się twoim szczęściem... Młody też z pewnością szczęśliwszy, bo szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko :tak:.

MALWINA a my się znamy 7lat i 2mieś a w lipcu 7lat jak razem będziemy... No alew tym roku najważniejsza data: pierwsza rocznica ślubu:-p.

A ja dzisiaj młodego ściągnęłam z wyra, zawiozłam na sankach do przedszkola a tam słysze rozmowe że jest -17st:szok: Fakt na nosie czułam mróz ale tak poza tym zimno mi nie było, młody stwierdził że mu rączki zmarzły, a ja głupia na termometr nie spojrzłam:zawstydzona/y:, dopiero jak wróciłam patrze a tam -15,8... Oj mam nadzieje że się nie pochoruje mi młody...

EDIT kurcze, patrze na moje sówaczki i stwierdzam że oszukują:dry::baffled: Bo poznaliśmy się 10.12.2004 czyli równo 7 i 2mieś a suwaczek pokazuje mniej :confused:

Ostatnia edycja:
ANETKA no mam teraz tak do połowy łopatki... a ścięłyśmy tak z 25cm...

WAMPI oj współczuje... zdrówka dla córki...

VI szczerze to teraz już nie przywiązuje do obrączki tak uwagi... tym bardziej że mam na tym samym palcu pierścionek więc trochę przysłania i tak jakoś nie mam już parcia na wygląd obrączki

MŁODA cieszę się twoim szczęściem... Młody też z pewnością szczęśliwszy, bo szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko :tak:.

MALWINA a my się znamy 7lat i 2mieś a w lipcu 7lat jak razem będziemy... No alew tym roku najważniejsza data: pierwsza rocznica ślubu:-p.

A ja dzisiaj młodego ściągnęłam z wyra, zawiozłam na sankach do przedszkola a tam słysze rozmowe że jest -17st:szok: Fakt na nosie czułam mróz ale tak poza tym zimno mi nie było, młody stwierdził że mu rączki zmarzły, a ja głupia na termometr nie spojrzłam:zawstydzona/y:, dopiero jak wróciłam patrze a tam -15,8... Oj mam nadzieje że się nie pochoruje mi młody...

EDIT kurcze, patrze na moje sówaczki i stwierdzam że oszukują:dry::baffled: Bo poznaliśmy się 10.12.2004 czyli równo 7 i 2mieś a suwaczek pokazuje mniej :confused:

Kasia ja ostatnio ustawiałam suwaczek i Tymka pokazywal ze ma 8 lat 4 tygodnie i jeden dzien,a ur ósme ma jutro dopiero,dopiero jak zrobiłam date ur. 2005 rok to pokazało normalnie;/

Swoją droga Kaja konczy dzisiaj 2 latka i osiem miesiecy;**

Co ty Wampi,aviomarin jedynie wymioty powstrzyma...lepiej smecta i gorzka herbata...mówia ze jak to jelitówka to lepiej zeby wirus usunął sie przez wymioty i biegunke ale trzeba duzo nawadniac Orsalit jej kup i smecte.

Wampi ja polecam enterol 250,orsalit i jagody :-) enterol po wypiciu wstrzymuje super biegunke :tak: zdrówka!!!

Niby na dowrze fajnie ale mi sie nie chce wyjsc :-( dolka mam przez męża humor mi zrypal i wogole ;]

LIZA a cóż ten chłop Ci zrobił

WAMPI ja nie pomogę... My zmagaliśmy się z wymiotami gorączką ibiegunką ale jak miał niecałe półtora roku więc leczenie było inne

SALI no kłamią coś te sówaczki, i to nie tylko z datą poznania... Muszę chyba nowe zrobic, ale to w przyszłym tygodniu:-p.

M wrócił dopiero z pracy i czekamy na koleżanke naszą :-)

reklama
Wampi ja tez nie pomogę bo jak na razie dzięki Bogu każda grypa żołądkowa omija mnie i Dominikę w domu:) Zdrówka dla Gabi:)
Liza:huh::huh::huh::huh::huh: a co się stało?? Przytulam:)

KasiaF ja byłam przekonana cały czas że Ty mój rocznik:p Pokaż jak włosy ściełaś przed i po:p

Dobra młoda śpi C nie ma czas na serial:)

Do góry