reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziekuje w imieniu mojego mężczyzny;)

Wczoraj lezymy sobie w łozku i taka rozmowa nastapiła;):

Ja:boli mnie gardło
Kaja:musisz jechac do :szpitalka",potem bedziesz z tata tak?
J;ja nie chce do szpitala!
K:juz nie boli?
J:troszke..
K:aaa,to sobie odpocznij... ok?

W ogóle od wczoraj my tez mamy przsrany temat na tapecie ,ze tak powiem;/;/

Kaja nie moze zrobic kupy,dałam jej Lactulosan i w koncu poszłysmy na kibelek i wyszła taka wielka kupa ze chyba mnie by rozerwało a co dopiero ją;((płakałysmy razem ;((

Dzisiaj dalej mowi ze dupka ja boli i chyba boi sie isc na kibelek,dałam jej syropek i poczekamy na p[rzebieg akcji;/;(

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka

LIZA fajnie że jednak mężuś szybciej wrócił, i że troszke się oderwałas...
SALI sto lat dla Tymka, i współczuje syt z Kają, my się zmagamy z problemem od listopada, po takiej większej kupce... Nie jest wesoło :-/

Ja po pracy, katar mam... M przywiozłam sajgonki i zadowolony zjadł, młody też miał radoche... W pracy oki, jutro ciężki dzień niestety będzie... Miłej nocki

liza cieszę się ze mąż się ogarnął i dał Ci jechać :-)
Sali 100 lat dla Tymka :-) słodziak z niego.. ehhhh mój bratanek też już 8 lat ma :-)
współczucia dla kupy Kai... ehhh :-(
anetka to sobie wuobraź że dzisiaj było jeszcze cieplej niż wczoraj.. zero wiatru zero chmur :-) słoneczko tak dawało że nawet i Emma na chwilę była na dworze bez czapy i kurtki:tak: normalnie cieplusio już mamy :-)
gosia fajnie że jesteś własńie się zastanawiałam ostatnio co z Toba :-) a tu jesteś :-)
dorotar szczeże uważam ze jeśli mały nadal ma jakąś alergię to nie męczyć się ani Ty ani on tylko przejść na butlę i mleczko dla alergików:tak:

ja dzisiaj zarobiona byłam.. sprzątałam mój nowy ogród ;-)
D malował ... wogóle sprzątania co nie miara.. nie mam siły a to dopiero początek :szok:

Hej Laski. Trochę mnie nie było, ale nadrobiłam ponad 100str. W tygodniu ciężko było się tu wbić, poza tym jakaś senność się mnie trzymała co wieczór, że nawet przed laptopem przysypiałam:dry: Dziś byliśmy u szwagierki na urodzinach, fajnie było:tak: No i Martynka się wyszalała z kuzynostwem. Wszystko już mówi nasza Królewna:-) I idą jej wszystkie 5tki naraz;-) Na szczęście bezobjawowo.
Widzę wspomnieniowo. To ja zacznę od obrączek, mieliśmy takie
Zobacz załącznik 436294
białe złoto z żółtym złotem
Ślub braliśmy 8 maja 2010r, za 3 miesiące 2 lata po ślubie mamy:) Ale zleciało:)

A co do Martynki to tutaj po urodzeniu w szpiatalu jeszcze /miała 53cm i 2860g/

Anetka gratuluję rocznicy:)
Wampi zdrowia dla Was:*
Dorator ale słodko usnęła Amelcia:)
Liza fajnie, że mogłaś się ''odchamić'', oby częściej takie wypady:) A co to z policją było?
KasiaF śliczny Kacperek jest:) Najbardziej mnie urzekła fotka jak miał rok:) 25cm to sporo ścięłaś, ja zawsze płaczę jak mam końcówki ścięte haha:D

A o co poszło z Myrsini? Bo nie widziałam żadnej afery, jedynie jej bana, a miałam jej pisać, że byłam 2x na wakacjach w Grecji..

Ostatnia edycja:
vegas jak fajnie ze jesteś :*:*:*
Martynka słodka , obrączki też fajne :-)
a o Myrsini to poszło o to że nie była w ciąży bo miała zdjecie ściagnięte z neta
a my od początku widziałysmy że coś jest nie tak.. gdyż ciągle coś mieszała i kręciła... no i wkońcu wyszło na jaw że jest trollem...
na szczęscie bardzo szybko:tak: bo niektóre dziewczyny nawet wierzyły w jej historyjki
co prawda była z Grecji , ale mało proawdopodobne ze od urodzenia ;-) długa historia z nią bo każdy temat który się jej tyczył był kończony mieszaniem i aferą :-p fakt faktem afera była dlatego ze poprzez jej niedomówienia i zmiany zdania zadawałyśmy ogrom pytań a ona pogubiona pisała coraz większe bzdury i się gubiła jeszcze bardziej aż na nas wskakiwała ze ją łapiemy za słówka itp itd i było niesmacznie:sorry:
pewnie gdyby tak nie kreciła nie byłoby takiego zamieszania wokół niej

Witam niedzielnie;))
Bal udany,dzieciaki sie wyszalały ,a potem mamusia poszla na women party do kumpeli;))

Ostatnio chcialam dzieciaki przestraszyc,załozylam maske i wskoczyłam do nich do pokoju centralnie na klamkę i mam na ramieniu siniaka średnicy 7 cm w kolorach tęczy .....dobrze ze jest zima ,bo latem ludzie by sobie pomysleli ze "zupa była za słona" ;/;D

Vegas zaglądaj czesciej...Martynka przesłodka;))

Szkoda Whitney;((Kolejna wielka gwiazda która niszczy sobie zycie nałogiem;(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry