reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziekuje w imieniu mojego mężczyzny;)

Wczoraj lezymy sobie w łozku i taka rozmowa nastapiła;):

Ja:boli mnie gardło
Kaja:musisz jechac do :szpitalka",potem bedziesz z tata tak?
J;ja nie chce do szpitala!
K:juz nie boli?
J:troszke..
K:aaa,to sobie odpocznij... ok?

W ogóle od wczoraj my tez mamy przsrany temat na tapecie ,ze tak powiem;/;/

Kaja nie moze zrobic kupy,dałam jej Lactulosan i w koncu poszłysmy na kibelek i wyszła taka wielka kupa ze chyba mnie by rozerwało a co dopiero ją;((płakałysmy razem ;((

Dzisiaj dalej mowi ze dupka ja boli i chyba boi sie isc na kibelek,dałam jej syropek i poczekamy na p[rzebieg akcji;/;(

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka

LIZA fajnie że jednak mężuś szybciej wrócił, i że troszke się oderwałas...
SALI sto lat dla Tymka, i współczuje syt z Kają, my się zmagamy z problemem od listopada, po takiej większej kupce... Nie jest wesoło :-/

Ja po pracy, katar mam... M przywiozłam sajgonki i zadowolony zjadł, młody też miał radoche... W pracy oki, jutro ciężki dzień niestety będzie... Miłej nocki

liza cieszę się ze mąż się ogarnął i dał Ci jechać :-)
Sali 100 lat dla Tymka :-) słodziak z niego.. ehhhh mój bratanek też już 8 lat ma :-)
współczucia dla kupy Kai... ehhh :-(
anetka to sobie wuobraź że dzisiaj było jeszcze cieplej niż wczoraj.. zero wiatru zero chmur :-) słoneczko tak dawało że nawet i Emma na chwilę była na dworze bez czapy i kurtki:tak: normalnie cieplusio już mamy :-)
gosia fajnie że jesteś własńie się zastanawiałam ostatnio co z Toba :-) a tu jesteś :-)
dorotar szczeże uważam ze jeśli mały nadal ma jakąś alergię to nie męczyć się ani Ty ani on tylko przejść na butlę i mleczko dla alergików:tak:

ja dzisiaj zarobiona byłam.. sprzątałam mój nowy ogród ;-)
D malował ... wogóle sprzątania co nie miara.. nie mam siły a to dopiero początek :szok:

Hej Laski. Trochę mnie nie było, ale nadrobiłam ponad 100str. W tygodniu ciężko było się tu wbić, poza tym jakaś senność się mnie trzymała co wieczór, że nawet przed laptopem przysypiałam:dry: Dziś byliśmy u szwagierki na urodzinach, fajnie było:tak: No i Martynka się wyszalała z kuzynostwem. Wszystko już mówi nasza Królewna:-) I idą jej wszystkie 5tki naraz;-) Na szczęście bezobjawowo.
Widzę wspomnieniowo. To ja zacznę od obrączek, mieliśmy takie
Zobacz załącznik 436294
białe złoto z żółtym złotem
Ślub braliśmy 8 maja 2010r, za 3 miesiące 2 lata po ślubie mamy:) Ale zleciało:)

A co do Martynki to tutaj po urodzeniu w szpiatalu jeszcze /miała 53cm i 2860g/

Anetka gratuluję rocznicy:)
Wampi zdrowia dla Was:*
Dorator ale słodko usnęła Amelcia:)
Liza fajnie, że mogłaś się ''odchamić'', oby częściej takie wypady:) A co to z policją było?
KasiaF śliczny Kacperek jest:) Najbardziej mnie urzekła fotka jak miał rok:) 25cm to sporo ścięłaś, ja zawsze płaczę jak mam końcówki ścięte haha:D

A o co poszło z Myrsini? Bo nie widziałam żadnej afery, jedynie jej bana, a miałam jej pisać, że byłam 2x na wakacjach w Grecji..

Ostatnia edycja:
vegas jak fajnie ze jesteś :*:*:*
Martynka słodka , obrączki też fajne :-)
a o Myrsini to poszło o to że nie była w ciąży bo miała zdjecie ściagnięte z neta
a my od początku widziałysmy że coś jest nie tak.. gdyż ciągle coś mieszała i kręciła... no i wkońcu wyszło na jaw że jest trollem...
na szczęscie bardzo szybko:tak: bo niektóre dziewczyny nawet wierzyły w jej historyjki
co prawda była z Grecji , ale mało proawdopodobne ze od urodzenia ;-) długa historia z nią bo każdy temat który się jej tyczył był kończony mieszaniem i aferą :-p fakt faktem afera była dlatego ze poprzez jej niedomówienia i zmiany zdania zadawałyśmy ogrom pytań a ona pogubiona pisała coraz większe bzdury i się gubiła jeszcze bardziej aż na nas wskakiwała ze ją łapiemy za słówka itp itd i było niesmacznie:sorry:
pewnie gdyby tak nie kreciła nie byłoby takiego zamieszania wokół niej

Witam niedzielnie;))
Bal udany,dzieciaki sie wyszalały ,a potem mamusia poszla na women party do kumpeli;))

Ostatnio chcialam dzieciaki przestraszyc,załozylam maske i wskoczyłam do nich do pokoju centralnie na klamkę i mam na ramieniu siniaka średnicy 7 cm w kolorach tęczy .....dobrze ze jest zima ,bo latem ludzie by sobie pomysleli ze "zupa była za słona" ;/;D

Vegas zaglądaj czesciej...Martynka przesłodka;))

Szkoda Whitney;((Kolejna wielka gwiazda która niszczy sobie zycie nałogiem;(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry