reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza szkoda, że nie miałaś jak wybrać się na to spotkanie :-( może następnym razem się uda ;-) A M. po prostu nie mógł wrócić wcześniej, bo pracuje czy ma takie widzimisie i nie wrócił??
Fajnie, że Hania dobrze wypadła :-)

młoda tzn, że ten 1,5 roczny syn urodził mu się jak K był już z Tobą...? :dry:
Rafałek jak zwykle śliczny :tak: Przystojniak jak nie wiem Ci rośnie :-)

dorotar ojejj jaka słodka :-) ale musiała być śpiąca :-p

Kasia Kacperek tylko na pierwszym zdjęciu inaczej wygląda, a później już nic się nie zmieniał :-p

ViKamcia a co mu kupiłaś na walentynki? ;-)
Wow! Zazdroszczę takiej pogody :szok: Ile u Was stopni?

reklama
anetko nie wiem ile mamy stopni dzisiaj bo nie dorobiłam się jeszcze termometra :-p ale było bardzo ciepło i tak wiosennie :-)
wieczorem dopiero zrobiło się chłodno..
a co kupiłam... zamówiłam grę erotyczną :-) hehehe mała_czarna mi podsunęła pomysł :-p
to widział tylko kopertę a w niej brzeg czarnego pudełka ;-)
jeszcze musze coś dokupić , ale musze się zastanowic co... napewno coś drobnego :-)

edit sprawdziałam ile było w większym mieście oddalonym o 30 km od nas
i było 11 stopni ciepła ale tam było zachmurzenie , u nas nie :-) więc pewnie trochę więcej stopni :-)

Młoda Rafałek jest słodki :-)

Kasia Kacperek jest baaardzo przystojny ;-) a Tobie brzuszek bardzo pasował.

Dorota​ jejku jaka biedulka, Julka ostatnio mi prawie w pozycji siedzącej zasneła już jej się głowa machała :-D

Kamcia :szok: zazdroszczę strasznie u Nas dzisiaj -11 było, kiedy ta wiosna...

LIZA- ale chamsko postąpił... wiem że masz kijowe stosunki z rodzicami, ale ten jeden raz nie mogliby się zająć dzieciakami? przeciez to oszaleć można cały czas z w domu siedzieć :-(
:szok: wiecie co napisałam do was posta i po 10min M przyjechal!!! :szok: i powiedzial ze mam dzwonic do kolezanki i jechac :szok: :tak: tak mnie zaskoczyl ze stalam jak wryta i nie wierzylam ;-) no i jak wyjechalam z domu o 16 tak wróciłam o 24:30 ;P ale mielismy mala styczke z policją i wredną babą a kolezance drogo wypadl ten wypad do Wawy z mandatem :-(, zmarzlam jak... :no: ale najwazniejsze ze sie oderwalam i poznalam inne dziewczyny ;-)

Z córą już dobrze, humor odzyskała, gada jak Hanka Bielicka, czyli wróciło wszystko do normy. Za to teraz ja czuje się jak flak, kręci mi się w głowie i lekko mnie mdli :baffled: idę się położyć.
Zdrówka i dla Ciebie!!!

Mloda ale slodziak z Rafałka a ten chlopak na zdjecu to twój obecny tak? ;-)

Jestem padnieta zasnelam po 2giej ;P Maz mial spokojnie, dal rade, najgorzej dala mu popalic Hania! :szok: ;-)
Dobrze ze mam obiad na dzis i wczoraj - rosołek i miesko z niego :tak:

Syna mam fajnego , jedynego i nie spotykanego .
Nieraz zrzędliwego i upierdliwego
ale zawsze bardzo Kochanego .
Dzisiaj kończy 8 lat i przed nim cały świat

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
Sali Sto lat dla Tymka :tak:

ViKamcia tak czy inaczej- zazdroszczę pogody :-) mamy już dość tych grubych kurtek i czapek :-p

Liza ooo to super, że M jednak przyjechał :tak: fajnie, że wypad udany ;-)

wampi zdrówka :*

cześć Kochane:) nie było mnie tu aż 2 miesiące ja patrze a tu 300 pare stron:szok:ładnie,ładnie...
juz mamy komputer naprawiony internet tez hula...wiec myślę że będę na bierząco...chciałabym ;p

mloda ślicznego masz Synka...a ten facet na zdjęciu tooo....???:)
sali wszystkiego najlepszego dla Twojego młodego mężczyzny:)
My wstałyśmy przed 11 i broimy tzn mała broi a ja chodze i sprzatam...:sorry2:
do tego na 15 do pracy...bez komentarza... . z męzusiem miniemy sie w drzwiach nie lubie tego...
A jutro kupujemy psaa dla Amelci...:)

reklama
LIZA to mąż się zlitował nad Tobą i super.

SALI najlepszego dla synka.

Mieliśmy 26 lutego chrzciny robić, u księdza już załatwione, zdjęcia zamówine ale chyba pójdę do księdza i zapytam czy można przełożyć na marzec bo u nas w kościele bardzo zimno, nie ogrzewany jest wielki kościół. I chyba przełożę na 11 marca i zrobimy chrzciny razem z urodzinami Amelki, akurat 11marca 3 latka kończy, jeden koszt co do żarcia by by

Doszłam do wniosku iż powinnam byc jakoś Robotem-nie powinnam jeść, spac. Juz wyeliminowalam nabiał i wszystko z nim związane i dalej małego wysypuję, a raczej od poltora tygodnia nie znika mu ostatnie wysypanie. A spac tez nie powinnam a r...aczej dzis to juz sie obawiałam bo w ostatniej chwili sie obudziłam juz sie zachlystywal wymiotowanym mleczkiem aż mu nosem wyszło. I jeszcze raz potem mu sie zwrucilo i rano i teraz tez, aż go przebierać musiałam. Nie mam siły. Jeszcze do tego Mela znowu przeziębiona jak na małego przejdzie to chyba sie pochlastam.

Do góry