reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza szkoda, że nie miałaś jak wybrać się na to spotkanie :-( może następnym razem się uda ;-) A M. po prostu nie mógł wrócić wcześniej, bo pracuje czy ma takie widzimisie i nie wrócił??
Fajnie, że Hania dobrze wypadła :-)

młoda tzn, że ten 1,5 roczny syn urodził mu się jak K był już z Tobą...? :dry:
Rafałek jak zwykle śliczny :tak: Przystojniak jak nie wiem Ci rośnie :-)

dorotar ojejj jaka słodka :-) ale musiała być śpiąca :-p

Kasia Kacperek tylko na pierwszym zdjęciu inaczej wygląda, a później już nic się nie zmieniał :-p

ViKamcia a co mu kupiłaś na walentynki? ;-)
Wow! Zazdroszczę takiej pogody :szok: Ile u Was stopni?

reklama
anetko nie wiem ile mamy stopni dzisiaj bo nie dorobiłam się jeszcze termometra :-p ale było bardzo ciepło i tak wiosennie :-)
wieczorem dopiero zrobiło się chłodno..
a co kupiłam... zamówiłam grę erotyczną :-) hehehe mała_czarna mi podsunęła pomysł :-p
to widział tylko kopertę a w niej brzeg czarnego pudełka ;-)
jeszcze musze coś dokupić , ale musze się zastanowic co... napewno coś drobnego :-)

edit sprawdziałam ile było w większym mieście oddalonym o 30 km od nas
i było 11 stopni ciepła ale tam było zachmurzenie , u nas nie :-) więc pewnie trochę więcej stopni :-)

Młoda Rafałek jest słodki :-)

Kasia Kacperek jest baaardzo przystojny ;-) a Tobie brzuszek bardzo pasował.

Dorota​ jejku jaka biedulka, Julka ostatnio mi prawie w pozycji siedzącej zasneła już jej się głowa machała :-D

Kamcia :szok: zazdroszczę strasznie u Nas dzisiaj -11 było, kiedy ta wiosna...

LIZA- ale chamsko postąpił... wiem że masz kijowe stosunki z rodzicami, ale ten jeden raz nie mogliby się zająć dzieciakami? przeciez to oszaleć można cały czas z w domu siedzieć :-(
:szok: wiecie co napisałam do was posta i po 10min M przyjechal!!! :szok: i powiedzial ze mam dzwonic do kolezanki i jechac :szok: :tak: tak mnie zaskoczyl ze stalam jak wryta i nie wierzylam ;-) no i jak wyjechalam z domu o 16 tak wróciłam o 24:30 ;P ale mielismy mala styczke z policją i wredną babą a kolezance drogo wypadl ten wypad do Wawy z mandatem :-(, zmarzlam jak... :no: ale najwazniejsze ze sie oderwalam i poznalam inne dziewczyny ;-)

Z córą już dobrze, humor odzyskała, gada jak Hanka Bielicka, czyli wróciło wszystko do normy. Za to teraz ja czuje się jak flak, kręci mi się w głowie i lekko mnie mdli :baffled: idę się położyć.
Zdrówka i dla Ciebie!!!

Mloda ale slodziak z Rafałka a ten chlopak na zdjecu to twój obecny tak? ;-)

Jestem padnieta zasnelam po 2giej ;P Maz mial spokojnie, dal rade, najgorzej dala mu popalic Hania! :szok: ;-)
Dobrze ze mam obiad na dzis i wczoraj - rosołek i miesko z niego :tak:

Syna mam fajnego , jedynego i nie spotykanego .
Nieraz zrzędliwego i upierdliwego
ale zawsze bardzo Kochanego .
Dzisiaj kończy 8 lat i przed nim cały świat

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
Sali Sto lat dla Tymka :tak:

ViKamcia tak czy inaczej- zazdroszczę pogody :-) mamy już dość tych grubych kurtek i czapek :-p

Liza ooo to super, że M jednak przyjechał :tak: fajnie, że wypad udany ;-)

wampi zdrówka :*

cześć Kochane:) nie było mnie tu aż 2 miesiące ja patrze a tu 300 pare stron:szok:ładnie,ładnie...
juz mamy komputer naprawiony internet tez hula...wiec myślę że będę na bierząco...chciałabym ;p

mloda ślicznego masz Synka...a ten facet na zdjęciu tooo....???:)
sali wszystkiego najlepszego dla Twojego młodego mężczyzny:)
My wstałyśmy przed 11 i broimy tzn mała broi a ja chodze i sprzatam...:sorry2:
do tego na 15 do pracy...bez komentarza... . z męzusiem miniemy sie w drzwiach nie lubie tego...
A jutro kupujemy psaa dla Amelci...:)

reklama
LIZA to mąż się zlitował nad Tobą i super.

SALI najlepszego dla synka.

Mieliśmy 26 lutego chrzciny robić, u księdza już załatwione, zdjęcia zamówine ale chyba pójdę do księdza i zapytam czy można przełożyć na marzec bo u nas w kościele bardzo zimno, nie ogrzewany jest wielki kościół. I chyba przełożę na 11 marca i zrobimy chrzciny razem z urodzinami Amelki, akurat 11marca 3 latka kończy, jeden koszt co do żarcia by by

Doszłam do wniosku iż powinnam byc jakoś Robotem-nie powinnam jeść, spac. Juz wyeliminowalam nabiał i wszystko z nim związane i dalej małego wysypuję, a raczej od poltora tygodnia nie znika mu ostatnie wysypanie. A spac tez nie powinnam a r...aczej dzis to juz sie obawiałam bo w ostatniej chwili sie obudziłam juz sie zachlystywal wymiotowanym mleczkiem aż mu nosem wyszło. I jeszcze raz potem mu sie zwrucilo i rano i teraz tez, aż go przebierać musiałam. Nie mam siły. Jeszcze do tego Mela znowu przeziębiona jak na małego przejdzie to chyba sie pochlastam.

Do góry