reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wampi na tych Twoich to bardzo ładnie wygląda własnie ale na niektórych jak patrzyłam to wcale nie pasuje :no:
a też niektóre to sama czcionka była beznadziejna ;-)

reklama
cześć dziewczyny witam się mega szczęśliwa ;-)

Widok bawiącego sie Rafałka z D. i słowo D. : " kocham Was " bezcenne ;-) ;**
Z Rafałkiem spędzamy weekend u D.

patrycja , gosia , Herbatka , liza , umi , mloda93 , anula , fifusek , kasiek Vi , Out , KOniczynka , Gosia , Malwina , Beatka , Kama . , Lenka , Sali , Mariolcia , Wampi , Lolkak , i reszta wspanialych WIELKI BUZIAK ; *

Anetka, 7 lat jaki staż. Gratuluje i szczęscia!
Kaama, miałam dokładnie taki sam grawer, tylko oczywiscie z naszymi datami i imionami. No, ale że ślub o rok przełożony to niestety date musielismy zetrzeć i mamy tylko swoje imiona.
Młoda, niech milość kwitnie.

Ja wpadłam się tylko przywitać bo niedługo do pracy. Wczoraj dostałam wypłate i byłam w szoku, że az tyle kasy! :szok:

Hej

U nas znów zimno teraz -15

Młodamamusia pisz co tam u Ciebie:)

Gosida to fajnie ze tak duzo kasy , bedzie na co wydawać!

Anetka gratulacje takiego stazu, u nas na poczatku marca bedzie 4 lata jak sie znamy

Bardzo ładne te Wasze obraczki, ja mam zwykłą złotą z diamencikiem

Jeny u nas -20 a Tymke na 7:40 do szkoły bo jechali do kina,tez sobie godz wymyslili;/

Ja z D. ogólnie 10 lat razem:szok: jak rodzenstwo juz hehe.

Hejka

Fajne obraczki, ja mam prawie identyczne jak Kaamy bodajrze... po brzegach zlote a na srodku biale złoto tylko nie matowe.

Dzis wielki dzien Hani, babcia ma ją nagrac to moze wam potem wstawie maly filmik z wystepu ;-)
Brrrr zimno...........

reklama
Kasia to takie włosy długie miałaś? Ja też miałaś dość długie ale za to końcówki zniszczone i też postanowiłam obciąć, w końcu odrosną, przynajmniej zdrowe będą ;-)

ViKamcia wydaje mi się, że taki grawer na zewnątrz w końcu by się wytarł i już tak ładnie by to nie wyglądało.. :no: a wiadomo, że obrączek nie zmienia się co kilka lat.

Gosdia dziękuję ;-) ale byłam gówniara te 7 lat temu :-p całe 15 miałam :-D:-D
Zamiast być w szoku to się ciesz :-) też bym chętnie w końcu poszła do pracy, tylko gdzie :sorry2:

Malwina
P. właśnie pojechał wysłać paczkę dla Ciebie ;-)

Liza Hania na pewno świetnie sobie poradzi :tak:

Do góry