reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ja co do obrączek to wogóle jestem dziwna.. ja mam taka z diamentami a D zwykłą bo inna nie pasowała a on nie chciał z diamentem..
ale po fakcie się wqrzyłam .. bo spodobały mi się inne:sorry: i powiedziałam ze żałuję ze takie wybraliśmy i że na kościelny zdecydowanie chce inne!!! :-p

aha jeszcze dodam że ja muszę mieć miesznae złoto bo nie lubię samego żółtego ani samego białego..
no albo tak jak mam na obrączce żółte z dużą ilością cekinów żeby jakaś biel była :-p

Ostatnia edycja:
reklama
My to teraz we wrześniu mamy wesele mojej kuzynki :tak:

Co do obrączek to my mamy srebrne :-p i wcale nie żałuję, takie mi się podobają :tak:

Zuzia się dzisiaj wybawiła, bo była u mnie koleżanka z siostrzenicą :-) Teraz już wykąpana, leży i ogląda bajki, może szybciej dzisiaj zaśnie :tak:

My mamy obrączki z białego złota bo nie lubię typowego złota strasznie mi się nie podoba i źle się czuję:) Przez środek mamy taką kreskę a w środku grawerkę ja z imieniem męża i datą a on odwrotnie

mi się podobają takie :

tylko z pewnymi przeróbkami :-p diamenciki muszą iść wzdłuż całej linii :tak:
i nie wiem jak z białym złotem czy wyszlifowane lepiej wygląda czy nie .. bo żółte chcę takie jakie jest matowe :-)
oczywiście może jeszcze zmienię zdanie jak na żywo popatrzę :-p
ale narazie podobają mi się te
i na tym 2 zdjęciu białe złoto jest lekko żółte bo jest nie oczyszczane , na 1 jest oczyszczane :-)
no a szerokość napewno musi być z tego 2 zdjecia bo te pierwsze za wąskie :-p
1_nor.jpg4_nor.jpg

wampi śliczne te wasze obrączki... :-)

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za odp. Podejdę kiedyś do tego księdza i się spytam.. U nas jest dziwny kościól, więc zaraz mnie wyzwie od czarownic albo coś ... ;P

My obrączki już mamy kupione. Damian ma zwykłą tradycyjną a ja mam też z jakimiś diamentami czy czymś takim. A mam taką tylko dlatego, że mam ogromnego palucha ;P Zaraz je znajde to wstawie foto. Matko one teraz kosztuje 3018 :szok: a jak my kupowalismy to kosztowały chyba 2300 ... coś strasznego ...img_prod3609_0_o.jpg

kama mi sie takie podobały tylko że to w srodku węższe a na zewnątrz szersze ale jedna znajoma para takie ma i nie chciałam takich samych :no: ze względu tylko własnie na nich ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Anetka, dzięki :)
Kasiek, ładne. Mi się podobają srebrne, albo z białego złota.. No ale moj D. wolałby złote to są złote..Też nie mam nic przeciwko nim choć za złotek srednio przepadam.

Do góry