reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Gosdia Twoje też bardzo ładne ale jednak bardziej podobały by mi się w białym złocie:p Taką już manię mam C też nie chciał tradycyjnych złotych więc mamy takie z białego złota:)

reklama
Co do zabawy to moja rodzina,która była w w iekszosci(3/4) lepiej zabawiala gosci niz orkiestra:-D

Co do obrączek to mi sie podobaja zwykłe tradycyjne choc mamy ze wzorkiem który juz prawie całkowicie mi sie starł(D nie nosi obrączki ze wzgledu na prace)
Co powiecie na takie?? http://miood.pl/obraczki-srubne

http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,7077 my mamy cos w tym stylu ale całe z żółtego złota i wzorek prawie całkowicie starty;/No i cena nie ta haha

Hej wszystkim.
Nie pisałam bo internetu nie miałam ponad tydzień. Jestem mega zmęczona, ale szczęśliwa wreszcie!
Mieszkanko już mam prawie gotowe, jeszcze pare pierdółek i koniec.
Poza tym Maksiowi rośnie drugi ząbek. :-)

sali te pierwsze widziałam... ale jakoś do mnie nie przemawia bo to już robienie sobie jakichś żartów ze ślubu :sorry:

a Twoje też ładne :-)
woógle wszytskie sa ładne.. ja niby wybrałam te co wybrałam ale już mi się spodobało kilka innych :-p hehe

a co go graweru to Wy macie tak jak na obrączkach wampi na zewnątrz wszystko czy w środku obrączki?? :-)

toxicstar Gratuluję drugiego ząbka :-) jak Maksiu przechodzi ząbkowanie?

ViKamcia My mamy grawer w środku obrączki :tak:

VI my mamy obrączki podobne do tych co pokazałas (chodzi mi o tą linie falowaną wkoło) i na jednej części chropowate a na drugiej matowe złoto. I powiem ci że ta częśc matowa się pościerała i też jest chropowata;-) My mamy grawer w środku

WAMPI gratuluje. Fajna data...

GOSIDA wydaje mi się że na naukach ksiądz mówił że mogą byc świadkowie jednej płci (ale chrześni nie) i wiem tyle że może byc taka sytuacja że jak młoda para pracuje za granicą i jest np. chmura wulkaniczna i loty odwołane i nie mogą doleciec to faksują upoważnienia dla swoich wybranych osób i te osoby przed ołtarzem składają sobie przysięge za nich:sorry2: Czasem są to zupełnie obce sobie osoby... Masakra, to mnie zagięło

ANETKA włosy tylko ściełam, koleżanka mnie obcinała w pracy, jak rozpuściłam włosy to się cofneła bo stwierdziła że grzech obcinac ale ja ich miałam już dosyc

Temat wspominkowy ślubów był hehe: my z M przy przysiędze się śmialiśmy, wogóle jak fotograf i kamerzysta przyjechali do mnie do domu przed ślubem na nagranie moich przygotowan to stwierdzili że jestem fenomenalnie wyluzowana, i że zrobią wszystko żebym się rozpłakała w kościele... No i fakt kamerzyście prawie się udało, ale już przy podpisywaniu "cyrografów" jak przez przypadek spalł kościół... Mina księdza jak zobaczył że dwie wielkie płonące gromnice się przewracają- bezcenna :-) Podziękowania- przypomniałam sobie że ja mam mówic jak jechaliśmy na sesje... Ale spowrotem zapomniałam, mieliśmy kwiaty i mieliśmy miec takie duże zdjęcia z sesji z Kacprem dla nich a w czasie wesela okazało się że fotogafowi maszyna się zepsuła ale na szczęscie sytuacje opanowali i zdjęcia były :-)
A teraz jak we wrześniu na weselu byliśmy to M kuzyn miał z żoną fajną informacje dla rodziców na podziękowania- że zostaną dziadkami :-)

Kurcze pozaznaczałam sobie co komu odpisac i mi si nie zacytowało. Ale i tak naprodukowałam. Wy też produkujecie na potęge a jak mam wolne to ciszza... oj babolki babolki...

reklama
no właśnie się zastanawiam bo teraz coraz modniejszy się ponoc robi grawer na zewnątrz i zastanawiam się jak to wygląda w rzeczywistości czy ładnie czy srednio ;-)

KasiaF i jak wygląda jako cała chropowata?? ładnie ?? :-p

Do góry