reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Gosdia Twoje też bardzo ładne ale jednak bardziej podobały by mi się w białym złocie:p Taką już manię mam C też nie chciał tradycyjnych złotych więc mamy takie z białego złota:)

reklama
Co do zabawy to moja rodzina,która była w w iekszosci(3/4) lepiej zabawiala gosci niz orkiestra:-D

Co do obrączek to mi sie podobaja zwykłe tradycyjne choc mamy ze wzorkiem który juz prawie całkowicie mi sie starł(D nie nosi obrączki ze wzgledu na prace)
Co powiecie na takie?? http://miood.pl/obraczki-srubne

http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,7077 my mamy cos w tym stylu ale całe z żółtego złota i wzorek prawie całkowicie starty;/No i cena nie ta haha

Hej wszystkim.
Nie pisałam bo internetu nie miałam ponad tydzień. Jestem mega zmęczona, ale szczęśliwa wreszcie!
Mieszkanko już mam prawie gotowe, jeszcze pare pierdółek i koniec.
Poza tym Maksiowi rośnie drugi ząbek. :-)

sali te pierwsze widziałam... ale jakoś do mnie nie przemawia bo to już robienie sobie jakichś żartów ze ślubu :sorry:

a Twoje też ładne :-)
woógle wszytskie sa ładne.. ja niby wybrałam te co wybrałam ale już mi się spodobało kilka innych :-p hehe

a co go graweru to Wy macie tak jak na obrączkach wampi na zewnątrz wszystko czy w środku obrączki?? :-)

toxicstar Gratuluję drugiego ząbka :-) jak Maksiu przechodzi ząbkowanie?

ViKamcia My mamy grawer w środku obrączki :tak:

VI my mamy obrączki podobne do tych co pokazałas (chodzi mi o tą linie falowaną wkoło) i na jednej części chropowate a na drugiej matowe złoto. I powiem ci że ta częśc matowa się pościerała i też jest chropowata;-) My mamy grawer w środku

WAMPI gratuluje. Fajna data...

GOSIDA wydaje mi się że na naukach ksiądz mówił że mogą byc świadkowie jednej płci (ale chrześni nie) i wiem tyle że może byc taka sytuacja że jak młoda para pracuje za granicą i jest np. chmura wulkaniczna i loty odwołane i nie mogą doleciec to faksują upoważnienia dla swoich wybranych osób i te osoby przed ołtarzem składają sobie przysięge za nich:sorry2: Czasem są to zupełnie obce sobie osoby... Masakra, to mnie zagięło

ANETKA włosy tylko ściełam, koleżanka mnie obcinała w pracy, jak rozpuściłam włosy to się cofneła bo stwierdziła że grzech obcinac ale ja ich miałam już dosyc

Temat wspominkowy ślubów był hehe: my z M przy przysiędze się śmialiśmy, wogóle jak fotograf i kamerzysta przyjechali do mnie do domu przed ślubem na nagranie moich przygotowan to stwierdzili że jestem fenomenalnie wyluzowana, i że zrobią wszystko żebym się rozpłakała w kościele... No i fakt kamerzyście prawie się udało, ale już przy podpisywaniu "cyrografów" jak przez przypadek spalł kościół... Mina księdza jak zobaczył że dwie wielkie płonące gromnice się przewracają- bezcenna :-) Podziękowania- przypomniałam sobie że ja mam mówic jak jechaliśmy na sesje... Ale spowrotem zapomniałam, mieliśmy kwiaty i mieliśmy miec takie duże zdjęcia z sesji z Kacprem dla nich a w czasie wesela okazało się że fotogafowi maszyna się zepsuła ale na szczęscie sytuacje opanowali i zdjęcia były :-)
A teraz jak we wrześniu na weselu byliśmy to M kuzyn miał z żoną fajną informacje dla rodziców na podziękowania- że zostaną dziadkami :-)

Kurcze pozaznaczałam sobie co komu odpisac i mi si nie zacytowało. Ale i tak naprodukowałam. Wy też produkujecie na potęge a jak mam wolne to ciszza... oj babolki babolki...

reklama
no właśnie się zastanawiam bo teraz coraz modniejszy się ponoc robi grawer na zewnątrz i zastanawiam się jak to wygląda w rzeczywistości czy ładnie czy srednio ;-)

KasiaF i jak wygląda jako cała chropowata?? ładnie ?? :-p

Do góry