mała_czarna
Fanka BB :)
Heeeeeeey
Padam na ryjek... Pół nocy nie spałam, bo myślałam o tym poniedziałku i zasnąć nie mogłam:-( Wstałam przed 6.00, bo z Pyśką na zajęcia do Łodzi... Wróciliśmy, to objechaliśmy babcie i prababcie i dopiero wróciliśmy, a ja ledwo na oczy patrzę
Liza- Dziękuję:-) Dla mnie ta Asequrella od samego początku była niewypałem, jak tylko zobaczyłam reklamę, naciąganie na kasę i tyle. Niedługo do Apapu coś osłonowego wymyślą, do picia kawy i do cholera wie czego
Super, że z Mikim już lepiej;-) Brawo dla Hani, dzielna dziewczynka
Paulineczka- dobrze Ci, że się wyspałaś
Burzowata- czemu dołowato? Coś się stało?
Malwina- Co się stało? Aż tak Cię wkurzył?
Gosdia- Dziękujemy:-)
Myrsini- Fajny avatarek, może wrzucisz więcej zdjęć, hmmm?
Mój M. ma rocznikiem 30...;-) I też mały zazdrośnik, raczej stara się tego nie okazywać, ale widać, bo zaraz jakieś docinki itd.
Właśnie, co ze Snoopy...? Ma ktoś z Nią kontakt?
Rox- Witaj:-) Daj znać jak po imprezie i czekamy na fotki
Dorotar- Ehhh, Ci faceci... Mój M. też czasem podejmie ważną decyzję nie pytając mnie o zdanie I też się zawsze wściekam... A już zgoda między Wami? Nie ma sensu tracić czasu na kłótnie, główka do góry
Spadam, bo koleżanka przyszła:-)
Padam na ryjek... Pół nocy nie spałam, bo myślałam o tym poniedziałku i zasnąć nie mogłam:-( Wstałam przed 6.00, bo z Pyśką na zajęcia do Łodzi... Wróciliśmy, to objechaliśmy babcie i prababcie i dopiero wróciliśmy, a ja ledwo na oczy patrzę
Liza- Dziękuję:-) Dla mnie ta Asequrella od samego początku była niewypałem, jak tylko zobaczyłam reklamę, naciąganie na kasę i tyle. Niedługo do Apapu coś osłonowego wymyślą, do picia kawy i do cholera wie czego
Super, że z Mikim już lepiej;-) Brawo dla Hani, dzielna dziewczynka
Paulineczka- dobrze Ci, że się wyspałaś
Burzowata- czemu dołowato? Coś się stało?
Malwina- Co się stało? Aż tak Cię wkurzył?
Gosdia- Dziękujemy:-)
Myrsini- Fajny avatarek, może wrzucisz więcej zdjęć, hmmm?
Mój M. ma rocznikiem 30...;-) I też mały zazdrośnik, raczej stara się tego nie okazywać, ale widać, bo zaraz jakieś docinki itd.
Właśnie, co ze Snoopy...? Ma ktoś z Nią kontakt?
Rox- Witaj:-) Daj znać jak po imprezie i czekamy na fotki
Dorotar- Ehhh, Ci faceci... Mój M. też czasem podejmie ważną decyzję nie pytając mnie o zdanie I też się zawsze wściekam... A już zgoda między Wami? Nie ma sensu tracić czasu na kłótnie, główka do góry
Spadam, bo koleżanka przyszła:-)