reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Gosdia szybko poszło :-) gratulacje dla Zosi ;*;*

A ja się chwalę :-D
Wczoraj w Biedronce kupiliśmy taką platformę wibracyjną

Zobacz załącznik 428349

Jak widać na początku była za 429 zł a wczoraj kupiliśmy ją za 100 zł :-D:-p taka mega promocja była :tak:
Przyda się :tak: jak chodziłam na siłownię, to też zawsze korzystałam z takiej platformy :tak:

reklama
Aniu wibruje :-D stajesz na to i po prostu Cię trzęsie :-D podobno pomaga zwalczyć cellulit, spalić tkankę tłuszczową, poprawia krążenie. Poczytaj sobie, tam nawet na tej ulotce jest napisane :tak: Jak 10 minut na tym postałam to bolały mnie trochę mięśnie, tzn może nie bolały, ale je czułam, tak jak po ćwiczeniach :-p no i dzisiaj lekkie zakwasy jakby czuję, szczególnie na łydkach i udach :tak:

Witajcie
Ale sie stesknilam za Wami, łooo matko:)

My jeszcze u rodzicow, wracamy po południu.

Wczoraj porozmawiałam z mamą tak szczerze o ciąży ale tylko z nią bo tata to by mnie chyba w domu zamknął gdyby sie dowiedział co w mojej głowie siedzi...:-p

Powiedziałam jej o tym, że nawet myslę o usunięciu itp:szok: Nie krytykowała mnie ale powiedziała, że bardzo chciała by zostać juz babcią!Normalnie sie cieszyła...:-( Dziwi ja bardzo moje podejście, bo jej zdaniem to mam świetne warunki i na nauke i na bycie mamą: Hmm:

Vikamcia,
K jest 11 lat starszy

ANIA widzę że poruszyłas mój temat:)Cieszę się że mnie rozumiesz ale tez nie mam pretensji do żadnej z dziewczyn, tym bardziej, że niektóre wręcz skrytykowały moje zachowanie.Po to pisałam by wysłuchac wasze wszystkie opinie...

Odezwę sie pózniej papa

Wampi kazdy powinien decydowac czy urodzic czy nie??AZ MNIE ZATKAŁO....SKORO KTOŚ JEST ZDOLNY DO ZABICIA WŁASNEGO DZIECKA WIEC NIECH W OGÓLE W CIĄZE NIE ZACHODZI....Ja rozumiem dziecko z gwałtu albo z ciezkimi wadami genetycznymi ale do jasnej cholery nie w takim przypadku....bo zawadza w planach:szok:

Czy ciaza to pryszcz który akurat wyrósł w nieodpowiednim momencie i wystarczy go wycisnac??????
JAKBY MI RODZINA POWIEDZIALA CZY CHCE URODZIC CZY RACZEJ USUNĄC TO WYBACZ ALE BYM JUZ SIE DO NICH NIE ODEZWAŁA.....bo skoro juz zaszłam w ta ciaze to licze na ich wsparcie w druga strone,ze mi pomoga i damy rade a nie zebym usuneła.

Ostatnia edycja:
miał być koniec tematu:sorry:
pierwsze do Ani któa broni myrsini..
my jej nie potępiamy za to ze jest w szoku bo zaszła w ciążę i jej się życie zrujnowało.. bo widze że masz problemyu ze zrozumieniem...
my tu krytykowałyśmy jej podejście do tego że obwiniała męża (chłopaka) za to że jest w ciąży...
ale to już był temat przerobiony i sie z nia dogadałysmy a Ty dolewasz tylko oliwy do ognia i wracasz do tematu..
myrsini 11 lat to nie tk źle.. sa tu większe różnice wiekowe :-) więc sama nie jesteś...
a co do usuniecia ciązy:no: naprawde przkro ze chciałabys pozbyc się własnego dzieckoa , które sama zrobiłaś wraz ze swoim facetem bo masz inne plany:no: po prostu brak słów.... więcej nie napisze bo złe słowa mi się cisną na język :-(

no a co do dnia babci...
przez kilka dni powtarxzałam córce wierszyk babciu babciu
i jak rozmawiałam z ama na skype miałam nadzieję ze córka powtórzy po mnie to co ze mna powtarzała... i jej powiedziałam zeby babci wierszyk powiedziała
a ona "babciu babciu(ja dodałam coś bo się zacięła) ci dam jedno selce mam" i sie zwstydziła.. ale się ciesze że jej się udało choć tyle powiedzieć :-)
mama była szczęsliwa :-) później oczywiście zaczęła wysyłac buziaczki i mówić babci jak baldzl baldzo ją kocha :-D hehe
jakie to było fajne :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry