reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

to tylko ja mam dużo starszego faceta: Zdziwiony: A zazdrośni są?
W związkach gdzie jest spora róznica wiekowa to często faceci sa zazdrośni o swoje młode partnerki;)Mój sie chyba czuje staro przy mnie:-D

Liza, ​brawa dla Hani.Dziadek pewnie dumny jak paw z wnusi;)

Malwina, Liza gratulacje rodzicom tak długiego stażu:)

Moi rodzice nieco krocej ze sobą.I mam 11 letnią siostrę:D

Ostatnia edycja:
reklama
Myrsini to ze faceci sa zazdrosni to chyba normalka :-D moj jest mocno o mnie zazdrosny ;-) hehehe

No Mikołaj wreszcie zasnol... ;] dzis wstalismy o 7:30 wiec i drzemka sie przesunela na ta godzine;]

hej Wam ...

w temacie facetów
ex małż 10 lat
partner 11 lat
a było że miałam hmm romans ??? z 14lat starszym od siebie

ja po prostu czuje się bezpieczna u boku starszego...mam w główce pokręcone trochę ;-)

w beznadziejnym nastroju ale mega zarobiona się z wami witam

o 17 Boryskowa impreza a ja w tyle za murzynkami jeszcze ze sto lat

KAAMA ja tam wierzę w takie rzeczy, jak ja byłam mała to podobno przez kilka dni strasznie płakałam i czegoś się wystraszyłam. I później mama z babcią przelały nademną wosk jak spałam i wyszedł królik i faktycznie u dziadkom często uciekał król i chował się pod piec w kuchni i ja go tam ujżałam i wystraszyłam się.

MALWINA ładny ciuch.

PAULINECZKA witaj

Mój K 5 lat starszy odemnie.

Wczoraj na prywatnej wizycie z dziećmi byłam, ale nie będę wam smęcić bo uważam, że było to zbędne ale K się uparł i pojechałam.
Dziś po płaczliwym (mój płacz nie małego) i kłótliwym poranku z mężem, teraz trochę się uspokoiłam. Porozmawiałam z K w końcu podjeliśmy decyzję o dacie chrztu, ale w pewnej kwestii przez którą płakałam nie doszliśmy do porozumienia-niestety. Czasami mój facet zachowuje się jak rozkapryszony dzieciak, m wszystko gdzieś, nie rozmawia ze mną i sam podejmuje ważne decyzje. No jak mnie to strasznie wkurza i mi bardzo przykro.
A uczyłam moje starsze dziecię przez dwa tygodnie wierszyka dla babci. Dziś po prezent i kwiatki pojechałam, wróciłam, wołam Amelkę, daje jej wszystko i mówię, że pójdziemy do babci powiemy wierszyk, przypomniałam jaki i że damy prezent, a ona poszła z tym babcia siedziała na fotelu a mała normalnie mnie zadziwiła, rzuciła wszystko dla babci na fotel i uciekła, nawet buzi i przytulić się nie dała, nie mówiąc o wierszyku. HEH mój buntownik mały.

rox, Wszystkiego najlepszego dla synka:)Duzo zdrówka życzy e-ciotka;P
A dlaczego masz pokrecone w głowie?Starsi faceci sa bardzo pociagający i sexy;P Ciacha;P

Liza, nie każdy facet jest zazdrosny czy chociażby nie okazuje tego.
Ja jestem tez bardzo zazdrosna o swojego bo wiem, że sie podoba kobietom : Wściekła / y: ale K bardziej okazuje swoja zazdrość.

My w drodze do rodziców.
Steskniłam sie za nimi i za siostrzyczką.I chcę z mamą porozmawiać o ciąży

Miłego dnia dziewczynki pa

LAseczki ale Borysek jutro kończy dwa latka :-D ale już dziękujemy ładnie :-) :tak:

Marysini bo ze mną to jest też trochę tak że na wybór mężczyzny ma wpływ ogromny mój stosunek do ojca mojego...długo uczyłam się nie szukania w partnerze tatusia :dry: ale to historia nie na dziś ...
ogólnie powiem Wam ze mam doła i ogólnie nie chce mi sie :(

rox wiem ze jutro ale niewiem czy bede jutro odpalac kompa;) maz juz w domku, a jutro do tesciow jedziemy ;-)

Myrsini no mozliwe ze nie wszyscy tego okazują;P moj okazuje ale jak ma jakis tam ubzdurany powód = żadko ;-) hehe. Mamie planujesz powiedziec o ciazy wiec?

reklama
jeśli chodzi o ciążę to raczej skutki ubiczne mojego zabezpieczenia ;-) lekarz mówił ze na początku będe miała nieregularny okres ...
więc tak to przyjmuję... albo tak jak liza pisze mogę nie mieć przez leki które biorę :/
malwina co się stało???? buziam i tulam :*
Myrsini jak będę w ciąży to będę się cieszyć :-) co jest wątpliwe... no i będe modliła sie o chłopca tym razem :-D

mój jest starszy ode mnie o 3 lata :-)
a moi rodzice są po rozwodzie ;-)
myrsini a o ile Twój jest od Cioebie starszy??

oj kazdy facet chyba jest zazdrosny , tak samo jak pewnie każda kobieta :-)
moze czuć się pewnie na swoim hmmm stanowuisku ;-) ale i tak może pojawić się nutka zazdrości :-)
mój jest zazdrosny , ale bez przesady , nie chorobliwie:-)

Do góry