reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam i ja

Wszystkim zycze miłego weekendu i nie zapomnijcie złozyc babciom zyczen:)

A ja od rana z dołem , chodze i płacze a wszystko przez M , chwilami bym go udusiła . zpierdzielił mi cały dzien

reklama
Witajcie drogie mamusie:)

U nas piekna słoneczna pogoda:happy2:Przed nami 2 godzinna podróż.Rodzice mieszkają niestety daleko.Świetuja dziś 25 lecie slubu i zapraszają na imprezę:tak:

Vikamcia, może i Ty jesteś w ciąży i bedziemy się wspierać;)

Malwina, wyżal się nam to będzie Ci lepiej.

Ostatnia edycja:
Witam ;)
Przeczytałam Was tylko tak trzy po trzy bo zaraz lece do pracy ;P

Paulina, witaj.
Mała_czarna, śliczne dziewuszki z was!
Kasia, może Twój synek ma jakiś bunt?? Przejdzie mu pewnie,dzieci mają różne widzi mi się:)
Anetka, gratuluje mądrej i zdolnej córy!!

Ja uciekam. Jak mi się uda to zajrzę wieczorem, mam nadzieje, że zdąże jeszcze jechac do teściowej na dzień babci.. Zobaczymy jak to będzie. Miłego dnia wszystkim ;)

vampi, ja dopiero teraz zobaczyłam, że masz corcie 9 letnią:)Masz juz corcie odchowaną;)
I bardzo długo sie znacie.Brawo!

Która z was ma faceta duzo starszego od siebie?Pytam tak z ciekawości by bliżej was poznać;P

Malwina,uszy do góry!! Nie przejmuj się. Faceci są z innej planety!! :***
Myrsyni, ja mam dwa lata starszego faceta :-). A tak jak tam się czujesz??
Liza, przeczytałam ten artykuł co dodałaś na fb... Po prostu coś strasznego..A miałam jeszcze pytać jak Miki? Pewnie pisalaś... Ale nie doczytałam ...

gosdia, fizycznie bardzo dobrze się czuję, psychicznie gorzej...

mój facet to czasami zazdrosny bardzo_Ostatnio powiedział, że moje spodnie są wyzywające :-D A szłam w nich na siłownie heh...

vampi, 13 lat bo snoopy mi pisała;)
A gdzie ona sie podziewa?Chyba wszystko dobrze u niej?!!

reklama
gosdia tak straszny ten artykul, sie poryczalam :-(
Co do Mikolaja to juz oki, kaszlek tylko zostal ;-) :tak:

Myrsini mój małż jest 4 lata i 3 dni odemnie starszy równo ;P :-)

Moim rodzicom w listopadzie '11 juz stuknelo 38 lat małżenstwa w '13 mają 40 rocznice... :eek: cos takiego ;-p

Bylismy u moich rodziców, Hania pieknie powiedziala wierszyk mojemu tacie, babci zaspiewala piosenke, widac byli ze dumni z niej :-) laurka sie spodobala i kalendarz :-) jutropowtórka u drugich dziadków :tak:

Do góry