reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza- współczuje wymiotów. Mam nadzieje,ze przejdzie mu szybko. Nic się nie stanie jak za wiele nie zje. Przynajmniej nie będzie go mdlić. Nie zapomnij o piciu. Niech pije po troszeczku a często to też powinno pomóc. Do picia daj mu coś chłodnego-bo ciepłe powoduje wymioty. Najlepiej letnią słabą herbate. Do jedzenia dałabym coś lekkiego jakis biszkopcik, kawałeczek miękkiego chlebka. A jeśli nie chce jeść to nic mu nie będzie. Adasiowi w podobnym wieku się przytrafiły wymioty i nic nie jadł przez prawie 3 dni-ale też mniej wymiotował. U nas niestety potem okazało się,ze winne było zapalenie gardła. Oj przeżyłam chwile grozy. Rosołek to też dobry pomysł.

reklama
snoopy a kiedy slub ?
Liza zdrowka dla Mikiego. biedny chorowitek :-(
anetka gratuluje wagi. ladnie schudlas w tydzien :szok:
wampi zdrowka dla Coreczki. a jak Ty sie czujesz?

u nas noc super, pobudka jedna o 6.00, ale kuzwa od rana marudzi. nie wiem co jej, moze zeby jej ida. jest nie do zniesienia dzisiaj... :confused2:

Herbata, mimo tego marudzenia wszystkiego naj z okazji 3 miesięcy ;)

I zdrówka dla wszystkich chorowitków... Biedne te wasze dzieciaczki.. Nich im szybko przejdzie!!

Co do różnicy wieku to między mną a D jest 2 lata
A znaki zodiaku to ja mam koziorożca, a D i Zosia to rybki ;)

Hey:-)

Kaamaa- Dziękuję w imieniu Pysi:-) U nas też śnieg, ale nie za dużo, na sanki za mało, chociaż my jeszcze zdrowiejemy;-)

Anetka- Chcemy otworzyć z M. agencje reklamową, czyli wszystko od robienia zdjęć, po projekty graficzne i druk:-)
Dziękujemy za komplementy;-)
O matko i Ciebie choróbsko dopadło? Zdrówka dużo Ci życzę:-)
Gratuluję zrzuconych kilogramów:-)

Liza
- Dużo zdrówka dla Mikiego:-) Trzymam kciuki, żeby przeszło do jutra, a nawet szybciej:-)

Dorotar- Co do działalności napisałam wyżej Anetce wszystko;-)
Co za epidemia, no...Dla Twoich dzieci też dużo zdrówka:-)
Gratuluję zrzuconych kilogramów, ja muszę się za brzuch zabrać, chyba zacznę robić 6 Weidera;-)

Herbatka
- Wszystkiego najlepszego dla maleństwa z okazji ukończenia 3 miesięcy:-)

A moje dziecko spało dzisiaj do 12.00:szok::szok::szok:
Mnie nie było w domu rano, a M. Jej nie budził, może i dobrze, bo spała spokojnie i się nie budziła na picie, a w nocy to co chwilkę;-)

Idę kończyć obiadek:-p

szykujemy sie na 18lutego, w poniedzialek idziemy do urzedu, jak bedzie mala osob na ten week to napewno 18 bedziemy brali, ja mam dylemat co do sukienki... siorka z odsiecza za tydzien przyjezdza i na maly rajd sie szykujemy, moze pomoze wybrac cos sensownego, a brzuchal rosnie i rosnie i ciezko cos dobrac:-D

reklama
Do góry