reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
KAMA oj mi młody w tych zapinanych na plecach źle spał... gniotły go... A i takie rozpinane tylko na brzuszku odpadału bo jak w nocy pieluche przychodziło zmieniac to za bardzo się rozbudzał... i najlepiej nam było albo w śpiochach albo w rajtużkach :tak: Przy drugim bobo już będe pamiętac co mi nie pasowało:-p:laugh2:.

KASIEK, VIKAMCIA ja na początku to nie mogłam bez kiszonej kapusty i ogórków... M to mi do pracy donosił... A później to życ nie mogłam bez zwykłych ogórków... Zjadałam po 2-3 te długie w jeden wieczór... i rzodkiewka była najlepszą przekąską:tak:. No i strasznie mnie mdliło od zapachu kawy i chińszczyzny:blink:A w barze chińskim pracowałam i pracuje :szok:.

A mi młody wstał i spac nie ma zamiaru iśc spowrotem... oj zaraz go przycisne:-p:laugh2:.

EDIT Sali, tak więc teraz nawet ze sobą z ich teczką biegaj... Wiem że to uciążliwe, ale ja na twoim miejscu bym lekarza nie skreślała... A że czekałas... hm... Ja jak ostatnio byłam, to też przezemnie siękolejka przesunęła... No różnie to bywa...

Ostatnia edycja:
Hehehe co do bajek, u mnie teraz rządzą: "Przyjaciele z kieszonkowa" i "Maluchy w pieluchach" ja też ogladam bo mi sie podobaja, nie oglupiaja mnie:rofl2:

Ala też mi spać nie chce.... Jeszcze wrzeszczy: "dobranoc mamu"....

Co do chinczyka ja uwielbialam kure w carry i kure w ciescie a z Ala mnie to odrzucało... teraz na poczatku było to samo, ale juz mogę jeść wszystko:-D

Ostatnia edycja:
Kasia Julka spala w nierozpinanych, jak już nie trzeba było przewijać :tak: te zdjęcia były robione jak miała 11mc-y, od 4m.ż nie budziła się na jedzenie, więc też jej nie budziłam żeby przewinąć bo nie było po co. Ale żeby nie było od początku spała w rozpinanych na nóżkach bo tak poprostu było wygodniej nie trzeba było ściągać całego pajaca.

kamaaa zalezy od wagi :-)
zwykły list kosztuje 80centów , a jak się wrzuci kilka koszulek to pewnie 1,50 może 2 :tak:ale napewno nie dużo ;-)
a co do stacyjkowa to nie wiem co te dziewcxyny maja ale Vi tez lubi dino pociąg :-D hehe

bdja wcale nie mówię że źle że tak szybko , tylko tak podkreśliłam sobie tą wiadomość ;-)
a jeszcze jak wam się układa to super że udało wam się trafić tak odpowiednio :-)

kasiaf ooo rzodkiewka.. tak... też ją uwielbiałam... jak jechałam na miasto to brałam sobie s miseczce do auta , D mi trzymał(ja kierowca) i zanim dojechałam do miasta (30km) to rzodkiewki znikały :-D hehe
tak samo pomidory musiały być na każdej kanapce , i w każdym prawie daniu :-p

ale mnie wkurza ta nowa cyfra!!! poprzestawiali kanały i nie mogę znaleźć nic nigdzie !!!
ale już znalazłam tvn style :-)
o

ViKamcia no wlasnie teraz spimy w pajacykach:-p

My latem to spalismy w samym body z krotkim rekawkiem,a teraz to sie chyba na te pizamy przerzuce i zobaczymy.

Wszyscy w domu juz spia,tez trzebaby sie zbierac:tak:tak wiec lece kochane mamusie;-)
spokojnej nocy,buziaki =***

Ja sie dziwie ze nam sie uklada i ze jest tak landrynkowo bo oboje bardzo wybuchowi jestesmy:-D ja baran on skorpion:-D niby taki zwiazek nie ma racji bytu jak sie to czyta (horoskopy) a tu zonk:-D sie smiejemy ze ktores jest jakies nie takie:-D bo zawsze sie dogadujemy, ja przez hormony wariowalam ale tez sie udalo zalagodzic;-)

Kiedy ja bede mogla kupic wozek???:-D bo mam juz na oku jeden i za 500zl dziewczyna chce sprzedac. na tablicy znalazlam ogloszenie i duzo fajnych malo urzywanych jest;-)

Te 2 mi sie podobaja:
http://tablica.pl/oferta/sprzedam-wozek-quinny-buzz-3-okazja-
IDwcC9.html

http://tablica.pl/oferta/wozek-2w1-atlantic-espiro-super-IDBaCp.html

Chyba bardziej ten zloty:)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja chociażbym chciała, to Was nie nadrobię:no: Pyśka jeszcze nie śpi, cały czas marudzi... I jak na moje matczyne oko, to ta gorączka i marudzenie to od zębów, a nie od infekcji... Bo miała duuużo większy katar i kaszel i był spokój, a teraz, to ja i moje ręce padają:-(

Idę się koło Niej położyć, może zaśnie, a ja pewnie z Nią, więc już się żegnam i życzę miłej nocki:-)

Do góry