reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Helloł :-)

Młoda witamy witamy ;-)

Rox o kurczaki temat dobry! ja bym o Femen napisała :tak: rozbrajają mnie te laski z Ukrainy, może są dość kontrowersyjne ale przynajmniej umieją zwrócić uwagę na problem.

Snopy wózek możesz kupić kiedy chcesz a co tam ;-) ja bym poczekała aż poznam płeć, żeby stricte pod "jajka lub grabyśkę" kolor podpasować :-D dla mnie numerem 1 jest Tako Warior ( niestety za 500zł używanego chyba nie znajdziesz) ale Jumper X też jest extra, ma dosłownie wszystkie udogodnienia, pójdzie po każdym terenie, co prawda ultra lekki nie jest, ale też nie czołg:
wózej jamper tako x (2028552659) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nie wiem jak u Ciebie ale u Nas pełno ich jeździ.

Kolejny pochmurny dzień :dry: Mega leń mocno doskwiera, Julka mi się pomału rozkłada, och i ach cudnie ;-)

reklama
Snoopy ja nie jestem przekonana do 3 kołowych,na moje są niestabilne i cieżko podjezdzac pod schody,jedynie tyłem.Upewnij sie w jakim jest stanie ,bo bardzo tanio go sprzedają.
Co do drugiego to ja miałam identyczny i byłam mega zadowolona;)

NIE NIE NIE :dry:

są stabilne, podjeżdża się z łatwością pod wszystkie schody

mam Quinny 3 kołowego od początku i nie zamieniłabym na nic innego !

Rox a jak podjeżdzasz jak z przodu jest tylko jedno kółko?

Kama chcesz niebieski wózek lub różowy??:-)
Przeciez inne kolory posuuja nie zależnie od płci;)

HEJKA

młoda
masz nowego chlopaka?? pochwal sie nooo... ;) co u was?? synek juz jaki duzy... :-)

Rox snoppy ma swoja córke, a synek jest jej faceta - fajnu zwiazek :-) snoopy jest w moim wieku :-)

Ale drukujecie, konniczynka nadążasz? ;-) hehehe

Sali jeszcze o tym nie myślałam ;-) nawet nie planuje na razie zajścia w ciążę, biorąc pod uwagę "genetykę" drugi byłby synek ( u dwóch braci J pierwsza córa drugi syn) ale wiadomo różnie bywa :tak: ale jednak wolałabym wiedzieć co siedzi w brzuchalcu i dopiero wtedy kupować "większe" rzeczy :-)

dzięki Liza :-) nie ma to jak doinformowana osoba hihihi

snoopy a to zazdroszczę ... tak pozytywnie. boziu jak fajnie macie - takie młode dupki a takie duże dzieci ;-)
Jak mój syn będzie miał tyle lat co Hanka aktualnie będę miała 30 lat !!! a jak Liza będzie miała 30 lat będzie miała PANNĘ a nie małą dziewczynkę już ... :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziewczyny właśnie - jak mi się marzy córka !!!! :cool2::cool2:

sali -no normalnie - do przodu hihi ;-) trzeba się nauczyć ;-)

Ja co do wózka sie nie wypowie bo sie najnormalniej w swiecie nie znam:-D. Jedyne co to priorytetem dla mnie byłyby pompowane koła :-p

młoda
widze nowy suwaczek sie pojawił:) gratuluję

Co do ubezpieczeń dziecko do 18 rokużycia jest objete automatycznym ubezpieczeniem przez państwo. Czyli jadąc do szpitala z dzieckiem można być bez ubezpieczenia:tak: i nic nie zapłacicie, gorzej jak wy pojedziecie bez:sorry2:. Ja jak byłam w tamtym tygodniu w przychodni z młodym to okazywałam RMUA i ok, a kobieta która przyszła po mnie ubezpieczenia nie wzieła i tez jej dziecko przyjeli tylko w papierach przywalili pieczatke "Brak Ubezpieczenia". Ale jak by mieli przyjać dorosłego to nie byłoby mowy:sorry2:

Kama to wcale nie mówione że drugi bedzie chłopiec,moja znajoma jest we ciązy z 4 dzieckiem..ma 3 dziewczyny i licza na chłopaka,ponieważ jej mąz jest 4 po 3 dziewczynach,ale podobno jednaj jest "dziura".:-D Jezuuusie wykonczy mnie ta pogoda...jak ja marze o mrozie i słoneczku,do tego lekki snieżek i gra gitara;) W ogóle wczoraj jak byłam u lekarza z Kaja zostałą moja kolezanka i mówiła ze Kaja coś majstrowała przy wózku i mówiła :qrwq qrwa :szok:Załamałam sie bo pierwszy raz tak powiedziala a mnie to omineło ,to jak pierwszy krok:-D:-Dżartuje OFC. No ale długo nie czekałam...Kaja nie mogła ubrac bluzy i za chwile słysze:No qrwa!!. Jenyy musze sie pohamować bo ja dużo przeklinam;/

rox marzy ci sie córka:-p? Do roboty, jak juz sobie wszystko poukładasz:tak:.
sali dziecko podchwyci wszystko:dry:, wystarczy ze raz sie człowiek zapomni

reklama
Do góry