reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kaamaa ja u nas odkurzam czesto 3 x dziennie... ;P Dzieciaki co chwile robią bajzel dlatego ja tez ogolnie firanki i okna juz mam pomyte, kurze mi zostalo ale to za tydzien i reszte to przed wigilią ogarne, nas w swieta i tak w domu nie ma bo to wigilia u tesciow,pierwszy dzien to samo i wieczorem wrocimydo domu i drugi dzien ponoc u moich rodziców, ale z tym to nie wiadomo ;P

Elwirka u mnie teraz pada śnieg, ale jest 2 stopnie wiec rozpuszcza sie od razu, na dworze mokro strasznie;/

Bierze mnie sennosc.... Mikolaja byle do 10 wytrzymac i sie poloze potem odpoczne... dobrze ze obiad mam....

reklama
wampi dokladnie... jejku Twoj juz ma dolne piątki, szacun :-D

Dobra Miki śpi ide się walnąć na wyrko, i o 12 dzwonie do gina karte wyciągam i czeka mnie wypalanie nadżerki dzis... brrrrrrrrrr....

Witajcie!

Vegas spóźnione życznia dla Martynki :* Sto lat Słoneczko!:)

Trochę mnie nie było... widzę sporo nowych osób... Także witam ;-)

Liza a nie lepsze byłoby zamrażanie? też muszę iśc, bo mam dosyć dużą, ale teraz kompletnie nie mam na to głowy :/

witam, tak jak wiele z was - jestem młodą ,niepracującą mamą .
Krzyś ma pół roku , muszę się nim zajmować więc postanowiliśm z mężem ,że zostanę w domu i będę nim się opiekować.
Jednak mając trochę wolnego czasu znalazłam sposób na zarobienie dodatkowych pieniędzy.:-):-):-) Nie byłam pewna tego programu , za pewne wy na początku też nie. ale spróbowałam i nie żałuję, można zarobić kilkaset złotych nie wychodząc z domu, poświęcaając trochę czasu na internet.
Na prawde polecam, nie ma nic do stracenia a program na prawde działa! Niepracujące mamy chcące zarobić w domu łączmy się!:-)
w razie pytań proszę pisać

Wszystkie informcje pod linkiem
Mega Pensja - Strona g

A ja mam juz szafki w kuchni posprzątane, pierogi na święta zrobione i zamrożone jeszcze mi ciasta zostało to dorobię dziś farszu i będzie obiad na piątek:tak:. Ciuchy juz w szafie T. poukładane w mojej tak sami i w małego tez wiec w sumie zostało przed świętami doprowadzić pomieszczenia do używalności:-D. Dziś sie pewnie wezmę za salon, bo w kuchni T. z młodym robią szopkę na święta wiec robią mi rozgardiasz:dry:.

Vegas kamaa moja mama tez świrowała ze sprzataniem:-D ja nie mam takiego parcia na szklo jak ona... Moze dla tego ze jestem straszną bałaganiarą i jakoś sprzatam sobie na spokojnie bez presjii ze musi byc na błysk, jak nie bedzie to trudno i tak mi młody na syfi.
konniczynka o widze ze ktos z podejściem do sprzatania takim jak ja:-D:-p

witam sie :p

co do pozadkw to ja jestzcze nic nie sprzatalam,zostawie to na ostatnia chwile:)
Liza no widzisz:-D takze mamy niedaleko do siebie:-)

My dzi z mlodym jedziemy do okulisty,ciekawe co powie.

Hej:-p

My bardzo leniwie zaczeły zaczełyśmy dzionek, M wrecz przeciwnie bo od 4 na nochach:-( Chyba zabiore sie za odkurzanie bo tak mamy czysto, jakoś wyjatkowo:-D
Co do nadzerki ja tez podobno mam ale malutka i mam sie nie martwic, z Ala w ciaży tez mialam. Mam nadzieję że się wchłonie... Boję się zabiegów, w ogole cykor jestem...:-D:-D

reklama
Do góry