reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Patisia wampi wymrazac ponoc lepiej jest bo niby bezbolesnie ale mnie na to nie stac ;P zreszta mam malą nadzerke, nie chce sie skubana wchlonąc juz w ciazy z Mikim sie pojawila i trzeba to zwalczyc ;]
kasiek heheh to sie porobilo, na gwarancje musicie oddac go.

No karta wyjeta, ale musze kolo 14 dzwonic by mi powiedziala na która mniej wiecej mam byc, bo musi mnie jako ostatnią przyjąc ;] heh
trzeba sie powoli szykowac.... ;P

reklama
Liza podziwniam Twoj spokuj przed wizyta;-) ja bym sie ze 3 dni denerwowala pewnie:-D daj znac czy było strasznie:-D;-)

Blyszczy i u nas, jakimś cudem zmyłam też podłogi:-D uwielbiam zapach niebieskiego ajaxa, az zyc mi sie chce jak czuje zapach kwiatów, taki powiew lata;-) przymusilam sie i u rodziców tez sprzatnełam, może podmiekną:-p

Ostatnia edycja:
A co tu taka cisza???

A ja dzisiaj siedziałam w biurze , dlatego nic nie pisałam.

Liza i jak tam po zabiegu??

snopy a ja tez dzisiaj trochę posprzątałam , tak od rana pisałyscie o sprzataniu to sie wzięłam za robote:)
Chociaz zawsze jestem zła bo Zuzia to straszna bałaganiara ja sprzatam a ona bałagan robi:cool2::cool:

A my jutro na 5-te urodziny do mojej chrzesniaczki jedziemy i zostawiamy Zuzie na noc , bo w sobote idziemy na spotkanie klubowe

Malwina ,nie moge napatzrec sie na Twoją Zuzke...ona wygląda na 3 lata;)

Własnie pokazuje to zdjecie z suwaczka mezaowi i pytam ile by jej dał,ja mówie ze jak Kaja a on "gdzieee wieksza"haah

Sali w rzeczywistosci tez jej wszyscy dają wiecej . Tak powaznie wygląda przez te włoski tez,

A co tu takie pustki , czyzby wszystkie sprzątały?????:tak::-D

Malwina ja dopiero jak dziewczyny napisały ze Zuza wyglada na 3 spojrzałam na suwaczek i w szoku jestem bo ona faktycznie na tyle wyglada:-D

Mi Ala powiedziała ze mikolaj moze zabrac jej stare zabawki ale ma je dzidzi oddac jak sie urodzi:-D nie chciala sprzatac to powiedzialam ze je zabierze.... wymiekam czasem;-)

hehe, ja dziś nie sprzątałam, co nie jest niczym dziwnym:-p
Dopiero 1,5h temu wróciliśmy do domu, a wyszliśmy o 10...

Hehe. widze temat pożądków... ja tam ogólnie bałaganiara jestem, ale przy małym zaczęłam sie pilnowac troche... Na swięta pewnie tylko posprzątam tak ogólnie, jak zawsze w sobote albo w piątek... Taką "generalke robie" a tak to na bierząco...

Źle się dzisiaj czuje... jakoś dziwnie... mam nadzieje że jutro już przejdzie bo dzisiaj ledwo w pracy chodziłam, dobrze że jutro wolne, młody do przedszkola to poleżę troche...

Oglądała dzisiaj któraś UWAGE? masakra... dziecko ledwo chodzące palące papierosy... a rodzice to komórką nagrali i na NK i YOUTUBE z dumą wstawili:wściekła/y:

reklama
Hej. Wy o sprzątaniu na święta a ja rozmyślam nad jedzonkiem na imprezę sobotnią bo w sobotę odprawiamy od Małej urodzinki. Jutro po zakupy żywnościowe J. pojedzie i będzie robił torta dla Małej.

Liza i jak po zabiegu? I buziaczki dla Mikusia z okazji 1.5 roczku:-)
Malwina potwierdzam, Zuzia wygląda na 3 latka:-)
Kasiek złośliwość rzeczy martwych;-)
Patisia co tam u Was?
Fikusek jak po wizycie u okulisty?

ja dawno nie wklejałam fotek Martynki, więc może się pokuszę:-)
tu już w ściętych włoskach.

i moja skromna osoba

więcej fotek Małej będzie po imprezie urodzinowej bo tak to mam sporo jeszcze jak miała długie włoski, ale że ma krótkie to te z długimi uważam za nieaktualne:-p

Do góry