reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiek jakoś nie tęskni mi się za piciem i imprezami;-) przecież na to zawsze jest czas, a na dziecko może czasu już nie być:-D wieć ja najpierw spełnie się jako mama x3 a potem jak już sie odchowa zaczniemy szaleć;-)

Co do sprzatania, ja u siebie mam czysto za to bratowa na dole hohoho:-D ja na świeta jadę do przyszłego męża i mam w nosie.

reklama
WAMPI- podziwiam, ja za dzień nie wyrabiam się żeby na weekend chatę do porządku doprowadzić, a i tak odkurzać muszę codziennie. Ja się zastanawiam czy się wyrobie w 2 tyg. ;-) pomyć ściany w łazience, kuchni, powyciągać wszystko z szaf :szok: oj ciężko będzie z moim ostatnio bardzo uporczywym leniem :-D ale lubię na święta mieć błysk w domu :tak:

Kaamaa u nas też już coraz więcej dzieci w rodzinie:-) Najbardziej lubię dawać im prezenty i czekać na reakcję:-) Ja to lubię mieć czysto w każdy dzień, ale po pracy na ogół nic mi się nie chce i tyle co ogarnę i praniem się zajmę co by mieć czas dla córy i męża. Ale na pewno wyszoruję płytki w łazience te ścienne bo lubię jak się błyszczą:-) No i okna umyję, ale jak wyzdrowieję bardziej i o ile mrozu nie będzie.

Kasiek, nie przejmuj się, ja mogę na glanc wyszorować domek a jak bratankowie wparują to też nie widać, że sprzątane było:-D Tak to już jest;-)

Lecę spać bo do pracy rano muszę wstać;) Dobranoc.

Ja to jestem anty-sprzątaniowa;-) Jak mam 2 dni wolnego od pracy, to pierwszego dnia odpoczywam, a drugiego ogarniam mieszkanie. Ale zawsze mam tyle do roboty w domu, że jeden dzień to kropla w morzu potrzeb:sorry: A zanim mam kolejne 2 dni wolnego, to się znowu wszędzie zbiera gruba warstwa kurzu:sorry:
Vegas Wszystkiego najlepszego dla Martynki!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam jak zwykle późno nie mam poprostu czasu nawet dla siebie tragedia troszkę was nadrobiłam tyle mnie nie było ,że wszystko to bym do rana czytała;)
Fajnie ,że u was śnieg u nas deszcz ze śniegiem a nawet dziś trochę grad padał nom ale ja na śnieg ciągle czekam ;)
Wiki mi gorączkuje dzisiaj więc pewnie na zęby znów ma już 6 to jeszcze troszke zostało ;(

Co do atopowego zapalenia skóry nie pamiętam już która z was mi odpisała przepraszam ale ledwo na oczy widzę a jeszcze sprzątam to dopiero wykryli u Wiki jak miała 8miesięcy teraz jest ciągle na zyrteku i emolientach nie mogę używać nawilżaczy powietrza ani suszyć prania w domu bo jest uczulona na grzyby wszystkie czekolade pylki i kilka jeszcze alergenow bynajmniej jest w stanie dobrym teraz czasem jej coś wykoczy i się paskudny strup robi papszacy musze jej raczki trzymac zeby nie drapala przez sen w nocy przekrecam ja czasem jestem wykonczona juz :no:mam nadzieje ,ze cos wyjazd do polski pomoze ale najpierw musze kuracje skonczyc tutaj do lipca ;( buziaki dla was trzymajcie sie cieplo ucalujcie brzdace pa

Witam z rana.
Wstalismy z Mikim po 5 :dry: maz obudzil go jak wychodzil do pracy :dry: no ale nocka super bo jak zasnol o 19:30 tak spal do 5 bez pobudki ;-)
Na dworku szaro, buro, pada, ni to deszcz, ni to snieg... wiejno...

ewi fajnie ze zajrzalas!
Ewe19 dawno cie nie bylo, jak tam Twoja mała?
Fikusek to ja niewiem co ja patrzylam :-D :-)

I Miki skonczyl 1,5 roku :-) chwila i mu 2 lata stuknie;P a mi 24 wrrrrr....

Bo z dziećmi już niestety tak jest, ja mogę wieczorem wysprzątać a Julka wstaje i półgodziny później mam taki burdel jakby miesiąc nie sprzątane było :sorry2: i non stop sprzątać trzeba dlatego takie ostatnie sprzątanie z wierzchu zostawię na 23, a od poniedziałku ruszę z opróżnianiem i czyszczeniem szaf/szafek. Aaaaaa u mnie biało :-) w nocy napadało jakieś 3-4 cm śniegu i nadal trzyma, extra! ;-)

reklama
Do góry