reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kaamaa ja u nas odkurzam czesto 3 x dziennie... ;P Dzieciaki co chwile robią bajzel dlatego ja tez ogolnie firanki i okna juz mam pomyte, kurze mi zostalo ale to za tydzien i reszte to przed wigilią ogarne, nas w swieta i tak w domu nie ma bo to wigilia u tesciow,pierwszy dzien to samo i wieczorem wrocimydo domu i drugi dzien ponoc u moich rodziców, ale z tym to nie wiadomo ;P

Elwirka u mnie teraz pada śnieg, ale jest 2 stopnie wiec rozpuszcza sie od razu, na dworze mokro strasznie;/

Bierze mnie sennosc.... Mikolaja byle do 10 wytrzymac i sie poloze potem odpoczne... dobrze ze obiad mam....

reklama
wampi dokladnie... jejku Twoj juz ma dolne piątki, szacun :-D

Dobra Miki śpi ide się walnąć na wyrko, i o 12 dzwonie do gina karte wyciągam i czeka mnie wypalanie nadżerki dzis... brrrrrrrrrr....

Witajcie!

Vegas spóźnione życznia dla Martynki :* Sto lat Słoneczko!:)

Trochę mnie nie było... widzę sporo nowych osób... Także witam ;-)

Liza a nie lepsze byłoby zamrażanie? też muszę iśc, bo mam dosyć dużą, ale teraz kompletnie nie mam na to głowy :/

witam, tak jak wiele z was - jestem młodą ,niepracującą mamą .
Krzyś ma pół roku , muszę się nim zajmować więc postanowiliśm z mężem ,że zostanę w domu i będę nim się opiekować.
Jednak mając trochę wolnego czasu znalazłam sposób na zarobienie dodatkowych pieniędzy.:-):-):-) Nie byłam pewna tego programu , za pewne wy na początku też nie. ale spróbowałam i nie żałuję, można zarobić kilkaset złotych nie wychodząc z domu, poświęcaając trochę czasu na internet.
Na prawde polecam, nie ma nic do stracenia a program na prawde działa! Niepracujące mamy chcące zarobić w domu łączmy się!:-)
w razie pytań proszę pisać

Wszystkie informcje pod linkiem
Mega Pensja - Strona g

A ja mam juz szafki w kuchni posprzątane, pierogi na święta zrobione i zamrożone jeszcze mi ciasta zostało to dorobię dziś farszu i będzie obiad na piątek:tak:. Ciuchy juz w szafie T. poukładane w mojej tak sami i w małego tez wiec w sumie zostało przed świętami doprowadzić pomieszczenia do używalności:-D. Dziś sie pewnie wezmę za salon, bo w kuchni T. z młodym robią szopkę na święta wiec robią mi rozgardiasz:dry:.

Vegas kamaa moja mama tez świrowała ze sprzataniem:-D ja nie mam takiego parcia na szklo jak ona... Moze dla tego ze jestem straszną bałaganiarą i jakoś sprzatam sobie na spokojnie bez presjii ze musi byc na błysk, jak nie bedzie to trudno i tak mi młody na syfi.
konniczynka o widze ze ktos z podejściem do sprzatania takim jak ja:-D:-p

witam sie :p

co do pozadkw to ja jestzcze nic nie sprzatalam,zostawie to na ostatnia chwile:)
Liza no widzisz:-D takze mamy niedaleko do siebie:-)

My dzi z mlodym jedziemy do okulisty,ciekawe co powie.

Hej:-p

My bardzo leniwie zaczeły zaczełyśmy dzionek, M wrecz przeciwnie bo od 4 na nochach:-( Chyba zabiore sie za odkurzanie bo tak mamy czysto, jakoś wyjatkowo:-D
Co do nadzerki ja tez podobno mam ale malutka i mam sie nie martwic, z Ala w ciaży tez mialam. Mam nadzieję że się wchłonie... Boję się zabiegów, w ogole cykor jestem...:-D:-D

reklama
Do góry