reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam.
Ja chciałam tu bardzo przeprosić za swoje wcześniejsze zachowanie "rozsyłanie spamu" . To było nierozsądne z mojej strony i nachalne i bardzo was za to przepraszam. Bardzo chcę żebyście mogły mnie poznać i na nowo zaufać na prawdę nie jestem taką straszną osoba i wiem że popełniłam błąd i postaram się z całych sił to naprawić bo zależy mi na tym forum i na poznaniu was lepiej.

reklama
mloda gratulacje dla Rafalka. Fajnie ze juz sam siada.
kama zazdroszcze takiego miejsca zamieszkania... sama bym chetnie sie wyprowadzila z bloku, a najlepiej to wlasnie na wies :-)
lolkak tez bym sie wkurzyla jakby ktos zjadl mi czekoladki :p
snoopy napisz jak po wizycie. powodzenia!
patrycja pokazuj sie w nowym kolorze :p
wampi gratuluje pierwszego miejsca! i dobrze ze z corka juz lepiej.

u mnie po staremu, mala ladnie przybiera. ma juz 5,5 kg. kupilam jej dzis kombinezon na zime, wyglada w nim "dorosnej" :-) jest przeslodka i usmiecha sie do mnie i M. z rana :p zaraz po tym oczywiscie ryczy bo przypomina jej sie ze jest glodna. spi w nocy dobrze, w dzien tak sobie. lubi sie rozgladac i robic "hoooo" :))

juz po strachu;-) szujka idealna, ale podczas badania znowu bolal mnie brzuch... przepisał mi nospe forte bo stwerdzil ze skoro zwykla nie daje rady ta da:-) no i luteine dopochwowo, mam juz zwolnienie i mam sie nie przemęczać, cudnie jednym słowem;-)

Jejciu jaka ja mam śliczna dzidzie w brzuszku ma boski nosek i śliczna główkę:-D nawet do mnie pomachał, lekarz się ze mnie śmiał po się ekscytowałam jak by to moje pierwsze dzidzi było:-D

Wpadłam też do pepko i kupiłam małej 4 pary rajstopek ciemnych, 4pary bokserek w kucyki i 3 zwykle majtasy:p powiem wam że tam chyba bielizna dla dzieci najtańsza;-)

Mloda własnie gratki siadania malego, ale to leci... :-)
Herbata fakt ze nocki są oki ;-)
snoopy super ze z dzidzia wsio oki!:-) no i teraz odpoczywaj...

U mnie chlopaki spią, Hania jeszcze wziela moj tel i gra w weza :dry: heh...
A ja zamulona czekam na na dobre i zle... i poczytam potem ksiazke dalej...
milego wieczoru

Komu śpią to śpią:-D u mnie Ala idzie spać ze mna po 22, ten typ już tak ma;-)
Ja mam usg co wizytę i za każdym razem dostaję zdjątko dziecka, płacę więc wymagam:-D najmłodsza chyba u tego gina jestem, baby tylko na mnie oczy wybauszają, a dziś poszłam sobie na wizytę w bluzie z hojrakiem:-D

reklama
Do góry