reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam.
Ja chciałam tu bardzo przeprosić za swoje wcześniejsze zachowanie "rozsyłanie spamu" . To było nierozsądne z mojej strony i nachalne i bardzo was za to przepraszam. Bardzo chcę żebyście mogły mnie poznać i na nowo zaufać na prawdę nie jestem taką straszną osoba i wiem że popełniłam błąd i postaram się z całych sił to naprawić bo zależy mi na tym forum i na poznaniu was lepiej.

reklama
mloda gratulacje dla Rafalka. Fajnie ze juz sam siada.
kama zazdroszcze takiego miejsca zamieszkania... sama bym chetnie sie wyprowadzila z bloku, a najlepiej to wlasnie na wies :-)
lolkak tez bym sie wkurzyla jakby ktos zjadl mi czekoladki :p
snoopy napisz jak po wizycie. powodzenia!
patrycja pokazuj sie w nowym kolorze :p
wampi gratuluje pierwszego miejsca! i dobrze ze z corka juz lepiej.

u mnie po staremu, mala ladnie przybiera. ma juz 5,5 kg. kupilam jej dzis kombinezon na zime, wyglada w nim "dorosnej" :-) jest przeslodka i usmiecha sie do mnie i M. z rana :p zaraz po tym oczywiscie ryczy bo przypomina jej sie ze jest glodna. spi w nocy dobrze, w dzien tak sobie. lubi sie rozgladac i robic "hoooo" :))

juz po strachu;-) szujka idealna, ale podczas badania znowu bolal mnie brzuch... przepisał mi nospe forte bo stwerdzil ze skoro zwykla nie daje rady ta da:-) no i luteine dopochwowo, mam juz zwolnienie i mam sie nie przemęczać, cudnie jednym słowem;-)

Jejciu jaka ja mam śliczna dzidzie w brzuszku ma boski nosek i śliczna główkę:-D nawet do mnie pomachał, lekarz się ze mnie śmiał po się ekscytowałam jak by to moje pierwsze dzidzi było:-D

Wpadłam też do pepko i kupiłam małej 4 pary rajstopek ciemnych, 4pary bokserek w kucyki i 3 zwykle majtasy:p powiem wam że tam chyba bielizna dla dzieci najtańsza;-)

Mloda własnie gratki siadania malego, ale to leci... :-)
Herbata fakt ze nocki są oki ;-)
snoopy super ze z dzidzia wsio oki!:-) no i teraz odpoczywaj...

U mnie chlopaki spią, Hania jeszcze wziela moj tel i gra w weza :dry: heh...
A ja zamulona czekam na na dobre i zle... i poczytam potem ksiazke dalej...
milego wieczoru

Komu śpią to śpią:-D u mnie Ala idzie spać ze mna po 22, ten typ już tak ma;-)
Ja mam usg co wizytę i za każdym razem dostaję zdjątko dziecka, płacę więc wymagam:-D najmłodsza chyba u tego gina jestem, baby tylko na mnie oczy wybauszają, a dziś poszłam sobie na wizytę w bluzie z hojrakiem:-D

reklama
Do góry