reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Anula to fajnie że masz koleżnkę:) No niby dobrze ale wiesz ona w sumie sama nie woła to ja ją wyczajam i się pytam albo już wiem kiedy mniej więcej zrobi i mówię chodź na nocnik i zazwyczaj robi... Sam zwariował:p

Snoopy
nie przemęczaj się trzymam kciuki za jutrzejszą wizyte:)

Kasiek malutkimi kroczkami i w koncu sie uda;-)
Snoopy daj jutro znac co i jak;-)mnie bolal przy skracaniu sie szyjki
A ja wlasnie skonczylam sparzatac i prasowac, co wieczor tak robie bo w dzien sie nazbiera zmywania itd a maly nie da, tym sposobem rano mam czysto:-D

wow pierwsza :-):-)

musze Wam sie pochwalic ze moje dziecię zaczyna same siadać ;-):-)

patrycja , gosia , Herbatka , liza , umi , mloda93 , anula , fifusek , kasiek Vi , Out , KOniczynka , Gosia , Malwina , Beatka , Kama . , Lenka , Sali , Mariolcia , Wampi , Lolkak , i reszta wspanialych WIELKI BUZIAK ; *

Hej Kobietki...
Wracam po kilkudniowej nieobecności....
U mnie humorek o wiele lepiej, wczoraj to juz w ogóle super bylo bo zafarbowałam sobie włosy :):):)
Dzieci zdrowe :):)
Liza zrób syrop z cebuli czosnku i miodu... zaraz na gg wyśle Ci recepturke :):)

Patrycja pokaż się w nowych włoskach ;-)

Kasiek Ty wspominałaś o Czarodziejkach z Księżyca? Ja to oglądałam:-D

Umi mój M to najlepiej by chodził w podkoszulce ;-)

Dzis na szczęście obyło się bez przymusowej kąpieli z rana ;-) Ale to chyba już taka kolej rzeczy,że każde dziecko choc raz musi się wysmarować zawartością pieluchy ;-)

Kupiłam sobie Kalendarz Adwentowy i ktoś mi zjadł wszystkie czekoladki:wściekła/y:

O matko sorry,że plotę same jakieś pierd..lki ale weny brak;-)

Hejka
Pati to zapodaj, ja robilam z cebuli, miodu, cukru, czosnku i soku z cytryny :-D hehehe

Rano pojechalam do szkoly, dowiedziec sie o której wyjazd w poniedzialek ma Hania, a wiec o 8:50 zbiórka i o 9 jadą, a powrót kolo 17:30...
Z Hania lepiej takze pewnie spokojnie pojedzie, za to chlopaki marudzą ;]
Glowa mnie boli.... Dzien do du*y :////

Hej wszystkim:-) pogoda niby do d**y ale ja mam świetny humor:blink: zobacze dzisiaj dzidziusia:) i zbiorę kolejne zdjątko do kolekcji;-) szkoda tylko ze M pracuje i nie moze byc ze mna, widzi tylko zdjecia, nie zlyszy serduszka, ja mu opowiadam:-D:-D

Wczoraj w nocy nie moglam spac, ze czulam sie dobrze to posprzatalam i tez rano mialam czysto;-)

Brała ktoraś z was kredyt hipoteczny? Ja sie trochę boje... Ale bez tego nie bedziemy z M i dzieciakami mogli mieszkac razem.... Ogladamy mieszkania, ale ja wolala bym dom... nie lubie mieszkac w bloku, dziwnie sie jakos czuje i trzeba byc cicho, a w domu robi sie co chce;-)

Snopy- kredyt hipoteczny to ogromne zoobowiązanie, w razie nie płacenia zabierają Wam dom to straszne... Brat J ma taki kredyt 4 lata temu wzieli pod kupno działki z domem na 30 lat, ale teraz tak nadganiają z ratami że zostało im "tylko"19 lat. A co do mieszkania w bloku to ja całe życie mieszkałam w mielkim mieście w blokowiskach, kiedy wyprowadziałam się z domu wynajelismy dom z J ale też był w tym samym mieście więc róznicy dużej nie odczułam, teraz mieszkamy we własnym domu na mojej "rodzinnej" wsi mam ogromny ogród, mogę moje dziecko puścić z innymi dziećmi bo ruch u Nas jest praktycznie znikomy ( główna droga idzie obok wsi) no i nie wspomnę już o grillach, ogniskach, basenie, porannej kawusi z rana na słoneczku, czy wieczornej przy księżycu :-) no i totalna prywatność bo widaomo jak w bloku ściany mają uszy, za chiny nie wróciłabym do bloku ;-) to żem się rozpisała :język:

reklama
Kurcze ja u rodziców miała bym jak w raju.... dzialke tu mam, mialam sie budować ale poznałam M a on na wies nie chce isc..... powiedzial ze ostatecznie 5,10km od łomży dalej się nie ruszy i zaczeło sie u nas kombinowanie. Glupio mi rodziców prosic o kase... Wiem ze kredyt pomogli by nam splacac i tez splacili bysmy szybciej ale jest ta obawa... M ma 36lat ja 23...
Sam wychowywal syna, wiec mieszkal z matka i ojczymem bo nie mial by sie kto mlodym zajmowac a pracyje czasami od 4do19 wiec ciezko jest... z jego wyplaty dali bysmy rade splacac. W ogole juz nie wiem co ja mam myslec... mieszkania sa drogie dzialki tez.... nie no ja w bloku nie wyrobie.... gdybysmy mieli jedno dziecko to ok ale bedziemy mieli 3:-D

Jest jeszcze jedna opcja, ale nie wiem czy jego babcia by nam pomogla, bo przeciez kawalek dzialki mogla by wnuczkowi odpisac:-) kurcze chyba za duzo kombinuje:-)
spadam bo pisze i pisze i przestac ciezko;-)

Do góry