reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Gosia fajnie że Amelcia zaczyna gadać:)

Młoda
a co Ty tak wpadasz i nic nie piszesz??

Umi to sprzątaj sprzątaj:)

Out to dużo pracy przed świętami??

Liza co choroba dzieciaków wykańcza czy porządki??

Agateczka
bo Ty juz nie masz kruszynki:p

Ja dzisiaj mam porobione teściowa kończy rosół a ja sie wzięłam z ruski bo koleżanka napisała że zapomniała mi napisać jak nie w niedziele nie było że kolokwium za tydzień mamy:) eheheh muszę nauczyć się pisania słówek już sobie przetłumaczyłam a teraz jak dziecko w 1 klasie uczę się pisać:D

Hej:-) ja w znakomitym humorku, piesiur mi sie znalazl, zadzwonil do mnie pan przed 12 ze Haba znalazl to ja w samochod i po psa:-D zaglodzony jak szczir wygladal, dalam mu jesc i pic a on jeszcze glodny:-D a smierdzi tak ze szok!! musze go wykompac ale to wieczorkiem po ostatnim spacerze, zeby nie zachorowal;-) powiem wam ze adresowka to fajna sprawa:-D

biore sie za sprzatanie, i ogarnianie siebie, M przyjedzie po 19, moze z mlodym znowu bedzie glosno:-D

Co do przewracania sie na boczki u mnie Ala zaczela, jak miala 3mies ale tez odrazu do siadania sie rwala;-) jak miala 5 miesiecy to uwielbiala kicac jak krolik:-D

Milego dnia wam zycze:blink:

witam sie i ja:0 dano mnie nie bylo wiec nie nadrobie:) mam nadzieje ze wybaczycie:)
wczoraj robilam tort dla Alana,jeszcze wystarczy go ozdobic i w niedziele robimy urodzinki wieczorkiem:)

Liza nie zamulasz co się dzieje?

kasiek88kasiek a no nie mam jak to zleciało ;)

snoopy12 ja na szczęście posprzątałam po 6 rano i mam spokój

Moja Emilka już umie:
raczkować
siedzieć
stoi prawie sama - trzyma sie łóżeczka jedną rączką
chodzi w koło łóżeczka
mówi tylko eee nieee więcej nic nie mówi
robi świnkę
sama je biszkopta wafelka ryżowego
tańczy

Agateczkaa wymuszaj na małej, ja mojej cisnełam: "powiedz mama" od 2 miesiaca i jak miała 5 powiedziała:-D jak miała 6 mówiła: dada czyli dziadek:-) a teraz tak pyskuje że załuję:-D:-D:-D ma tylko problem z R ciwiczymy ale dalej jakos jej nie wychodzi za to jak mam zly humor i powie rabarlab (labalbal) ja leze i kwicze:sorry2:

hej...
u mnie dziś dzień wesoły... byłam na spotkaniu z koleżankami z forum i jestem wykończona już...
kolorek pokaże jak zrobie jakieś sensowne zdjęcie... farbowałam sie na burgund :)

reklama
kama Ja właśnie zaczęłam 3tom Zmierzchu:-)
liza Emilka też mi brudzi okna i lustra:sorry:
kasiek Oglądałam Czarodziejkę z księżyca i jeszcze inne japońskie bajki. Nie pamiętam, na jakim kanale to leciało (polonia1, atv?), ale pamiętam, że potem nie miałam już tego kanału i mi tych bajek brakowało:tak: Pamiętam, że leciała wtedy też bajka o jakimś człowieku-tygrysie (Pamiętam do dziś piosenkę tigermen z tej bajki:blink::-D), co w jakiś walkach brał udział (chyba boks??) i mojej siostrze się bardzo podobał ten bohater, mimo że to tylko animacja:-D
a synuś schował się pod wersalką i ogląda Teletubisie :eek:
:-D:-D:-D:-D
Mnie już o dowód nie pytają, ale pamiętam, jak się uśmiałam, gdy poszłam oblać z koleżankami obronę licencjatu (miałam już 24 na karku;-)) i musiałyśmy dowodziki pokazywać:-D
snoopy Mi się wydaje, że jak mi się kiedyś zdarzy druga ciąża, to się też będę bardziej ekscytowała niż pierwszą:tak: Pierwsza jakoś tak szybko i mało świadomie mi minęła, powinnam chyba z rok chodzić w ciąży, żeby się nią nacieszyć:-D
kama Mi się marzy domek, ale w mieście:-D A na to mnie nie stać i raczej nigdy nie będzie stać:-(
anula Czekam aż koło mnie też jakąś nową biedronkę założą, bo wtedy zawsze jest ta promocja na pampki(już kilka osób o tym pisało, a ja też raz na taką promocję trafiłam:tak:)
patrycja Spotkanko udane?

Emilka dziś po raz kolejny zrobiła kupę podczas kąpieli:dry::-pMoja mina podczas wyciągania kupy rękawiczką z wanny- bezcenna:-D:-D:-D Nie chciało spłynąć paskudztwo:rofl2:

Do góry