reklama
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
anula ile Bartek ma cm ??
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Anula Rafał ma 74 cm . i nosi tak 74 ma na styk a 80 dobre . Tez zalezy od ciuszków .;-)
MATKO i 5 grudnia moje maleństwo bedzie miało pół roczku a niedawno na porodówce leżałam i mówiłam " PIERWSZY I OSTATNI RAZ " ;-)
uciakam pod kołderkę ;-)
DOBRANOC ! ;*** :-)
MATKO i 5 grudnia moje maleństwo bedzie miało pół roczku a niedawno na porodówce leżałam i mówiłam " PIERWSZY I OSTATNI RAZ " ;-)
uciakam pod kołderkę ;-)
DOBRANOC ! ;*** :-)
Liza
Fanka BB :)
Ja nie mam drogiego abonamentu- 39zl obecnie ;P ale tez moze net szwankowac jak komp sie psuje...Kamaa my mamy trzeci modem juz bo wczesniejsze dwa Szymek nam polamal he he a u nas dlatego tak jest ze w mieszkaniu jest bardzo slaby zasieg i my mamy najtanszy abonament i ten net chodzi jak chce mam go juz po dziurki w nosie jeszcze nam komp sie psuje jak na zlosc wszystko
a Liza moze ma drozszy abonament i lepszy zasieg dlatego jej lepiej chodzi
Dziekuje za przepis zaraz sobie spisze i przed swietami zrobie moze jutro nawet hehe
Dzieki :-) No zobaczymy, ja chce i ograniczam jedzenie,mniejsze porcje czesciej ;-) duzo nie zmieniam bo to nic nie da ze zrezygnuje a potem znow zaczne jesc, a do tego brzuszki, wczoraj zrobilam 200 dzis zrobie ze dwie serie po tyle moze;-) zobaczymy...Liza jak wklejasz linka to w zaawansowanej edycji masz opcje pod polem edycji i emotkami. Mianowicie Dodatkowe opcje i w tych dodatkowych opcjach musisz odznaczyć aby dodwac link jako tekst. tą fajke odchacz i powinny wstawiac sie normalne linki. Powodzenia w odchudzaniu. Ja ci powiem ze zrzucilam 6 kg i stanełam. Ponad miesiac nic sie nie rusza i pojecia nie mam czemu:/ pewnie bed musiała ruszyc dupe
Anula to widze ze z Twoją mama wcale kolorowo nie masz
kaamaa a co za róznica kąt łózeczko czy pokój? Przeciez i tak ją gdzies prowadzisz nie wazne czy łózeczko karny dywanik, jeżyk czy inne pomieszczenie, prowadzisz ją w mejsce gdzie ma odbyć karę ima tam siedziec idea jak dla mnie zupełnie ta sama a ze kat zastepujesz łózeczkiem to co innego. ja uwzam ze łózeczko jest od spania nie od karania, ale to przez to ze Kacper jak był mały miał taki okres ze bał sie łózeczka.
gosidia u nas jak byłam mała to mama sie przebierała za mikołaja a później to prezenty były w róznych dziwnych miejscach typu kosz na bielizne, szafa, łózko wanna
Ale z Anulą macie duze chłopaki :-) hehehe u mnie Miki teraz ma kolo 87cm :-) w sumie duzo Daniel z Hanią mniejsibyli w tym wieku ;-)Anula Rafał ma 74 cm . i nosi tak 74 ma na styk a 80 dobre . Tez zalezy od ciuszków .;-)
witam sie.
KasiaF i jak z kupką????
Kasiek gratki wiesz czego nie bede powtarzac bo post bylby jakis tylko o "eeee" hahahaha
U nas wieje, mrży i zimno troszku;/ jesien przyszla... i tak patrze na kalendarz dopiero co byl 1 listopad a tu juz 4 dni i 1 grudzien! ehhhh
no i znów nie udało mi się wczorja zajrzeć.
Młoda93 a ta krew to może od drapania?
Liza Super avatarek.
Patrycja No to nieźle ci chłopcy nabroili. ja też bym siuę wkurzyła zeby ktoś na moje dzieci tak krzyczał.
Wampi Zdrówka dla córeczki.
Kamcia Fajny torcik.
Młodamamusia To dobrze że wszystko ok po badaniu.
Herbata słodkie maleństwo.
Burzowata matura na pewno jakoś poszła.
ja doi tej pory się zastanawiam co takiego trudnego jest w matematyce, w radiu po tych próbnych mówili ze bardzo trudna była. dla mnie np trudniejsza byłaby geografia, lub biologia.
Gosdia Fajnie Zosi w tej czapeczce..
Młoda93 a ta krew to może od drapania?
Liza Super avatarek.
Patrycja No to nieźle ci chłopcy nabroili. ja też bym siuę wkurzyła zeby ktoś na moje dzieci tak krzyczał.
Wampi Zdrówka dla córeczki.
Kamcia Fajny torcik.
Młodamamusia To dobrze że wszystko ok po badaniu.
Herbata słodkie maleństwo.
Burzowata matura na pewno jakoś poszła.
ja doi tej pory się zastanawiam co takiego trudnego jest w matematyce, w radiu po tych próbnych mówili ze bardzo trudna była. dla mnie np trudniejsza byłaby geografia, lub biologia.
Gosdia Fajnie Zosi w tej czapeczce..
ja tylko na chwile,bo normalnie musze Wam o czyms napisac, gotuje dzisiaj obiad nagle M mnie wola to ja biegne szybko do pokoju a tam Adas stoi i trzyma sie lozeczka z usmiechem na twarzy bylam w szoku,dopiero zaczal siedziec i to jeszcze niepewnie,a pieron juz stoi dzisiaj akurat lozeczko obnizylismy potem zajrze bo mam malego na kolanach i sie wierci
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Herbata gosida śliczne dzieciaki :-)
gosida nie przejmuj się wykupka ją napewno :-)
a cpo do ubranek to nie chce mówić nawet jakie moja nosi bo te na 80cm to już dawno mam w kartonach
ona nosi na 12 msc
buziak na okrągły miesiąc dla małej :*
liza powodzenia przy oschudzaniiu :-)
dużo do zrzucenia nie masz więc nie musisz się przejmowac :-)
kasiek.. bez sensu.. jak Ty chciałaś kogoś innego a rodzice Ci wybrali kogo masz brać na chrzestnych :/
przeciez to Ty wiesz kto będzie Twoje dziecko traktował jak swoje
kasiaf współczuję małego pyskolka... ale nie mozecie mu popuścić bo on tylko liczy na to że się potniecie i zniajdzie na was sposób.. także zycze powodzenia w byciu stanowczym :-)
anula słodziak :-)
burzowata gratulacje :-) Emma się dzwignęła sama piwerszy raz jak miała 5 msc .. a teraz powoli sob ie trepta przy łózku pietrowym albo przy sofie(tam gdzie dywan mamy bo tam gdzie nie ma to jest za ślisko )
kamia nie wstawiłam wczoraj przepisu na torta bo nie było mnie na bb później , no i miałam gości a dziś się szykowałam do wyjazdu :-)
ale wstawię wstawię jeszcze dzisiaj :-)
a ja już mam wydrukowane odprawy do polandii :-)
jeszcze tylko spkowac walizki i w długą....:-)
gosida nie przejmuj się wykupka ją napewno :-)
a cpo do ubranek to nie chce mówić nawet jakie moja nosi bo te na 80cm to już dawno mam w kartonach
ona nosi na 12 msc
buziak na okrągły miesiąc dla małej :*
liza powodzenia przy oschudzaniiu :-)
dużo do zrzucenia nie masz więc nie musisz się przejmowac :-)
kasiek.. bez sensu.. jak Ty chciałaś kogoś innego a rodzice Ci wybrali kogo masz brać na chrzestnych :/
przeciez to Ty wiesz kto będzie Twoje dziecko traktował jak swoje
kasiaf współczuję małego pyskolka... ale nie mozecie mu popuścić bo on tylko liczy na to że się potniecie i zniajdzie na was sposób.. także zycze powodzenia w byciu stanowczym :-)
anula słodziak :-)
burzowata gratulacje :-) Emma się dzwignęła sama piwerszy raz jak miała 5 msc .. a teraz powoli sob ie trepta przy łózku pietrowym albo przy sofie(tam gdzie dywan mamy bo tam gdzie nie ma to jest za ślisko )
kamia nie wstawiłam wczoraj przepisu na torta bo nie było mnie na bb później , no i miałam gości a dziś się szykowałam do wyjazdu :-)
ale wstawię wstawię jeszcze dzisiaj :-)
a ja już mam wydrukowane odprawy do polandii :-)
jeszcze tylko spkowac walizki i w długą....:-)