reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Beja85 to przyjdzie z czasem. Mój Kacper w wieku twojego syna miał podobnie, zjadał pół słoiczka ( tez robiłam zupki sama) a potem poprawiał to mlekiem, dopiero, gdy przeszlismy na stałe pokarmy takie które mógł sam pogryźć nie musiszł dojadać mleka

lolkak współczuje nocnki mi mały dzis tez cos kiepsko spał:confused2:
Ewi u was tez tak wieje jak u nas? Dzis to dosłownie jest masakra, nawet Kacper stwierdził ze mu w nos zimno:-D i on na pole nie idzie:-p

reklama
Beja on jeszcze mały jest:) a na mięsku gotujesz??

Ewi daj trochę:)

Kamcia wiem że to głupio to brzmi ale w sumie miała rację i dobrze że mnie przekonała bo teraz z Tą koleżanką to tak ooo i się widuję i ona ma faceta i jakoś tak tematu złapać nie możemy....

Dziewczyny sorry nie dam rady Was nadrobić a na pewno nie dzisiaj wczoraj wstałam 4.45 a dziś wróciłam koło 3 ale Andzrejki super ale się otańcowalismy ośpiewalismy opilismy ogólnie OOO tak był:)

Już 12, a ja jeszcze w szlafroku:szok:;-) Emilka ciągle mi go rozchyla i woła be:-p:-D
Moja córeczka od rana wybrzydza z jedzeniem i jeszcze nie zjadła śniadania:wściekła/y: Trochę mleka, 4łyżeczki kaszki, pół kanapki... woła am, marudzi, ale przy jedzeniu się kręci, odwraca:wściekła/y: Tym razem wydaje mi się, że to raczej fochy niż ząbkowanie :dry:
beja To się unormuje jeszcze. Jeśli ma ochotę na większą porcję obiadku, to dawaj mu trochę więcej. A potem trochę wody do popicia Jak jeszcze będzie chciał cyca, to pewnie nie z głodu, a z chęci przytulania.
lolkak To na razie ostatnia wizyta u dentysty, czy to dopiero początki leczenia?

Ewi Mniam mniam... Brzmi apetycznie, lubie takie ciasta

Ostatnia edycja:
beja to się jeszcze unormuje.. jak dajesz obiadki to dawaj a potem daj "popić cycem" chyba sama też popijasz jedzonko ;-) więc tak musi być..
poźniej będzie jadł więcej a pił mnie .. no i zamiast ,mleczka to oczywiscie wodę albo jakieś soczki dla niemowląt:tak:

ale mam stresa,.. mam nadzieje że niczego nie zapomniałam spakowac..

odezwę się najwcześniej jak będe mogła :*

Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Może rzeczywiście trochę przesadzam:zawstydzona/y:
kasek88kasiek zupki gotuję już na mięsku, dokładnie na króliku. Przed podaniem dodaję jeszcze łyżeczkę oliwy z oliwek do zupki. Wyczytałam w jakiej prasie dla rodziców, że dziecko potrzebuje tłuszczu i tak należy robić (oczywiscie jak samemu się gotuje zupki).

umi z tego co mi wychowawczyni mowila to pieniadze przeznaczyli na probny gimnazjalny,a na matury im juz nie starczy,no coz...:baffled::wściekła/y:Dobrze,ze ta z echa bedzie:tak:

Dzisiaj mielismy okropna noc,maly nie spal,budzil sie co chwile,ani na rekach nie chcial byc,ani w lozeczku nic... Goraczki nie mial,moze go brzuszek bolal,nie wiem,mam nadzieje,ze dzisiaj juz bedzie ok:dry::hmm:
Niedawno zjadl rosolku i uspilam go przed chwila to mam czas zeby sie pouczyc na jutro:nerd: milego popoludnia

Koniczynka hehe moja też tak mówi jak mnie na go widzi:p

Beja moja jak zaczynała jeść to długo jeszcze cycem poprawiała zanim stało się jej pełnym posiłkiem:)

Burzowata może zęby wychodzą albo po prostu miał zły dzień

Do nas kolegi przyszli i sobie wspominamy wczorajsze wojaże:D:D

Witam;)
U nas wieje az strach i padalo w nocy. Nie spie od 2 godz, maly juz ma drzemke;-)ogarnelam mieszkanie,gotuje makaron do pomidorowej
Beja moj je sloiczki, zwykle caly obiadek na raz i popija herbatka tak ze 100ml i po tym nie je ze 2 godz;-)
Burzowata, moze to zeby, sprawdzalas dziasla?sa rozpulchnione?
Vikamcia milego pobytu:rofl2:

reklama
Beja moja do tej pory nie zje całego obiadu,woli mniej i popi sobie mlekiem poki ma do niego dostęp :-D

Burzowata moze rzeczywiscie to zeby? Oby szybko wyszly?

Anula Ty juz masz wszystko gotowe a ja jak zwykle nic :-D

ViKamcia udanej wyprawy ;-)

Zasnelam dopiero o 3:dry: Jak nie zab to drzewo waliloo okno, Majka akurat spala bardzo grzecznie:-D Nie wiem jak dotrwam do jutra z tym zebem,ale dzis nie mam czasu na dentyste;-) Koniczynka to dopiero pocztaek leczenia:sorry:

Chyba sie przejde do biedroniki po ciuchowe zakupy:-D Maja byc leginsy po 15 zl:-D

Do góry