reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KasiaF moze powiedz mu ze za kupe dostanie naklejke?:sorry::-p a jak nie masz to powiedz ze mu kupisz i np bedzie mógł w nagrode nakleic na nocniku?
Anula a ty jestes juz po studiach?;-)

kaamaa czy ty robiłas tez moze milki waya z jakiegos innego przepisu? Bo ja robiłam kiedys z prawdziwymi milki wayami i wyszedł do chrzanu w smaku, a widze ze ten twój przepis to całkiem całkiem jest chciałam cos takiego zrobic na świeta, no ale własnie nie wiem.

reklama
Boże u Was tez tak wieje ? ?

Gosdia
u mnie jest znowu tak ze lepiej jest mnie wyzywic niz ubrac.
Anula u mnie znowu jest na odwrót . Rodzina K... nie interesuje sie niczym ... Przykre ale prawdziwe. Cóż zycie :-)

Umi juz po studiach, zostala mi obrona bo gdy byla ja lezalam w szpitalu ale to juz formalnosc, od pazdziernika moze na mgr pojde

młoda nie u nas własnie zero wiatru od jakiegos czasu, oby tak zostało bo w dzien zupełnie przyjemnie jest:tak:
Kasia F no własnie mam to samo, wiadomo kazde dziecko jest inne i w sumie nie pamietam kiedy ostatnio postawiłam młodego do kąta, wiec na pewno minęło z 2 tygodnie, ale dzis np byłam na skraju wytrzymałości i nawet go tym katem postraszyłam, wtsraczyło mu 2 minuty na uspokojenie sie i zajecie czyms kosntruktywnym:-p
Anula no to świetnie juz masz wiekszosc za sobą a bylas na dziennych czy zaocznych?Na magistra weźmiesz kontynuacje z pedagogiki czy cos innego?

UMI już go przekupywałam słodyczami, nowym samochodzikiem o który dzisiaj pytał czy byśmy mu kupili, nową bajke w tv... nic nie działa... a nigdy nie było z tym problemów u niego....:no::baffled: Ja małego jakoś w zeszłym tygodniu postawiłam w kącie, ale to nie dośc że jak ja sprzątałam to on spowrotem wyciągał, to jak mu zwróciłam uwage to mnie udeżył (byłam w strasznym szoku bo on nie ma takich odchyłów) to jak mu zaczęliśmy z M tłumaczyc że nie wolno to zaczął pyskowac, że my się go nie słuchamy, że mamy byc grzeczni, że jesteśmy jak małe dzieci:sorry: no i wylądował w kącie, i jest narazie spokój, dzisiaj jest taki grzeczny że aż mnie to martwi

Ostatnia edycja:
umi a tu głowy urywa ; / a musz isc z psem . Moze ktoraś z Was jest chętna ? na wyprowadzenie mojej suni ?
a Ty juz do wiosny odliczasz? ? ;>

Umi studiowalam dziennie pedagogike opiekunczo-wychowawcza, a na mgr jeszcze nie wiem myslalam o przedszkolenej ale po opiekunczej nie chca brac wiec z tego pewnie zrobie podyplomowke a na mgr do konca nie wiem, moze specjalna wezme kiedys mialam staz w domu pomocy z chorymi psychicznie i to mnie ciagnie ale wiadomo po specajnej ciezko z praca, kiedys myslam tez o pracy socjalnej...na dzien dzisiejszy mam w planach jednak specjalna a na podylomowce przedszkolna

młoda:-D tak:-p bo ja nie znosze zimy, aktualnie ciesze sie piekną jesienią:tak: i po cichu marze zeby sniegu nie było a jak musi byc to tak na ferie zeby dzieciaki miały czyli na 2 miesiace bo w kazdym regionie inaczej te ferie:-p, a w marcu moze byc juz wiosna:tak:. I teoretycznie słyszałam ze ma tak byc, bo w przyszłym tygodniu u nas temp w ciagu dnia ma byc powyzej 10 stopni a sniegma spasc po 10 grudnia ale podobno nie utrzyma sie do swiat.A w to mi graj:-p. Wiem teraz dostanie mi sie od tych co nie wyobrazaja sobie swiat bez sniegu ale japo prostu zimy nie lubie:-
KasiaF a moze jadł mniej niz zwykle i mu sie nie chce, chociaz w sumie od wtorku to sporo czas. Mój czasem ma tak ze jak zrobi w jeden dzien taka potezna to potem przez 2 dni jest spokój, ale zazwyczejrobi raz dziennie

edit Anula plany bardzo fajne tez kiedys myslałam o pedagogice, ale to jak dziecka nie miałam:-p Teraz wiem ze to nie byłaby moja broszke;-)​

reklama
Młoda, mój Klopsik nosi 80/86 i niektóre większe 74, ale mało już ich ma ;). A je jak szalona ;P
Anula, szkoda gadac.... Dobrze, ze masz małego przynajmniej jest dla kogo się uśmiechac.
Umi, polecam tego milky waya co Kaama napisała mam ten sam przepis i jest przepyszny! A ja już przyzwyczaiłam się do swiąt bez śniegu. U nas zawsze przed 24 stopnieje i nawet odrobiny nie ma.

Ostatnia edycja:
Do góry