Hej
Patrycja to Ty aktywna od rana
Masakra to mama tego chłopczyka co go pilnujesz?? Przecież on nic takiego nie zrobił po zatym malutki jest jeszcze i nie rozumie!!! Co za baba... Za egzaminy&&&&&&&&&&&
Burzowata trzymam kciuki za wyniki&&& Super że mały siedzi
A co do ciągania tak dzieci mają moja jeszcze jakiś czas temu wkładała sobie ręce w miejsca intymne;/
Kamma ja chciałam przyjaciółkę na chrzestną ale moja mam zaczęła nosem kręcić i moja siostra zostałą może i dobrze a przepis widziałam na pewno skorzystam
Herbata mała śliczna
Sali mnie też się imię Emma podoba i myślałam że to takie zagraniczne a nie prawda bo chyba ze 2 dni temu w kalendarzu widziałam że było Emmy
Gosdia a wczoraj narzekałaś że tak wcześnie się budzi
Najlepszego z okazji 9 miesięcy
Uroczaaaaaa
Młoda93 a dlaczego ona u Was mieszkała?? A wiesz może i ona się w Twoim Pawle podko****e wiesz jakie są takie nastolatki jest dla niej autortyetem nie wiem sama...
Anula lepiej tak niż bym miał gdzieś z piwem stać. Na pewno dla Was czas też znajdzie zobacz jak ostatnio się zmienił
Gratuluję ząbków
Liza Tobie też gratuluję
Widzę że jak i ja się wzięłaś za siebie?? Trzymam kciuki za efekty&&&
Ja wróciłam z uczelni nie było jednego wykładu i ćwiczeń więc pojechałam i wróciłam z C Dominika po uczelni pobiegałą i mówiła że będzie się tam uczyć
Byliśmy w realu maaaaaaaaaasa zabawek Domka cały czas gada o Barbie więc już sama nie wiem co tu jej kupić pod choinkę;/ Na razie kupiliśmy prezent pod poduszkę książkę barbie za 12.99 i bajki DVD Świnak Peppa za 9.99 więc wystarczając0
A rano jak C mnie zaskoczył biegamy po domu bo w końcu okazało się że mała z nami jedzie w końcu go złapałam i mówię wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy a on wszystkiego najlepszego z okazji imienin i dalej biegniemy w swoje strony... Jak przyszło co do czego ja ubrana Domi też jego nie ma już prawie z mordą a on wpada do domu z bukietem stroczyków
Kochany:* dziś może jeszcze sobie wyjdziemy