reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Siwa- a no tak dodałam te pare dni a miałam odjąć. No,ale w jednym czasie prawie rodziliśmy. Jak u twojego maluszka z mową? mój Adaś teraz dopiero się rozgaduje, stara sie powtarzać wszystko tylko nieraz to chińszczyzna niezła mu wychodzi. No i zdania takie najprostsze.

lenka87 powiem ci ze od jakiś 2msc nawija wszystko powtarza no ale nie zawsze mu wychodzi... ale wczesniej mowil tylko mama tata babcia ada ciocia a teraz wszystko juz nawet bierze mnie pod szpic bo nauczyl sie mowic prosze i jak nie chce mu czegos dac to mówi posie.. :d no i mamusi mięknie serduszko :)

Moj D wrocił z pracy zjedlismy obiadek i pospałam do 21 dalej zle sie czuje ale zatoki bolą ale za to brzuszek juz mniej wiec niedlugo zabieramy sie do działania ;) :-) Lece przytulac mojego ukochanego

Do Jutra Dziewczynki ! ;) ;-);-)

witam sie wieczornie:)
kurde cos mnie kaszel lapie ;/ zle sie czuje, Mala sie juz wyspala...cholera! znowu bedzie buszowala do 3 w nocy!:crazy: wogole szkoda slow!
Liza tez pracowalam przez agencje(posrednicza) porazka,ale fajnie jakby przyjeli go przez firme:tak:trzymam kciuki:)
siwa owocnej nocki:tak:również &&&&

i wiecej nie pamietam....
:sorry:

Witam.

Siwa &&& ;)
Siwa, gosia no wałsnie teraz zazwyczaj pierwsze umowy to przez posrednika, umowy co miesiac/dwa góra trzy ;] ale warto próbowac tam dalej od lutego pracowac ;P
młoda93 gratki kopniaka, jesli to zatrucie powinnas isc do lekarza moim zdaniem, nie mozna tego lekcewarzyc w ciazy....

Nocka oki, miki raz sie obudzil kolo 1, i spalismy o dziwno do 7 :tak: wysypke ma , moja mama twierdzi ze to różyczka... ja niewiem, obserwuje ;]
Kurde cos na obiad musze wymyślec;/ ale nie mam pomysłów wogóle ;]
Jutro urodzinki Danielka, ale te dzieciaki mi sie starzeją, zreszta juz polowa listopada za nami, tez wam tak ten czas szyko zleciał?:dry:

Ja się uczę wieczorowo jestem na 3 semetrze. Teraz na razie nie chodzę do szkoly bo się boje, że coś może mi się stać. Ogólnie dziś spędzam dzień z mamą aby w razie wypadku ktoś był przy mnie. Paweł w pracy a ja zaraz obiadek ide robić. Cały dzień leżałam nawet sił nie miałam aby laptopa do łożka zabrać. Nie wiem, ale dziś chyba pojdę na kontrole niech zobaczą... Martwie się coraz bardziej:(:-:)-(
Czyżby Cie choróbsko rozkładało???? Kobieto do lekarza leć ....
Zdrówka...
Witam.

Sorry ze nie odpisuje ale mam ciezy dzien, w nocy Miki mial goraczke zaczol kasłac, rano zaliczylismy lekarza z całą trójką... potem apteka... :no: Teraz miki zasnol znow z gorączka, do tego rano jakas wysypka niewiadomo od czego sie pojawila daje mu zyrtec z polecenia pani doktor....

Co do pracy to ta co byl na rozmowie nie wypalila, idzie od nastepnego tyg do drugiej -blizej ale za mniejsze pieniadze, w naszej syt lepsze to niz nic.......
Liza zdrówka dużo dużo dużo dla dzieciaków .....
Liza ale ja nie rozumiem twój mąż stracił pracę? Wydawało mi sie że miał:/ kurcze masakra z ta pracą
młoda93 rozumiem twoje obawy:tak: dobrze ze ktos przy tobie jest, a co do lekarza to na prawde najlepsze co mozesz zrobic
pati po co ty sprzątasz, przeciez jutro i tak bedzie brudno:rofl2:
Umi ten tekst dziennie słysze ;p Magda jak rano mi Mariusza przyprowadza to mi to mówi, ale ja sobie nie wyobrażam jakbym miała jeden dzień nie ogarnąć to bym zgineła przez zasypanie :-D Sebuś mi teraz dużo pomaga bo zabawki mi pozbiera nawet go prosic nie musze a uwierzcie że to już połowa roboty za mna :):)

Patrycja
ale taka pozytywna:D:D:D No może mniej była dla pomocnicy fryzjerki jak mordę darłam:p Ty to masz motorek w du... Zazdroszczę bo mi tak teraz nic się nie chce a mam ją jedną...

My na spacerku byłyśmy kaczki nakarmiłyśmy ja na szmaty zaszłam i fajne rękawiczki sobie kupiłm takie z jednym palcem bielusieńkie ale cieplutkie :D A ostatnio w tym samym miescu szalik sobie kupiłam więc prawie komplecik. Jak Domka spała z teściową zrobiłam obwarzanki serowe Domi z kakaem zjadła pyszniutkie:) Teraz czekam na C:)
Motorek w d... :laugh2::-D:laugh2::-D dobre :):):)
Ja też bym musiała rękawiczki kupić.. tylko kiedy tu sie wybrać na zakupy :sorry2:
Kaama- ja tez sama się chyba nie zdecyduje. Adasia chcieliśmy, taki nasz owoc miłości. A teraz jak już wiem co mnie czeka, jak cieżko jest finansowo-to raczej sami się nie zdecydujemy. Chce Adasia na przyszły rok dać do przedszkola. może jak zmienimy mieszkanie to coś zaczniemy myśleć. Narazie ciąża by mnie załamała.

Liza -zdrówka dla maluchów. Taki teraz okres,ze ciezko nie dać się chorobie. Trzymam kciuki za prace dla twojego . Kurcze a tu jeszcze te choroby.

Siwa -twój maluch też z czerwca 2009:) Ja jeszcze nie wyobrażam sobie drugiej dzidzi-ale trzymam kciuki za 2 kreseczki.
Co u Was Lenka??? Adaś rośnie jak na drożdżach :):)
kasiek88kasiek ja biore folik tylko nic wiecej narazie nie :)

lenka87 moj jest z 1 lipca :) :-) mały rozrabiak

Dziewczyny dlaej te jajniki bola... dzis trzeba probowac :D trzymajcie kciuki :d bo cos czuje ze zle obliczylam i dzisiaj 1 dzien owulki bedzie :D :tak::tak: takze młody pojdzie spac a my z D zabieramy sie do robienia małych bobasków
Trzymam &&& :):):):)
młoda93 gratuluję kopniaka ;-)

a tymczasem uciekam z psem i spać ;-):-)
dobranoc ;*
WILKI BUZIAK DLA KAZDEJ ; *
A Ty jak sie dzisiaj czujesz kochana????
Witam.

Siwa &&& ;)
Siwa, gosia no wałsnie teraz zazwyczaj pierwsze umowy to przez posrednika, umowy co miesiac/dwa góra trzy ;] ale warto próbowac tam dalej od lutego pracowac ;P
młoda93 gratki kopniaka, jesli to zatrucie powinnas isc do lekarza moim zdaniem, nie mozna tego lekcewarzyc w ciazy....

Nocka oki, miki raz sie obudzil kolo 1, i spalismy o dziwno do 7 :tak: wysypke ma , moja mama twierdzi ze to różyczka... ja niewiem, obserwuje ;]
Kurde cos na obiad musze wymyślec;/ ale nie mam pomysłów wogóle ;]
Jutro urodzinki Danielka, ale te dzieciaki mi sie starzeją, zreszta juz polowa listopada za nami, tez wam tak ten czas szyko zleciał?:dry:
No LIza czas leci jak szalony i niestety nic z tym nie zrobimy.... W styczniu Seba już 5 lat :szok: kiedy on tak wyrósł to ja niewiem ... mam wrażenie że te jego najlepsze lata gdzieś mi przeleciały..:-(

U mnie noc w miare bo Kuba sie budził i w efekcie skończyło sie na tym że spał ze mną w łózku... ale tak sie gamoń mały wtulił że żal mi go było odnosić do łózka :):)
Dziś mi troche kręgosłup dokucza bo wczoraj robiłam dzieciom za konia:laugh2::laugh2:
Teraz dzieciaki jedzą placuszki maczne z dżemem a ja pije zimną już herbatke.... wystygła mi bo stoi już od 7 :):) R jak wstaje napalić to robi mi ciepłą herbatke :)

Helloł

Lenka mam takie samo podejście, gdzieś tam w duchu chciałabym, ale do świadomego planowania rodzeństwa dla Julki jeszcze daleko ;-)

Umi pewnie się zdziwisz ale Julka była planowana, 3 miesiące "działaliśmy" zanim została poczęta, znam nawet dokładnie dzień poczęcia :tak:

Liza dla mnie ogólnie czas szybko leci, ale ten rok to masakra :no: jak przez palce...
Pierwszy raz spotykam się z pośrednikami pracy, nigdy nam się to nie przytrafiło, a może na Podlasiu nie jest to stosowane? nie mam pojęcia. ajnie byłoby żeby M znowu przyjęli, będę trzymać kciuki :-)

Do mnie zawitała zima 9:30 a za oknem -6 :szok: przy gruncie jeszcze zimniej zapewne :no: muszę kupić Julce śniegowce, buty zimowe już mamy ale jak spadnie śnieg i plucha będzie to jesteśmy uwięzione w domu...

reklama
Dzień dobry:)
Młoda_mama, gratuluje kopniaka:)
Młoda, jak tam zatoki?
Gosia, zdrówka:)
Siwa, mam nadzieje, że noc udana:)

Ale tutaj chorobowo, zdrówka dla wszystkich chorych!!
My zakupiliśmy Zosi wczoraj prezent na Mikołaja:) ta piłkę grającą z Fishera:). Mała już lepiej,przechodzi jej powoli ten katar, ale trochę marudzi :).

A jeśli chodzi o rodzeństwo to ja też nie będę się świadomie starać. Nie dalibyśmy rady finansowoi za mało miejsca. Może za 4-5 lat.

Ostatnia edycja:
Do góry