reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Siwa- a no tak dodałam te pare dni a miałam odjąć. No,ale w jednym czasie prawie rodziliśmy. Jak u twojego maluszka z mową? mój Adaś teraz dopiero się rozgaduje, stara sie powtarzać wszystko tylko nieraz to chińszczyzna niezła mu wychodzi. No i zdania takie najprostsze.

lenka87 powiem ci ze od jakiś 2msc nawija wszystko powtarza no ale nie zawsze mu wychodzi... ale wczesniej mowil tylko mama tata babcia ada ciocia a teraz wszystko juz nawet bierze mnie pod szpic bo nauczyl sie mowic prosze i jak nie chce mu czegos dac to mówi posie.. :d no i mamusi mięknie serduszko :)

Moj D wrocił z pracy zjedlismy obiadek i pospałam do 21 dalej zle sie czuje ale zatoki bolą ale za to brzuszek juz mniej wiec niedlugo zabieramy sie do działania ;) :-) Lece przytulac mojego ukochanego

Do Jutra Dziewczynki ! ;) ;-);-)

witam sie wieczornie:)
kurde cos mnie kaszel lapie ;/ zle sie czuje, Mala sie juz wyspala...cholera! znowu bedzie buszowala do 3 w nocy!:crazy: wogole szkoda slow!
Liza tez pracowalam przez agencje(posrednicza) porazka,ale fajnie jakby przyjeli go przez firme:tak:trzymam kciuki:)
siwa owocnej nocki:tak:również &&&&

i wiecej nie pamietam....
:sorry:

Witam.

Siwa &&& ;)
Siwa, gosia no wałsnie teraz zazwyczaj pierwsze umowy to przez posrednika, umowy co miesiac/dwa góra trzy ;] ale warto próbowac tam dalej od lutego pracowac ;P
młoda93 gratki kopniaka, jesli to zatrucie powinnas isc do lekarza moim zdaniem, nie mozna tego lekcewarzyc w ciazy....

Nocka oki, miki raz sie obudzil kolo 1, i spalismy o dziwno do 7 :tak: wysypke ma , moja mama twierdzi ze to różyczka... ja niewiem, obserwuje ;]
Kurde cos na obiad musze wymyślec;/ ale nie mam pomysłów wogóle ;]
Jutro urodzinki Danielka, ale te dzieciaki mi sie starzeją, zreszta juz polowa listopada za nami, tez wam tak ten czas szyko zleciał?:dry:

Ja się uczę wieczorowo jestem na 3 semetrze. Teraz na razie nie chodzę do szkoly bo się boje, że coś może mi się stać. Ogólnie dziś spędzam dzień z mamą aby w razie wypadku ktoś był przy mnie. Paweł w pracy a ja zaraz obiadek ide robić. Cały dzień leżałam nawet sił nie miałam aby laptopa do łożka zabrać. Nie wiem, ale dziś chyba pojdę na kontrole niech zobaczą... Martwie się coraz bardziej:(:-:)-(
Czyżby Cie choróbsko rozkładało???? Kobieto do lekarza leć ....
Zdrówka...
Witam.

Sorry ze nie odpisuje ale mam ciezy dzien, w nocy Miki mial goraczke zaczol kasłac, rano zaliczylismy lekarza z całą trójką... potem apteka... :no: Teraz miki zasnol znow z gorączka, do tego rano jakas wysypka niewiadomo od czego sie pojawila daje mu zyrtec z polecenia pani doktor....

Co do pracy to ta co byl na rozmowie nie wypalila, idzie od nastepnego tyg do drugiej -blizej ale za mniejsze pieniadze, w naszej syt lepsze to niz nic.......
Liza zdrówka dużo dużo dużo dla dzieciaków .....
Liza ale ja nie rozumiem twój mąż stracił pracę? Wydawało mi sie że miał:/ kurcze masakra z ta pracą
młoda93 rozumiem twoje obawy:tak: dobrze ze ktos przy tobie jest, a co do lekarza to na prawde najlepsze co mozesz zrobic
pati po co ty sprzątasz, przeciez jutro i tak bedzie brudno:rofl2:
Umi ten tekst dziennie słysze ;p Magda jak rano mi Mariusza przyprowadza to mi to mówi, ale ja sobie nie wyobrażam jakbym miała jeden dzień nie ogarnąć to bym zgineła przez zasypanie :-D Sebuś mi teraz dużo pomaga bo zabawki mi pozbiera nawet go prosic nie musze a uwierzcie że to już połowa roboty za mna :):)

Patrycja
ale taka pozytywna:D:D:D No może mniej była dla pomocnicy fryzjerki jak mordę darłam:p Ty to masz motorek w du... Zazdroszczę bo mi tak teraz nic się nie chce a mam ją jedną...

My na spacerku byłyśmy kaczki nakarmiłyśmy ja na szmaty zaszłam i fajne rękawiczki sobie kupiłm takie z jednym palcem bielusieńkie ale cieplutkie :D A ostatnio w tym samym miescu szalik sobie kupiłam więc prawie komplecik. Jak Domka spała z teściową zrobiłam obwarzanki serowe Domi z kakaem zjadła pyszniutkie:) Teraz czekam na C:)
Motorek w d... :laugh2::-D:laugh2::-D dobre :):):)
Ja też bym musiała rękawiczki kupić.. tylko kiedy tu sie wybrać na zakupy :sorry2:
Kaama- ja tez sama się chyba nie zdecyduje. Adasia chcieliśmy, taki nasz owoc miłości. A teraz jak już wiem co mnie czeka, jak cieżko jest finansowo-to raczej sami się nie zdecydujemy. Chce Adasia na przyszły rok dać do przedszkola. może jak zmienimy mieszkanie to coś zaczniemy myśleć. Narazie ciąża by mnie załamała.

Liza -zdrówka dla maluchów. Taki teraz okres,ze ciezko nie dać się chorobie. Trzymam kciuki za prace dla twojego . Kurcze a tu jeszcze te choroby.

Siwa -twój maluch też z czerwca 2009:) Ja jeszcze nie wyobrażam sobie drugiej dzidzi-ale trzymam kciuki za 2 kreseczki.
Co u Was Lenka??? Adaś rośnie jak na drożdżach :):)
kasiek88kasiek ja biore folik tylko nic wiecej narazie nie :)

lenka87 moj jest z 1 lipca :) :-) mały rozrabiak

Dziewczyny dlaej te jajniki bola... dzis trzeba probowac :D trzymajcie kciuki :d bo cos czuje ze zle obliczylam i dzisiaj 1 dzien owulki bedzie :D :tak::tak: takze młody pojdzie spac a my z D zabieramy sie do robienia małych bobasków
Trzymam &&& :):):):)
młoda93 gratuluję kopniaka ;-)

a tymczasem uciekam z psem i spać ;-):-)
dobranoc ;*
WILKI BUZIAK DLA KAZDEJ ; *
A Ty jak sie dzisiaj czujesz kochana????
Witam.

Siwa &&& ;)
Siwa, gosia no wałsnie teraz zazwyczaj pierwsze umowy to przez posrednika, umowy co miesiac/dwa góra trzy ;] ale warto próbowac tam dalej od lutego pracowac ;P
młoda93 gratki kopniaka, jesli to zatrucie powinnas isc do lekarza moim zdaniem, nie mozna tego lekcewarzyc w ciazy....

Nocka oki, miki raz sie obudzil kolo 1, i spalismy o dziwno do 7 :tak: wysypke ma , moja mama twierdzi ze to różyczka... ja niewiem, obserwuje ;]
Kurde cos na obiad musze wymyślec;/ ale nie mam pomysłów wogóle ;]
Jutro urodzinki Danielka, ale te dzieciaki mi sie starzeją, zreszta juz polowa listopada za nami, tez wam tak ten czas szyko zleciał?:dry:
No LIza czas leci jak szalony i niestety nic z tym nie zrobimy.... W styczniu Seba już 5 lat :szok: kiedy on tak wyrósł to ja niewiem ... mam wrażenie że te jego najlepsze lata gdzieś mi przeleciały..:-(

U mnie noc w miare bo Kuba sie budził i w efekcie skończyło sie na tym że spał ze mną w łózku... ale tak sie gamoń mały wtulił że żal mi go było odnosić do łózka :):)
Dziś mi troche kręgosłup dokucza bo wczoraj robiłam dzieciom za konia:laugh2::laugh2:
Teraz dzieciaki jedzą placuszki maczne z dżemem a ja pije zimną już herbatke.... wystygła mi bo stoi już od 7 :):) R jak wstaje napalić to robi mi ciepłą herbatke :)

Helloł

Lenka mam takie samo podejście, gdzieś tam w duchu chciałabym, ale do świadomego planowania rodzeństwa dla Julki jeszcze daleko ;-)

Umi pewnie się zdziwisz ale Julka była planowana, 3 miesiące "działaliśmy" zanim została poczęta, znam nawet dokładnie dzień poczęcia :tak:

Liza dla mnie ogólnie czas szybko leci, ale ten rok to masakra :no: jak przez palce...
Pierwszy raz spotykam się z pośrednikami pracy, nigdy nam się to nie przytrafiło, a może na Podlasiu nie jest to stosowane? nie mam pojęcia. ajnie byłoby żeby M znowu przyjęli, będę trzymać kciuki :-)

Do mnie zawitała zima 9:30 a za oknem -6 :szok: przy gruncie jeszcze zimniej zapewne :no: muszę kupić Julce śniegowce, buty zimowe już mamy ale jak spadnie śnieg i plucha będzie to jesteśmy uwięzione w domu...

reklama
Dzień dobry:)
Młoda_mama, gratuluje kopniaka:)
Młoda, jak tam zatoki?
Gosia, zdrówka:)
Siwa, mam nadzieje, że noc udana:)

Ale tutaj chorobowo, zdrówka dla wszystkich chorych!!
My zakupiliśmy Zosi wczoraj prezent na Mikołaja:) ta piłkę grającą z Fishera:). Mała już lepiej,przechodzi jej powoli ten katar, ale trochę marudzi :).

A jeśli chodzi o rodzeństwo to ja też nie będę się świadomie starać. Nie dalibyśmy rady finansowoi za mało miejsca. Może za 4-5 lat.

Ostatnia edycja:
Do góry