reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ufff ogarnełam wszystko, nareszcie...
Praca skończona dzieci właśnie jedzą obiad pranie wisi mieszkanie posprzątane zostało tylko porządki w zabawkach ale to już potem teraz chwila relaksu.....Mariusz juz został odebrany to chwila dla mnie :):)
Młoda zdrówka życze....
Umi dziś to mały rozpierdzielnik miałam bo zamiast zacząć od sprzątania i ogarniania mieszkania to zaczełam od pisania pracy i to był błąd bo potem wszystko naraz robiłam no ale podołałam :):):)
Kama no to róbcie :p:p:p:p:p

reklama
Ja się uczę wieczorowo jestem na 3 semetrze. Teraz na razie nie chodzę do szkoly bo się boje, że coś może mi się stać. Ogólnie dziś spędzam dzień z mamą aby w razie wypadku ktoś był przy mnie. Paweł w pracy a ja zaraz obiadek ide robić. Cały dzień leżałam nawet sił nie miałam aby laptopa do łożka zabrać. Nie wiem, ale dziś chyba pojdę na kontrole niech zobaczą... Martwie się coraz bardziej:(:-:)-(

Witam.

Sorry ze nie odpisuje ale mam ciezy dzien, w nocy Miki mial goraczke zaczol kasłac, rano zaliczylismy lekarza z całą trójką... potem apteka... :no: Teraz miki zasnol znow z gorączka, do tego rano jakas wysypka niewiadomo od czego sie pojawila daje mu zyrtec z polecenia pani doktor....

Co do pracy to ta co byl na rozmowie nie wypalila, idzie od nastepnego tyg do drugiej -blizej ale za mniejsze pieniadze, w naszej syt lepsze to niz nic.......

Liza ale ja nie rozumiem twój mąż stracił pracę? Wydawało mi sie że miał:/ kurcze masakra z ta pracą
młoda93 rozumiem twoje obawy:tak: dobrze ze ktos przy tobie jest, a co do lekarza to na prawde najlepsze co mozesz zrobic
pati po co ty sprzątasz, przeciez jutro i tak bedzie brudno:rofl2:

Umi ja nie pisze tak tutaj tego wszystkiego zazwyczaj ;/
Miał prace od marca do konca pazdzirnika, ale na sezon: listopad, grudzien, styczen -nie przedluzyli mu umowy posrednicy a od lutego znow go maja przyjac tam gdzie robil, teraz maja martwy sezon ale na te 3mies musi gdzies robic przeciez... ;] Jak pójdzie od lutego znów tam to jest większa szansa na to ze przyjmą go juz nie przez posrednika a juz na firme wiec raczej oplacalny biznes ;]
A reszta jest bez zmian.

Ostatnia edycja:
mloda_mama_93 rzeczywiscie dobrze ze ktos przy Tobie jest cały czas, wybierz sie do lekarza i daj znac co i jak. Nie martw Sie wszystko bedzie dobrze ;)

Liza dobrze mowisz ze jak juz był raz twoj mąz przyjety w tej firmie to teraz powinni go normalnie przyjac bez pośredników a wtedy wiadomo i kaski wiecej :)

Młoda a gdzie Ty się ostatnio podziewasz?? Fajnie że rodzicom wyjazd się udał:)

Mazia a jak tam ogólnie się czujesz??

Umi
w sumie to nie wszystko bo jeszcze tusz by się przydał puder brązujący a i widziałam z Eveline balsam brązujący ale wiesz zaraz mam imieniny:D:D:D:D

Malwina
fajne buciki bardzo modne takie koturny w tym sezonie:)

Siwa
to Ty słodka dziewczyna jesteś:p:p A jakieś prochy bierzesz??

Kamma ja chyba też bym nie mogła się zdecydować wolałabym jak było z Dominiką że los za mnie zdecydował:p

Gosia
to kiepski czas Wam się trafił jak tak się wymijacie a mała fajna już taka jak sobie gada haha

Patrycja
ale taka pozytywna:D:D:D No może mniej była dla pomocnicy fryzjerki jak mordę darłam:p Ty to masz motorek w du... Zazdroszczę bo mi tak teraz nic się nie chce a mam ją jedną...

Gosdia
wietrzenie dobrze jej robi bo czasami nie znośna się robi a teraz bardzo tv bardzo jej się spodobało;/

Młoda93
i co byłaś u lekarza??

Liza
szkoda że się nie udało ale będzie lepiej... Dobre chociaż coś... To Ci się w domu porobiło eh współczuję;/

My na spacerku byłyśmy kaczki nakarmiłyśmy ja na szmaty zaszłam i fajne rękawiczki sobie kupiłm takie z jednym palcem bielusieńkie ale cieplutkie :D A ostatnio w tym samym miescu szalik sobie kupiłam więc prawie komplecik. Jak Domka spała z teściową zrobiłam obwarzanki serowe Domi z kakaem zjadła pyszniutkie:) Teraz czekam na C:)

Kaama- ja tez sama się chyba nie zdecyduje. Adasia chcieliśmy, taki nasz owoc miłości. A teraz jak już wiem co mnie czeka, jak cieżko jest finansowo-to raczej sami się nie zdecydujemy. Chce Adasia na przyszły rok dać do przedszkola. może jak zmienimy mieszkanie to coś zaczniemy myśleć. Narazie ciąża by mnie załamała.

Liza -zdrówka dla maluchów. Taki teraz okres,ze ciezko nie dać się chorobie. Trzymam kciuki za prace dla twojego . Kurcze a tu jeszcze te choroby.

Siwa -twój maluch też z czerwca 2009:) Ja jeszcze nie wyobrażam sobie drugiej dzidzi-ale trzymam kciuki za 2 kreseczki.

Jeszcze nie byłam bo spałam po obiadku. Zarz do domku z moich P:) Zobaczymy jak będzie jak dojade do domku. Coś czuje że to zatrucie bo nic nie potrafie jeść.
Pozdrawiam i do usłyszenia:):)

reklama
kasiek88kasiek ja biore folik tylko nic wiecej narazie nie :)

lenka87 moj jest z 1 lipca :) :-) mały rozrabiak

Dziewczyny dlaej te jajniki bola... dzis trzeba probowac :D trzymajcie kciuki :d bo cos czuje ze zle obliczylam i dzisiaj 1 dzien owulki bedzie :D :tak::tak: takze młody pojdzie spac a my z D zabieramy sie do robienia małych bobasków

Do góry