reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ufff ogarnełam wszystko, nareszcie...
Praca skończona dzieci właśnie jedzą obiad pranie wisi mieszkanie posprzątane zostało tylko porządki w zabawkach ale to już potem teraz chwila relaksu.....Mariusz juz został odebrany to chwila dla mnie :):)
Młoda zdrówka życze....
Umi dziś to mały rozpierdzielnik miałam bo zamiast zacząć od sprzątania i ogarniania mieszkania to zaczełam od pisania pracy i to był błąd bo potem wszystko naraz robiłam no ale podołałam :):):)
Kama no to róbcie :p:p:p:p:p

reklama
Ja się uczę wieczorowo jestem na 3 semetrze. Teraz na razie nie chodzę do szkoly bo się boje, że coś może mi się stać. Ogólnie dziś spędzam dzień z mamą aby w razie wypadku ktoś był przy mnie. Paweł w pracy a ja zaraz obiadek ide robić. Cały dzień leżałam nawet sił nie miałam aby laptopa do łożka zabrać. Nie wiem, ale dziś chyba pojdę na kontrole niech zobaczą... Martwie się coraz bardziej:(:-:)-(

Witam.

Sorry ze nie odpisuje ale mam ciezy dzien, w nocy Miki mial goraczke zaczol kasłac, rano zaliczylismy lekarza z całą trójką... potem apteka... :no: Teraz miki zasnol znow z gorączka, do tego rano jakas wysypka niewiadomo od czego sie pojawila daje mu zyrtec z polecenia pani doktor....

Co do pracy to ta co byl na rozmowie nie wypalila, idzie od nastepnego tyg do drugiej -blizej ale za mniejsze pieniadze, w naszej syt lepsze to niz nic.......

Liza ale ja nie rozumiem twój mąż stracił pracę? Wydawało mi sie że miał:/ kurcze masakra z ta pracą
młoda93 rozumiem twoje obawy:tak: dobrze ze ktos przy tobie jest, a co do lekarza to na prawde najlepsze co mozesz zrobic
pati po co ty sprzątasz, przeciez jutro i tak bedzie brudno:rofl2:

Umi ja nie pisze tak tutaj tego wszystkiego zazwyczaj ;/
Miał prace od marca do konca pazdzirnika, ale na sezon: listopad, grudzien, styczen -nie przedluzyli mu umowy posrednicy a od lutego znow go maja przyjac tam gdzie robil, teraz maja martwy sezon ale na te 3mies musi gdzies robic przeciez... ;] Jak pójdzie od lutego znów tam to jest większa szansa na to ze przyjmą go juz nie przez posrednika a juz na firme wiec raczej oplacalny biznes ;]
A reszta jest bez zmian.

Ostatnia edycja:
mloda_mama_93 rzeczywiscie dobrze ze ktos przy Tobie jest cały czas, wybierz sie do lekarza i daj znac co i jak. Nie martw Sie wszystko bedzie dobrze ;)

Liza dobrze mowisz ze jak juz był raz twoj mąz przyjety w tej firmie to teraz powinni go normalnie przyjac bez pośredników a wtedy wiadomo i kaski wiecej :)

Młoda a gdzie Ty się ostatnio podziewasz?? Fajnie że rodzicom wyjazd się udał:)

Mazia a jak tam ogólnie się czujesz??

Umi
w sumie to nie wszystko bo jeszcze tusz by się przydał puder brązujący a i widziałam z Eveline balsam brązujący ale wiesz zaraz mam imieniny:D:D:D:D

Malwina
fajne buciki bardzo modne takie koturny w tym sezonie:)

Siwa
to Ty słodka dziewczyna jesteś:p:p A jakieś prochy bierzesz??

Kamma ja chyba też bym nie mogła się zdecydować wolałabym jak było z Dominiką że los za mnie zdecydował:p

Gosia
to kiepski czas Wam się trafił jak tak się wymijacie a mała fajna już taka jak sobie gada haha

Patrycja
ale taka pozytywna:D:D:D No może mniej była dla pomocnicy fryzjerki jak mordę darłam:p Ty to masz motorek w du... Zazdroszczę bo mi tak teraz nic się nie chce a mam ją jedną...

Gosdia
wietrzenie dobrze jej robi bo czasami nie znośna się robi a teraz bardzo tv bardzo jej się spodobało;/

Młoda93
i co byłaś u lekarza??

Liza
szkoda że się nie udało ale będzie lepiej... Dobre chociaż coś... To Ci się w domu porobiło eh współczuję;/

My na spacerku byłyśmy kaczki nakarmiłyśmy ja na szmaty zaszłam i fajne rękawiczki sobie kupiłm takie z jednym palcem bielusieńkie ale cieplutkie :D A ostatnio w tym samym miescu szalik sobie kupiłam więc prawie komplecik. Jak Domka spała z teściową zrobiłam obwarzanki serowe Domi z kakaem zjadła pyszniutkie:) Teraz czekam na C:)

Kaama- ja tez sama się chyba nie zdecyduje. Adasia chcieliśmy, taki nasz owoc miłości. A teraz jak już wiem co mnie czeka, jak cieżko jest finansowo-to raczej sami się nie zdecydujemy. Chce Adasia na przyszły rok dać do przedszkola. może jak zmienimy mieszkanie to coś zaczniemy myśleć. Narazie ciąża by mnie załamała.

Liza -zdrówka dla maluchów. Taki teraz okres,ze ciezko nie dać się chorobie. Trzymam kciuki za prace dla twojego . Kurcze a tu jeszcze te choroby.

Siwa -twój maluch też z czerwca 2009:) Ja jeszcze nie wyobrażam sobie drugiej dzidzi-ale trzymam kciuki za 2 kreseczki.

Jeszcze nie byłam bo spałam po obiadku. Zarz do domku z moich P:) Zobaczymy jak będzie jak dojade do domku. Coś czuje że to zatrucie bo nic nie potrafie jeść.
Pozdrawiam i do usłyszenia:):)

reklama
kasiek88kasiek ja biore folik tylko nic wiecej narazie nie :)

lenka87 moj jest z 1 lipca :) :-) mały rozrabiak

Dziewczyny dlaej te jajniki bola... dzis trzeba probowac :D trzymajcie kciuki :d bo cos czuje ze zle obliczylam i dzisiaj 1 dzien owulki bedzie :D :tak::tak: takze młody pojdzie spac a my z D zabieramy sie do robienia małych bobasków

Do góry