reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek no tragedia pot po d sie lał...kiedy to było....:-D
ale patrze że od naszych ślubów to tylko 21 dni:tak:to i Ty miałaś gorąco:-DTylko że ja miałaam brzuszek:-p

reklama
Hej. Ale naprodukowałyście
laugh.gif
Dziś Martynka rano 2 kupy do nocnika zrobiła, jestem bardzo bardzo dumna z niej
laugh.gif
Ale za to na wieczór zasikała nam łóżko
laugh.gif
No ale jak na te początki nocnikowania to świetnie jest, oby tak dalej /poza zasikanym łóżkiem naszym
laugh.gif
/ Padnięta już jestem, więc zaraz wskakuję do wyrka co by jakoś się wyspać do pracy:-p

Lolkak ah jaka tam sesja:-D amatorszczyzna:-D cykłam sobie w sepii fotkę, siedziałam wtedy na podłodze:-) a potem w programie PHOTOSCAPE zedytowałam i użyłam opcji FILTR -> Fake Tilt-Shift
Patrycja to super, że pracę napisałaś, gratki:tak:
Siwa nie pomogę chyba za bardzo bo dopiero zaczynamy nocnikowanie choć o dziwo Mała dziś kupale strzeliła do nocnika, ale u nas jest tak, że Mała po pobudce zawsze robi kupę, więc zaraz jak wstała dałam ją na nocnik i zapuściłam jej ulub. baję i zrobiła ładnie kupkę a potem drugą:tak: Może też sadzaj go zaraz po pobudce lub go czymś przekup:-p Fajne fotki;-) A masz fotkę w blondzie z odkrytą buzią? Bo chyba ładniej Ci w blondzie.
Gosdia to nieźle Mała waży:-) Zaraz będzie ważyła tyle co Martynka a Martynka ma prawie 2 latka:-D
Beacia oby się Wam poukładało;**
Liza kciuki zaciśnięte:tak:
Młoda93 jak są jakieś wątpliwości i bóle to nic tylko na IP lub tel. do ginekologa.
Kaamaa fajny ma Mała pokoik, ale wg mnie już wystarczy tłoku na ścianach:-) Choć drzewo bombowe:tak:

Dla wszystkich Chorowitków dużo zdrówka, i dla dzieci i dla Mamuś:-)!

Ja pierwsza dzisiaj??? :szok::szok::szok:
Vegas współczuje zasikanego łózka... znam ten ból ;p;p;p Ale Martynka ładnie już sie załatwia :):)
Kasiek :*
Młoda ja też kawy nie pije ze względu na ciśnienie... no chyba że zbożową :):)

U mnie noc w miare, Kuba sie budził 3 razy.. Teraz jest w porządku zaraz sie biorę za kończenie pisania, tylko Mariusz zaśnie.... a jakiś leń mnie dopadł dzisiaj :eek:

Heeejjjj śpiochy....wyłazić z łózek!!

Ostatnia edycja:
Helloł

Kamcia mi się bardzo kołyski podobają :tak: przy kolejnym bobasie chciałabym taką na kółkach, żeby można było gondolkę ściągać i np. wnieść samą bez stelaża na górę, wczoraj nawet na allegro z ciekawości popatrzyłam i znalazłam taką jaką bym chciała, aż zachciewa mieć kolejnego dzidzioła ;-)

Vegas gratki dla Martynki świetnie jej idzie.

Pati ja też mam dzisiaj lenia :-p

Hej:)

Gosia no właśnie nie miałam gorąco aż tak jak Ty !! Pamiętam że rano to nawet deszczyk padał co podobno dobrym znakiem jest:) I od rana chodziłam i kur...am bo taka pogoda 2 tygodnie sprawdzałam pogodę i że po południu miało padać ale jakoś tak wydekukowałam że akurat jak do kościoła będziemy jechać i wychodzić to nie będzie WARIATKA normalnie buhahaha Ale pogoda zrobiła się piękna gorąco ale nie upał w sam raz:) Słońce świeciło i w ogóle:) A pamiętam bo koleżanka miała w ten sam dzień co i Ty i miała zdjęcia zaraz po ślubie i jak oglądałam te zdjęcia to nie podobały mi się bo jej makijaż normalnie płynął;/

Vegas widzę że masz ten sam sposób na nocnik jak ja od razu bajkę włączam. Gratki dla Martynki:)

Patrycja
a co Ty masz takiego kopa jak kawy nie pijesz:p:p

Hejo:) Zupa się gotuje mała skacze po mnie:p C w robocie. Dziecko mnie w nocy zadziwiło... Mianowicie obudziła się i ze chce pić już nie miałam to powiedziałam że nie mam bo nie chciało mi się iść. To ona jęczy jęczy a nagle mamo siku. No to dawaj ją na nocnik mówię że jak zrobi siku to tata pić przyniesie i siedzi... Pytam się czy już idziemy spać a ona nie bo siku i dalej siedzimy... No ale w końcu nie zrobiła i poszliśmy spać... Ja może na chwilę na dwór wyjdę żeby Domkę przewietrzyć:)

Hej hej helooł

więc weekend w 100% jak najbardziej udany .Rodzice z zakopanego przyjechali wypoczeci i kupli mi i malemu goralska czapke . Taka owłosiona . A ja kupiłam sobie kurteczke zimową bluze z fyterkiem i rękawiczki rozowe z mordeczką swinki .

dorobiłam się zapalenia zatok . Nie mam siły juz .
Ale dzięki Bogu Rafał nie daje popalic. W weekend młodym zajmował sie K.. a ja leniuchowałam .

Agateczka witaj ;-)
kama fajne te lozeczko ;-) i ladny pokoik
trina gratki ugotowania rosołku
fifusek masz dla mnie zdjecie ? a ile chciala bys za ta pierwsza zabawke ? za zolwika ??
vegas sliczne masz te wloski . A Martynka urocza ;-)
Siwa witaj ;:-) na mnie kiedys mowili siwa ;-)
Gosdia zdrowa ładnie Zoska wazy ;-)

patrycja , gosia , liza , umi , mloda93 , anula , fifusek , kasiek i reszta wspanialych WIELKI BUZIAK ; *

Hej kochane dawno mnie tu nie pyło ale jestem zagoniona... zaczęłam szkołe a do tego ciągłe remonty przed przyjściem szkraba na świat... Ale postaram się poprawić:-)

Kamcia zieleń jest bardziej w moim klimacie:-D:tak:
młoda93 kurcze dbaj o siebie bo takie bóle to nie przelewki, a jak w taki razie rozwiązujesz kwestie szkoły? Chodzisz noralnie czy jestes na indywidualnym?
kasiek to poszalałaś, ja sie boje grudnia:-D, bo wszystko na raz i sie skonczy od mydła po tusz
Vegas u nas z kupa tez jest kiepsko:-p choc młody miał podtep i robił tak jak Martynka, a ostatnio tez mi łózko zasikał:confused2:
Mazia91 witaj ponownie:-)

Patrytcja Dobrze że radzisz sobie świetnie z trójką dzieci. a może Tobie by się przydał trzeci synek, a może córeczka?:-D. Oj okulary wymieniaj wymieniaj, nie psuj niepotrzebnie oczu. ja też muszę wymienić ale wizytę pewnie dopiero po Nowym Roku będę miała. ja jak zaocznie chodziłam to tylko ręcznie mogłam napisać pracę.
Liza i jak M po rozmowie, czy jeszcze nie wiesz?
Kamcia No w połączeniu z tym zielonym to fajnie ten pokoik wyszedł.
Kamaa Aaa to takie buty. dobrze ze nie zdecydowałaś się na wszystkie ściany w tapecie.:tak:.
Gosdia Jeszcze raz zdrówka dla Zosi.
Burzowata Współczuje humorów Adasia.
Młoda93 a mogłaś czymś się przytruć? a ty w której klasie jesteś? uczysz się zaocznie, indywidualne nauczanie? Czy jak?
Gosia Mojego S też rozebralo coś i to napewno nie byłam ja :-D.
Vegas Gratuluje Martynce postępów w nocnikowaniu. a wpadki nocne zwłaszcza na początku odpampersowania się zdarzają więc zaopatrzy się w prześcieradło lub podkład nieprzemakalny.
Siwa Mareczek tez miał problem z robieniem kupy do nocnika i nei raz kupa na podłodze wylądowała, ale kilka razy podpatrzył Justynkę i zaczął sam siadać na kibelek.
Modamamusia Super ze weekend udany. zdrówka.

Ostatnia edycja:
reklama
witam

u nas z chorobą juz lepiej , ale Zuzia cały czas kaszle .

Patrycja ja cię podziwiam za ta 3 dzieci":)

Vegas fajne postepy Marynka robi

Liza kciuki zacisniete a jak dzieciaki???

U nas ostatnio tylko 1 pobódka na ranem a dzisiaj spałysmy do 7.40:)

A wczoraj wygrałam aukcje oto takich kozaczków:

a przydałyby sie jeszcze jakis płaszczyk ..:) moze cos wychacze

Załączniki

• buciki.jpg
    buciki.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 32
Do góry