reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza - buziaczki dla Haneczki od Cioci Roxy

Mariolcia - za Ciebie kciuki mocno zaciśnięte!!!!

Kasiek - ale ja zdrowa jestem ;-)

Umi - no co czasem można ...nie chciało mi si
ę :cool2::cool2:

reklama
Rox to właśnie dlatego napisałam zdrówka:blink:;) i szybkiego rozwodu

Aaaa właśnie przyszedł mi zegarek z allegro taki z sylikonowym paskiem ale oczojebny różowy nie wiedziałam że aż taki będzie:p:p Ale kij tam i tak mi się podoba:D:D Jakby co to to paski będę dokupywać bo to można wymieniać:D:D

ALe się C wkur... sąsiad menda zadzwoniła na niego na policję że liście pali... Co za kretyn przyjechali pouczenie dali i tyle...

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny - jesteście kochane ;-)
Jutro wyjeżdża moja mama, która pomagała nam przy małej.. teraz zostaniemy sami..
Mam nadzieję, że to pozwoli nam się w końcu dotrzeć i dogadać.. Jesteśmy razem ponad 3 lata..
więc chyba jakoś to wyjdzie..
Boję się tylko, że nie dam sobie rady z Małą.. ehh.

Podziwiam Was młode mamuśki i buziaki dla Waszych pociech. Są śliczne ;*

Witam

Liza mialam pisac ale jak widac nie mam na to tyle czasu ostatnio i weny w przeciwienstie np do Ciebie.
bede miala wsio uporzadkowane to i bede mogla sie psokojnie odzywac. Wtedy pisalam tylko o Adze bo wiedzialam ze kilka osob sie nia przejmuje i Olenka.
nie mam czasu na nadrabianie czytanie itp.... a psiac o sobie tylko nie bede bo to bardzo egoistyczne widzec wlasny czubek nosa nie patrzac na innych. Nie odbierz tego zle ale poprostu mam wazniejsze sprawy na glowie od pewnego czasu i nie ebde sie z tego nigdzie tlumaczyc:)
Nie nie odbieram tego źle tak własnie myslałam ze nie masz czasu, choć pisałas ze postarasz sie pisac.... No to czekamy na rozwiązanie problemów! :*

Dziewczyny SMS od Mariolci.:

Ja juz na oddziele leże. Po badaniu lekarz stwierdził ze porod moze juz w nocy nastapić . Mam lekkie skurcze . Teraz słucham serduszka małego . Wazy 3300. Trzymajcie kciuki !;-)

Kochana kciuki zaciśnięte !!;**
Kciuki zacisniete!!!!:)
Dzięki dziewczyny - jesteście kochane ;-)
Jutro wyjeżdża moja mama, która pomagała nam przy małej.. teraz zostaniemy sami..
Mam nadzieję, że to pozwoli nam się w końcu dotrzeć i dogadać.. Jesteśmy razem ponad 3 lata..
więc chyba jakoś to wyjdzie..
Boję się tylko, że nie dam sobie rady z Małą.. ehh.

Podziwiam Was młode mamuśki i buziaki dla Waszych pociech. Są śliczne ;*
Dasz sobie rade Kochana, masz tylko jednego malutkiego brzdąca który tak naprawde jest zalezny od ciebie tez, no kurcze, naprawde :-)

kasiek a co z tymi indykami? :-D
My juz wrocilismy, Hania ma uszka przebite, jej radośc... bezcenna :tak:

Hej,

jestem młodą mamą, i własnie zaczynam swoje początki, aby wszystko bylo dobrze duzo czytam i pytam roznych znajomych. Co Wy proponujecie na usypianie malucha? Bo ja mam wrazenie ze usypiam 1h a Ona spi 10min :(

SaPa ale napisz cos wiecej ile ma dzidzius, itd. bo tak to nawet niewiadomo co napisac :D jak dokladniej wyglada usypianie, ile spi w dzien razy....
I witamy w naszych skromnych progach :tak:

Liza bo te indyki były tylko zabite... A reszta nasz sprawa i tyle;/;/;/ Ale dorwałam pierś i zrobiłam z sosem słodko-kwaśnym i ryżem mniam

Sapa
właśnie napisz nam coś więcej i opisz sytuację:)

Taką żarówę zafundziłam sobie za 11zł:D:D
1.jpg:d:d

reklama
Do góry