reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anula, póki co zbieram materiały,będzie trzeba wymienić calą klawiaturę pewnie :p
Kasiek,już sięprzyzwyczajam do życia bez klawisza, ale wam współczuje jak musicie to czytać. Dominika jak dba o mamusię:)
Kaama, to będziecie lepić bałwany.
Out, witaj :). Zgrzytami się nie przejmuj dotrzecie się ;)

Mnie chyba zamkną w wiezieniu :p taki wałek zrobiłam ze stypendium, że szkoda gadać. Zosia będzie mi paczki wysyłac:p

reklama
Młoda widzę że rewolucja na suwaczkach??

Liza nooooooooo już sobie to wyobraziłam zlituj się!!!!! Ale Ci się na wspominki zebrało:) Fajnie ale masz minusa że zrobiłaś zimowe forum:p:p:p

Anula
ale mam kochane dziecko:):) A to obkupiłaś dzisiaj brzdąca:)

Wampi
o i Tobie się wspomina:D:D Już 9 lat ale zleciało co??

Kama to dl Ciebie lepiej nie podchodzić jak nawet smoczek zginał śmiercią tragiczną ale może i dobrze koniec i basta:)

Gosdia
nie martw się mój kolega chyba na 2-3 tys. oszukał uczelnie to znaczy sama się oszukała bo się nie dopominała o warunki czy tam za powtarzanie semestru wydawała mu kolejne karty potem do obrony dopuściła... A Ty co zrobiłaś??

Domka śpi dziś 20.25:) no bo bajce ze 35 minut mi to zjęło bo się tarzała ale nie wstawała więc ok:) C zmęczony mówi że zimno zawinął się w koc ale muszę go pod prysznic wygonić bo śmierdzi smarami;/ A ja idę tap model oglądać:p

młoda no w końcu !!!!

gosia przyznaj się ja też się zastanawiam jak tu co nieco uszczypnąć z uczelni ;-) ale najpierw muszem się rozwieźć bo wspólne dochody to mnie wykluczają z wszelakich dofinanowań

vegas , fikusek gratuluję odsmoczkowania :-)

co do urodzin t
o u nas tez jest tak że sie obchodzi urodziny normalnie do 18 się wyprawia dziecku i kupuje prezenty a rodzice i starsi robili tylko imieniny dla siebie urodzin to już nie
a tu za granicą my wszyscy polacy obchodzimy urodziny :-p imieniny czasem też :-D byle się spotkać w wiekszym gronie i pogadać :tak:
i też zamierzam wyprawiać dziewczynkom urodziny co rok , nie koniecznie jakieś wielkie , a skromne takie żeby wiedziały że to już ;-)
a po 18 będą robić jak chcą:-p

kama współczuję nastroju....

outstanding witaj :-)
wszystkie tu jesteśmy młode :-p hihih no i
przecież że jessteś młoda nie znaczy ze dziecko musiało być nieplanowane ;-)
my planowalismy dziecko a jeszcze nawet nie mysleliśmy o slubie :-) i to nie była wpadka.. trakże różni ludzie różne plany :-D
kasiek moja jakby mi zdjęła okulary to tylko po to żeby założyć je sobie :-p

o np włańśie zamknęła lodówkę... szkoda tylko że D do niej zaglądał i miał głowę w środku :-D

rox oby rozwód szybko poszedł...
trzymam kciuki &&&&&&

a ja się wkurzyłam bo kupiłam Viki kurtkę na zime.. no i pochodziła w niej 2 razy ale teraz uważam ze jest lekko za duża :-(
no i nie wiem co zrobić .. bo już noszona ... więc przecież nie oddam do sklpeu..
załamałam się .. a wcześniej nie zwróciłam uwagi za bardzo bo miałam Emmę na ręce no i na szybko jej przymierzałam...
noosz... załamałam się :-(

Hellow
happy8se.gif
U nas dziś kiepski dzień. Babka J. wylądowała w szpitalu z podejrzeniem udaru mózgu, jeszcze będą to wykluczać bądź potwierdzać. W ogóle to w wakacje miała amputowaną nogę, teraz to.. Biedna
unhappy.gif
Mój kanarek Emilek umarł.........
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
co się naryczałam to moje.. Mój pupilek.. 5 lat temu go kupowałam, tyle radości mi sprawiał.. Eh
unhappy.gif
Pewnie z wielkiego serca go uśmierciłam bo przez 5 lat pozwalałam mu dziennie fruwać po pokoju/łazience całymi dniami, wlatywał do klatki jak miał ochotę, a z tego co wiem hodowcy trzymają kanarki w malusich klatkach i dobrze im tam chyba
confused8gj.gif
A ja nie chciałam go trzymać na uwięzi. I sama nie wiem czy on nie przystosowany był i padł z wykończenia? czy nie wiem co.. smutno mi.. w maju straciłam Shillka /kanarka/, teraz Emilka..
unhappy.gif
unhappy.gif

ViKamcia może jednak przyjmą kurtkę spowrotem? Albo sprzedaj:-)
Out witaj:-) Ładne imię ma Twoja córcia, jak moja Chrześniaczka:-)
Fikusek u nas w zasadzie też gładko poszło pomijając płacze przed zaśnięciem przez pierwsze 3 dni hehe. Ale jaka ulga, że tych wstrętnych smoków już nie ma. Bo tak to wcześniej trza było myśleć czy jest smoczek w torebce jadąc na jakieś urodziny. Bo bez niego było przechlapane na dłuższą metę;-)
Kaamaa i super, niech się Mała odzwyczaja od smoka:-p Najlepsze są spontany, ja też spontanicznie postanowiłam, że ze smokiem koniec i dzięki temu nie odwlekałam w czasie, mamy już to za sobą:-) Ja chyba takich oponek jeszcze nie jadłam. Szkoda, że nie kupiłaś tego kombinezonu..
Rox kiedy rozprawa Was czeka?
Gosdia Martynka w dwóch nowych klawiaturach po 1 klawiszu mi urwała, więc wiem co to za ból:-D Ah te Dziołchy:-)

Kamcia właśnie może podwiń:) A może zima będzie mroźna i pod kurtkę grubszą bluzę bedziesz musiała założyć. Moja nie zakłąda okularów bo wie że oczka się psują i nie ma takich pomysłów. A to łobuziak jak głowę tacie w lodówce zatrzasnęła hahaha

Vegas
współczuję same smutne rzeczy u Ciebie;/

Idę mojego zagonić w końcu bo spać ze mną nie będzie umorusany i śmierdzący smarem;/ Miał czas do tap model teraz będzie mniej miło sasasa

Witam sie z rana troszke zjepana... :happy: :-D
Mówie wam dennie sie czuje ze.... :dry:

Kamcia kurcze wspolczuje takiego dnia ;/ ja @ oczekuje na niedziele (nie ma co juz nie moglaby byc wczesniej :no:)
Vegas wspolczuje smierci kanarka :*
Rox własnie kiedy rozprawa?
Kasiek jak to minusa? a czemuz to? :-D hehehehe no przestan ;-) bo wkoncu ziemnie na jesienne ;P hymmm

O i to tyle, weny brak na wiecej.
Daffi miala pisac wiecej ale jak szybko sie pojawila tak szybko zniknela jakos :dry: heh

reklama
Witam
Za mna dziwna noc. Małego noga w nocy bolała... pewnie znowu zachciało mu sie rosnąć:sorry2::-p. Masowałam mu tą noge prze ponad godzine. A potem jakims cudem obudziłam sie na ziemi:no:. Co najlepsze miałam poscielony koc i wzieła sobie kołdre. I tak sie zastanawiam czy ja to brałam dla tego ze łody tak płakał czy po jakiego czorta nawet nie wiem kiedy to robiłam:baffled:.
kama w takich sytuacjach polecam snajpera... mnie tez tak kilka razy ktos przebił. Teraz juz wiem, że ktoś sobie ustawił automatyczny strzał:sorry2:
outstanding witaj:tak:
Liza heh takich rzeczy to sie chyba nigdy nie zapomni. Ja paietam jakby to było wczoraj wszystko co sie działo w dniu porodu od godziny 5 do 6:25 bo mnie potem uspili:-p:-D
Vi ta kurteczka jest faktycznie taka duza? Ja w zeszłym roku młodemu podwijałam rekawy w kurtkach i pewnie dzieki temu w tym roku są akurat
Vegas co ty mówisz ten kanarek i tak ci długo zył:tak:, filiki są słodkie, ale Martynka ma duzo zabawek:szok::tak::-D
Liza witaj w klubie tez dzis sie dziwnie czuje tak jaby mnie ktoś przez magiel przecisą

Do góry