reklama
pinky sky
Fanka BB :)
Rox to właśnie dlatego napisałam zdrówka i szybkiego rozwodu
Aaaa właśnie przyszedł mi zegarek z allegro taki z sylikonowym paskiem ale oczojebny różowy nie wiedziałam że aż taki będzie Ale kij tam i tak mi się podoba Jakby co to to paski będę dokupywać bo to można wymieniać
ALe się C wkur... sąsiad menda zadzwoniła na niego na policję że liście pali... Co za kretyn przyjechali pouczenie dali i tyle...
Aaaa właśnie przyszedł mi zegarek z allegro taki z sylikonowym paskiem ale oczojebny różowy nie wiedziałam że aż taki będzie Ale kij tam i tak mi się podoba Jakby co to to paski będę dokupywać bo to można wymieniać
ALe się C wkur... sąsiad menda zadzwoniła na niego na policję że liście pali... Co za kretyn przyjechali pouczenie dali i tyle...
Ostatnia edycja:
fikusek1988
Mama Alanka:)
a ja prosze o glosik na haslo
I po lesie, i po parku - biegaj tylko na FIRST BIKE'u!
https://www.babyboom.pl/forum/first...wy-first-bike-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/
na samej gorze jest ankieta i tam sie glosuje dzieki z gory
ro to juz niedlugo rozwod,oby poszlo gladko.
I po lesie, i po parku - biegaj tylko na FIRST BIKE'u!
https://www.babyboom.pl/forum/first...wy-first-bike-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/
na samej gorze jest ankieta i tam sie glosuje dzieki z gory
ro to juz niedlugo rozwod,oby poszlo gladko.
Proszę o głosiki na hasło,oczywiście jeśli wam sie podoba
First bike-rowerek na zdrowy start.
Zmienili zasady głosowania i jest ankietka, z góry dziękujemy
Liza- ale masz już pannice, złóż jej najserdeczniejsze życzenia.
Mariolcia-powodzenia.
First bike-rowerek na zdrowy start.
Zmienili zasady głosowania i jest ankietka, z góry dziękujemy
Liza- ale masz już pannice, złóż jej najserdeczniejsze życzenia.
Mariolcia-powodzenia.
Ostatnia edycja:
O
outstanding
Gość
Dzięki dziewczyny - jesteście kochane ;-)
Jutro wyjeżdża moja mama, która pomagała nam przy małej.. teraz zostaniemy sami..
Mam nadzieję, że to pozwoli nam się w końcu dotrzeć i dogadać.. Jesteśmy razem ponad 3 lata..
więc chyba jakoś to wyjdzie..
Boję się tylko, że nie dam sobie rady z Małą.. ehh.
Podziwiam Was młode mamuśki i buziaki dla Waszych pociech. Są śliczne ;*
Jutro wyjeżdża moja mama, która pomagała nam przy małej.. teraz zostaniemy sami..
Mam nadzieję, że to pozwoli nam się w końcu dotrzeć i dogadać.. Jesteśmy razem ponad 3 lata..
Liza
Nie nie odbieram tego źle tak własnie myslałam ze nie masz czasu, choć pisałas ze postarasz sie pisac.... No to czekamy na rozwiązanie problemów! :*Witam
Liza mialam pisac ale jak widac nie mam na to tyle czasu ostatnio i weny w przeciwienstie np do Ciebie.
bede miala wsio uporzadkowane to i bede mogla sie psokojnie odzywac. Wtedy pisalam tylko o Adze bo wiedzialam ze kilka osob sie nia przejmuje i Olenka.
nie mam czasu na nadrabianie czytanie itp.... a psiac o sobie tylko nie bede bo to bardzo egoistyczne widzec wlasny czubek nosa nie patrzac na innych. Nie odbierz tego zle ale poprostu mam wazniejsze sprawy na glowie od pewnego czasu i nie ebde sie z tego nigdzie tlumaczyc
Kciuki zacisniete!!!!Dziewczyny SMS od Mariolci.:
Ja juz na oddziele leże. Po badaniu lekarz stwierdził ze porod moze juz w nocy nastapić . Mam lekkie skurcze . Teraz słucham serduszka małego . Wazy 3300. Trzymajcie kciuki !;-)
Kochana kciuki zaciśnięte !!;**
Dasz sobie rade Kochana, masz tylko jednego malutkiego brzdąca który tak naprawde jest zalezny od ciebie tez, no kurcze, naprawde :-)Dzięki dziewczyny - jesteście kochane ;-)
kasiek a co z tymi indykami?
My juz wrocilismy, Hania ma uszka przebite, jej radośc... bezcenna
Liza
SaPa ale napisz cos wiecej ile ma dzidzius, itd. bo tak to nawet niewiadomo co napisac jak dokladniej wyglada usypianie, ile spi w dzien razy....
I witamy w naszych skromnych progach
I witamy w naszych skromnych progach
pinky sky
reklama
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
kasiek tez mam taki tylko ze pomaranczowy oczojebny