reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza - buziaczki dla Haneczki od Cioci Roxy

Mariolcia - za Ciebie kciuki mocno zaciśnięte!!!!

Kasiek - ale ja zdrowa jestem ;-)

Umi - no co czasem można ...nie chciało mi si
ę :cool2::cool2:

reklama
Rox to właśnie dlatego napisałam zdrówka:blink:;) i szybkiego rozwodu

Aaaa właśnie przyszedł mi zegarek z allegro taki z sylikonowym paskiem ale oczojebny różowy nie wiedziałam że aż taki będzie:p:p Ale kij tam i tak mi się podoba:D:D Jakby co to to paski będę dokupywać bo to można wymieniać:D:D

ALe się C wkur... sąsiad menda zadzwoniła na niego na policję że liście pali... Co za kretyn przyjechali pouczenie dali i tyle...

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny - jesteście kochane ;-)
Jutro wyjeżdża moja mama, która pomagała nam przy małej.. teraz zostaniemy sami..
Mam nadzieję, że to pozwoli nam się w końcu dotrzeć i dogadać.. Jesteśmy razem ponad 3 lata..
więc chyba jakoś to wyjdzie..
Boję się tylko, że nie dam sobie rady z Małą.. ehh.

Podziwiam Was młode mamuśki i buziaki dla Waszych pociech. Są śliczne ;*

Witam

Liza mialam pisac ale jak widac nie mam na to tyle czasu ostatnio i weny w przeciwienstie np do Ciebie.
bede miala wsio uporzadkowane to i bede mogla sie psokojnie odzywac. Wtedy pisalam tylko o Adze bo wiedzialam ze kilka osob sie nia przejmuje i Olenka.
nie mam czasu na nadrabianie czytanie itp.... a psiac o sobie tylko nie bede bo to bardzo egoistyczne widzec wlasny czubek nosa nie patrzac na innych. Nie odbierz tego zle ale poprostu mam wazniejsze sprawy na glowie od pewnego czasu i nie ebde sie z tego nigdzie tlumaczyc:)
Nie nie odbieram tego źle tak własnie myslałam ze nie masz czasu, choć pisałas ze postarasz sie pisac.... No to czekamy na rozwiązanie problemów! :*

Dziewczyny SMS od Mariolci.:

Ja juz na oddziele leże. Po badaniu lekarz stwierdził ze porod moze juz w nocy nastapić . Mam lekkie skurcze . Teraz słucham serduszka małego . Wazy 3300. Trzymajcie kciuki !;-)

Kochana kciuki zaciśnięte !!;**
Kciuki zacisniete!!!!:)
Dzięki dziewczyny - jesteście kochane ;-)
Jutro wyjeżdża moja mama, która pomagała nam przy małej.. teraz zostaniemy sami..
Mam nadzieję, że to pozwoli nam się w końcu dotrzeć i dogadać.. Jesteśmy razem ponad 3 lata..
więc chyba jakoś to wyjdzie..
Boję się tylko, że nie dam sobie rady z Małą.. ehh.

Podziwiam Was młode mamuśki i buziaki dla Waszych pociech. Są śliczne ;*
Dasz sobie rade Kochana, masz tylko jednego malutkiego brzdąca który tak naprawde jest zalezny od ciebie tez, no kurcze, naprawde :-)

kasiek a co z tymi indykami? :-D
My juz wrocilismy, Hania ma uszka przebite, jej radośc... bezcenna :tak:

Hej,

jestem młodą mamą, i własnie zaczynam swoje początki, aby wszystko bylo dobrze duzo czytam i pytam roznych znajomych. Co Wy proponujecie na usypianie malucha? Bo ja mam wrazenie ze usypiam 1h a Ona spi 10min :(

SaPa ale napisz cos wiecej ile ma dzidzius, itd. bo tak to nawet niewiadomo co napisac :D jak dokladniej wyglada usypianie, ile spi w dzien razy....
I witamy w naszych skromnych progach :tak:

Liza bo te indyki były tylko zabite... A reszta nasz sprawa i tyle;/;/;/ Ale dorwałam pierś i zrobiłam z sosem słodko-kwaśnym i ryżem mniam

Sapa
właśnie napisz nam coś więcej i opisz sytuację:)

Taką żarówę zafundziłam sobie za 11zł:D:D
1.jpg:d:d

reklama
Do góry