reklama
Anula1989
Fanka BB :)
Witam,
Moj glodomor zasypia(kolysanki leca) godz temu zjadl lyzeczka 90ml kaszy i teraz konczy 120ml mleka
Liza, 100lat dla Hani;*
Out dadsz rade ja od poczatku sama, nikt mi nie pomogl wykapac pierwszy raz itd ale zle nie bylo. Gdy wyszlam ze szpitala tego samego dnia robilam pranie bo sie nazbieralo
Kasiek,moi rodzice maja takiego sasiada...a zegarek tez chce taki zmowic na allegro bo u nas w miescie 30zl
Sapa wlasnie napisz jakie jest malenstwo, jak wyglada wasz dzien
Mariolcia, kciuki zeby bylo jak najmniej bolesnie
Mnie jutro odwiedza kolezanka ze szpitala lezalysmy na prodowce razem
Moj glodomor zasypia(kolysanki leca) godz temu zjadl lyzeczka 90ml kaszy i teraz konczy 120ml mleka
Liza, 100lat dla Hani;*
Out dadsz rade ja od poczatku sama, nikt mi nie pomogl wykapac pierwszy raz itd ale zle nie bylo. Gdy wyszlam ze szpitala tego samego dnia robilam pranie bo sie nazbieralo
Kasiek,moi rodzice maja takiego sasiada...a zegarek tez chce taki zmowic na allegro bo u nas w miescie 30zl
Sapa wlasnie napisz jakie jest malenstwo, jak wyglada wasz dzien
Mariolcia, kciuki zeby bylo jak najmniej bolesnie
Mnie jutro odwiedza kolezanka ze szpitala lezalysmy na prodowce razem
Kasiek, Rox, złożyłam papiery o stypendium socjalne i nie wpisałam Zosi do tego zaświadczenia o członkach rodziny.Bo pani w kwesturze powiedziała, że skoro my zameldowane u moich rodziców, Damian u swoich i on pracuje to nawet jak nie jesteśmy ze soba to powinnam pobierać alimenty. Ami nie chciało się załatwiać tego wszystkiego i próbujee ich wziąć na to, że skoro dochody są z 2010 to Zosi wtedy nie było, więc jak mam przez nia Dzielic? Zobaczymy co ztego będzie najwyżej będę robić z siebie idiotke i przygłupa, że nie wiedziałam
Rox, nie wiem czy zdrówka życzyć czy jakiejś przewlekłej grypy Teraz panuje u nas w Pile brzydka grypa żolądkowa.
Liza, wszystkiego conajlepsze dla Hani!!!Duża panna z niej już…Slicznie jej w kolczykach J
Kasiek, to cowy za liście paliliście??hehe. Zegarek fajny J
Mariolcia powodzenia!!!!!!
Ja posprzątałam. Może odjutra do wtorku przeniesiemy się do moich rodziców bo chłop wybywa pracować. Zosia już śpi a ja zaczynam pisac;Pbez tej spacji to stronę napisze w ciągu tygodnia Aaa w niedziele idziemy na koncert tego Kamila Bednarka.
Rox, nie wiem czy zdrówka życzyć czy jakiejś przewlekłej grypy Teraz panuje u nas w Pile brzydka grypa żolądkowa.
Liza, wszystkiego conajlepsze dla Hani!!!Duża panna z niej już…Slicznie jej w kolczykach J
Kasiek, to cowy za liście paliliście??hehe. Zegarek fajny J
Mariolcia powodzenia!!!!!!
Ja posprzątałam. Może odjutra do wtorku przeniesiemy się do moich rodziców bo chłop wybywa pracować. Zosia już śpi a ja zaczynam pisac;Pbez tej spacji to stronę napisze w ciągu tygodnia Aaa w niedziele idziemy na koncert tego Kamila Bednarka.
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej
Perła właśnie się usypia, więc mam czas na neta. W tle słychać ''Maja, ciocia, Aga, łołoł, Adam... '' hehe, Mała wylicza zawsze członków rodziny przed snem
I tak po kilka razy. Martynka zna nowe słówko, mianowicie ''bąk''. Jak kiedyś sobie pierdła to się spytała ''co to?'', więc jej mówię ''bąk''. I od tego czasu jak puści bąka to woła ''bąk'' i się śmieje
Liza dla Haneczki zdrówka, radości i samych sukcesów w szkole:-) jest prześliczna!! a w kolczykach to już w ogóle Królewna:-)
Daffi oby problemy szybko się rozwiązały
Umi hmm czytałam nieraz, że kanarki do 20 lat żyją Więc mnie te 5 lat zabiło:-( No ale co zrobić.. czasu nie cofnę. Martynka ma full zabawek, wszystkich na filmikach nie ma masę jest też na dole u mamy bo jak ja pracuję to żeby Mała miała na dole też zabawki.
Rox Kombinatorka Ale pewnie, trza se ułatwiać życie
Ciekawe jak tam Beacia. Czy zdała na prawko?;-)
Aaa no i trzymam kciuki za Mariolcię. Mogłaby już urodzić:-) Zaraz nam tu braknie brzuszatek
Perła właśnie się usypia, więc mam czas na neta. W tle słychać ''Maja, ciocia, Aga, łołoł, Adam... '' hehe, Mała wylicza zawsze członków rodziny przed snem
Liza dla Haneczki zdrówka, radości i samych sukcesów w szkole:-) jest prześliczna!! a w kolczykach to już w ogóle Królewna:-)
Daffi oby problemy szybko się rozwiązały
Umi hmm czytałam nieraz, że kanarki do 20 lat żyją Więc mnie te 5 lat zabiło:-( No ale co zrobić.. czasu nie cofnę. Martynka ma full zabawek, wszystkich na filmikach nie ma masę jest też na dole u mamy bo jak ja pracuję to żeby Mała miała na dole też zabawki.
Rox Kombinatorka Ale pewnie, trza se ułatwiać życie
Ciekawe jak tam Beacia. Czy zdała na prawko?;-)
Aaa no i trzymam kciuki za Mariolcię. Mogłaby już urodzić:-) Zaraz nam tu braknie brzuszatek
pinky sky
Liza ja też w metropolii się nie wychowałam, w mieście ale dziadek miał i ma świnki kury króliki na pasztet jak byłam małą to chrabąszcze łapałam ale jakoś tak obdzieranie tych indyków średnio mi podchodziło;/ Ale Hanula śliczna w tych kolczykach sama pewnie wybierała
Anetka myślałam że trochę mniej różowy będzie ale mi się podoba dokupię paski i będę sobie wymieniać
Anula ja dałam 11zł to znaczy 14 zł z przesyłką Fajnie ja też do tej pory mam kontakt z dziewczynami z sali
Gosdia no ja może też bym zastanowiła się nad tym stypendium tylko że muszę jechać do rodziców bo tam niby pracuję i jestem zameldowana a jeszcze jakie papiery musiałaś zanieść. No normalne liście z dębu z orzecha jak to na jesień przecież nie będziemy ich składować a ten idiota się spultał....
Vegas miejmy nadzieję że opija to będzie znaczyło że zdała Ale Martynka fajna szkoda że moja sobie tak nie śpiewa tylko ja muszę Właśnie miałąm pisać że ma full zabawek Domka też miała dużo że nie było gdzie stawiać to C się wkurzył i dawa pojemniki wyniósł na strych bo tylko rozwalała a nie bawiła się
Dziewczyny robimy postępy dziś 19.55 po przeczytaniu bajki 15 minut
Anetka myślałam że trochę mniej różowy będzie ale mi się podoba dokupię paski i będę sobie wymieniać
Anula ja dałam 11zł to znaczy 14 zł z przesyłką Fajnie ja też do tej pory mam kontakt z dziewczynami z sali
Gosdia no ja może też bym zastanowiła się nad tym stypendium tylko że muszę jechać do rodziców bo tam niby pracuję i jestem zameldowana a jeszcze jakie papiery musiałaś zanieść. No normalne liście z dębu z orzecha jak to na jesień przecież nie będziemy ich składować a ten idiota się spultał....
Vegas miejmy nadzieję że opija to będzie znaczyło że zdała Ale Martynka fajna szkoda że moja sobie tak nie śpiewa tylko ja muszę Właśnie miałąm pisać że ma full zabawek Domka też miała dużo że nie było gdzie stawiać to C się wkurzył i dawa pojemniki wyniósł na strych bo tylko rozwalała a nie bawiła się
Dziewczyny robimy postępy dziś 19.55 po przeczytaniu bajki 15 minut
Kasiek, musiałam wypełnic te ich formularze,,plus dochody moje taty i mamy z Urzędu Skarbowego,mój akt urodzenia i mojej siostry, wydruki z ZUSu za cały 2010rok, że płacilismyskładki na ubezp. zdrowotne (moi rodzice mają własną firmę). O dokumenty się nie boję aleo ten wałek z Małą już bardziej.Sąsiada olej ;P Takie świry też muszą mieszkać. Tutaj gdzie teraz mieszkam to niektórzy to dopiero wynalazki Aha i jeszcze papier, że moja sięuczy.
Vegas, mądrą masz córcie. Też już duża panna dwa latka niedługo...
Vegas, mądrą masz córcie. Też już duża panna dwa latka niedługo...
pinky sky
Gosdia hmm muszą zadzwonić do swojej bo ja to już na innych zasadach niż Ty. Ja "pracuję" i jestem teoretycznie na wychowawczym więc nie całe 500zł C "niby" nie robotny też dochodów nie ma a jesteśmy małżeństwem więc pewnie powinnam ten najwyższy socjal dostać i jeszcze dojeżdżam na uczelnie sporo a warto zawsze jakiś grosz. A GROSZ DO GROSZA I BĘDZIE KOKOSZA
Kasiek, t próbuj. Trzeba z nich wycisnąć ile się da . Zawsze nawet parę groszy się przyda.
Uciekam bo mój wrócił z sali. Zaczął grać w nogę
Heheh ja dzisiaj już zaczęłam długi weekend,olewam jutro uczelnie
Dobranoc wszystkim i miłej nocki.
Uciekam bo mój wrócił z sali. Zaczął grać w nogę
Heheh ja dzisiaj już zaczęłam długi weekend,olewam jutro uczelnie
Dobranoc wszystkim i miłej nocki.
reklama