reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No i wyszła mi ta marchewa. Nie mogę tylko S. dobudzić na obiad, jakis taki wykończony po nocce. Adamek za to je za trzech. Przestał mi spać w dzień,ale w rezultacie mam wieczór dla siebie:)Już by mogła być 20:p

Chyba Herbata już rodzi:)Albo sobie dziś pospała:p I tak myśle,ze skurcze jej się rozkręciły i może już po wszystkim.

reklama
Snoopy ja Cię troszkę pamiętam. Gratuluję dzidzi :tak:

mloda no proszę, jaki dzielny ;-)
Też kupiłam sobie te buty w Biedronce, jeśli o te same nam chodzi, jaki masz kolor? :-)

Daffi
trzymam kciuki za Agę i Oleńkę :tak::tak: żeby malutka urodziła się zdrowa i duża :*:*

Daffi przekaz Adze ze trzymamy kciuki za mała :(((( jejku nie tak miało byc :dry: mam nadzieje ze bedzie wsio oki!
A co u Was? czemu zamikłas?

Miki spi, padł normalnie ide teraz Danielka polozyc i potem Hanie ;]

witam wieczornie. dzisiaj mnie deprecha jesienna dopadla. i do tego teskota za S. brakuje mi go strasznie. mlody padl o 18:30 tez zmeczony biedak tym chorobskiem.

dafii biedna aga. trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze skonczylo.

herbata 3maj sie :)

snoopy gratulacje fasolki

lena fajnie ze Adas tak wsuwa obiadki :)

kama bo dzieciakom najlepiej na golaska. moj kacper tez woli nagusi byc

mloda szybkiego powrotu do formy dla mamy

kasiek juz na miejscu?

Kaama, i jak tam knedle, udały się? Wy tutaj macie jakieś zdolności kulinarne i w ogóle chęci na gotowanie ;-)
Malwina, Twoja Mała to niezła akrobatka. Dobrze, że nie spadła! Te dzieciaki to niczego się nie boją.
Snoopy¸ witaj! Gratuluje fasolki ;)
Liza, z Daniela mały wodzirej weselny rosnie ;)
Daffi, będę trzymać kciuki za Malutką, oby wszystko było ok.
Anetka, butki ekstra :). Zuzia to mała modnisia ;)

Ja mam ochotę zabić mojego D. mimo, ze go nie ma;/ ale nie będę się tutaj rozczulac. Czasem się zastanawiam po co mi facet! Sama też pewnie bym sobie poradziła.
A w ogóle któraś wie co u Herbaty? Mam nadzieje, że ok.

O Adze to o Herbacie czy o innej dziewczynie bo jakoś nie mogę skojarzyć?? Tak czy inaczej trzymam kciuki żeby było ok&&&

Beacia
tak już na miejscu o 16 się zebraliśmy teraz piwkuję z wujkiem ze stanów notabene moim ulubionym zaprawiamy się w boju na jutro:) Jeszcze z przyjaciółką wyjdę na piwko:) Domi z babcią i siostrą nawet nie zwraca na mnie uwagi

gosdia ja tez tak mysle jak sie z S. pokolce, ale kurde dzis mi jakos go brakuje.

kasiek no to zaprawiaj sie kochana ;* a domi sie pewnie stesknila za babciusia :)

ja to pewnie niedlugo spac polece zeby ten dzien sie jakos skonczyl szybko.

Dziewczyny wybaczcie nie nadrabiam nie odpisuje...

Siedzę tylko po to żeby na bierząco śledzic wiadomości o Adze i maleńkiej Oli.. :-(

Proszę Was o kciuki, modliwtę, myśl cokolwiek... :-(

reklama
Daffi- Zdrówka dla Agi i malutkiej Oleńki. Pomodlę się za nie. U mnie też podejrzewali problemy z serduszkiem,bo małemu bardzo wysokie tętno na ktg wyszło tak jak i mnie. Na szczęście okazało się,ze nic mu nie jest-chyba ten stres szpitalny tak na niego podziałał-wierze,ze z Oleńką tez będzie wszystko w porządku.

Do góry