reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza donoszona, donoszona, u Oli są jakieś problemy z serduszkiem, wczoraj na KTG cały czas tętno szalało, non stop Tachykardia, Agę na szybko przewieziono do specjalistycznego szpitala i tam nad ranem wykonano CC, nie ma jak pobudzić laktacji po raz że nie ma ssaka tak jak pisała Daffi mała jest cały czas na innym oddziale cały czas ją badają a Aga ma zakaz podnoszenia się więc też nie ma jak z laktatorem "popracować" :-(

reklama
kaamaa ja rozumiem, nadrabialam wsio... tylko kurcze skad nagle te problemy z serduszkiem tego nie rozumiem:( ehhh brak slow, przeciez calą ciaze bylo wsio oki....
A do laktatora w sumie nie musialaby wstawac, ktos moze przeciez jej przyniesc - pomoc, ja tylko tak napisałam ze jak jej zalezy na tym, nie czepiam sie przeciez ani nic...:dry:
dobra niewazne ;]

kasiek udanej imprezy dzis!!!;-) połamania obcasów ;-)

femme nie miał wypadku..
od jakiegoś czasu go bolało biodro późćniej coraz bardziej że aż chodzić nie mógł.. żadne tabletki najsilniejsze mu nie pomagały no i wkońcu lekarz zalecił rentgen i aż sam był w szoku że w tym wieku ma już taki problem :-(
masakra..

Daffi super ze z małą ok!!! :-)

Anka napisałabys cos wiecej o was:-) widze ze jestes potrójną mamą jak i ja:-) ile masz latek?;-) edit: juz na profilu doczytałam i.... szacun :-) ja mialam rok wiecej jak mialam trójke łobuzów, jak sobie radzisz???

Ostatnia edycja:
daffi dzieki za wiesci. super ze z Oleńką dobrze. przekaz agosi gratulacje. niech się kochana trzyma ;* Kacperek jest super dzielnym malym mezczyzna.

my dzis z Kacprem mamy jakis zabiegany dzien. on prawie w ogole nie spi a jak przysnie to na15 -20 min. mojej siostrze musialam u rodzicow chomika wyprosic, bo bardzo chciala a oni nie chcieli jej kupic. no ale jakos sie udalo i ma swojego chomika. pol dnia siedziala i ukladala mu w klatce.

mam pytanie herbata​ do zadnej nie napisala eska?

reklama
Kamcia Niestety nawet w młodym wieku można nabawić się różnych zniekształceń i wad. jak operacja jest potrzebna to trzeba się z tym pogodzić.
Daffi A Kacperek dzielny chłopczyk. Pewnie Aga cały czas przygotowywała go do tego momentu kiedy i ona i tata będą w szpitalu.:-). Dobrze że z Olą wsio ok to teraz niech Aga dochodzi do siebie.

a co do beaci to mam nadzieję ze u niej po wszystkim,

No ja mam już posprzątane jak nigdy w życiu o tej porze. obiadek zjedzony, kartacze(kołudny) teściowa robiła no i teraz na kilka dni mam obiad dla S z głowy bop jak są kartacze to on tylko je potrafi jeść. codziennie,:-D.

No i KasioaF Sto latek.

Ostatnia edycja:
Do góry