reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka śliczne te kozaczki

kamma moja tez lubi na golasa a jak ja rozbieram to mówi słodko "gola"

A ja ide ugotowac brukselke bo zaczyna mi sie strasznie nudzić.

Połozyłam Zuzie do łózeczka , ale słysze ze jeszcze gada

reklama
Dzien dobry ;-)

dzisiaj byłam z małym na pobraniu krwi w pon wyniki :-) kurcze młody ani nie zapłakał :-) moj dzielny syneczek . :-);-)
Widziałam w CCC kozaki za 139.99 ;-) kurcze bedą moje :-).
Mama poszła dzisiaj do szpitala pokazać RTG tej ręki i popytać. I okazało sie ze znajomy lekarz ją przyjął .I powiedział ze to nie jest skręcone tylko PODŁAMANE i ma zakaz noszenia czegokolwiem ma chodzic w gorsecie bo moze jej sie to złamć na nowo i znowu operacja. . A ortopeda jej powiedział ze to ma zwichnięte.
a ja kupiłam sobie kozaki w biedronce ;-)

anetka szykowne butki :-)
Liza zdrowka dla Hani !;*
beacia zdrówka dla Kacperka;*

HERBATKA JAK TAAAM ? ?

Hej:)
Niektóre z mam napewno mnie pamietaja:-) otoż w życiu moim i Ali wiele się zmieniło;-)
Jestem z Mariuszem, on ma syna 9lateniego, ja mam moją Ale i jakos nam sie układało:-) Aż do zeszłego czwartku, zrobiłam test bo okres mi się spózniał... 2 krechy, drugi test to samo... chwilowa panika, ale daliśmy radę, wczoraj wizyta u gina i jest fasolka!!!!! ;D
Nie wiem jak sie ogarniemy i pozbieramy do kupy;] mamy jeszcze troche czasu;] Na poczatku września sie zaręczyliśmy, planowaliśmy słub na 3czerwca ale na 10 mam termin;D
do tego mamy 2 psy, w sumie ja mojego odbieram za tydzień;D nie wiem jak my damy rade.... Mariusz pracuje dlugo... ja na etacie i dorywczo u rodziców....;D mam nadzieję że cześciej uda mi się teraz tu zagladać, bo znowu wieczność mnie nie było;]
pozdrawiamy;*

Młoda, oby mama szybko wróciła do formy :-)
snoopy, witaj... gratuluję fasoleczki !!:-D
Liza, ale masz małego weselnika w domu :)

a mnie spanie łamie... ale czekam na R. bo dzisiaj chyba do OBI skoczymy.

Snoopie- ja ciebie kojarze, gratuluje fasolki i miło cię znów widzieć.

Ide za chwile do kuchni i mam misje- zrobić marchewke z groszkiem-Adaś lubi a ja jeszcze nie robiłam, do tego mielone i ziemniaczki:)

Liza to może piosenkarza będziesz miała:)

Malwina
moja też powinna zasypiać ale czekam żeby w samochodzie spała:)

Młoda współczuję mamie niech wypoczywa. Super zakupy:) Ja też pluję na jakieś w CCC:)

Mariolcia to śpij:)

Lenka powodzenia:)

Snoopy
witaj nie znamy się gratuluje fasolki:):) Na pewno Wam się ułoży:) Jeszcze raz gratuluję:)

Teść przyjechał ale wpadł zły i wypadł;/

Lenka, to powodzenia w kuchni ... i smacznego od razu :)
Kasiek, jak zasnę to później się nie zmobilizuję by wyjść na dwór, hehe:-)
ja sprzątanie sobie na jutro zaplanowałam... może akcja się rozkręci jak polatam ze ściereczką i zmiotką :)

Snoopy Hej kupę lat cię nie było. ja cię pamiętam. rzeczywiście sporo zmian. mam nadzieję ze teraz za szybko nie znikniesz.:tak:, na pewno się Wam ułoży. Ala mimo że była jedynaczką to ma starszego brata :-D
Młoda Oby szybko mama wróciła do formy.

reklama
My bylismy a dworku na 30min, taka mroźna pogoda to dzieciakom napewno nie zaszkodzi :)

snoopy witaj i gratuluje fasolki, mi sie cos tam kojarzy twoj nick :-)
kasiek i czemu znów wypadł?gdzies pojechal?
Kurcze cos mnie sie zdaje ze Herbata pojechala do szpitala:-D moze rodzi? :-D zawsze kolo 10 pisala a tu cisza :tak: napewno rodzi :-D:happy:

Do góry