reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

Ale pogoda sie zepsuła ,cały czas pada a na poczte miałam jechadc

wczoraj chciałam cos napisac ale Zuzia mi nie pozwoliła, pisała razem ze mna i dziwoląg a nie tekst wyszedł i skasowałam:)

Rox trzymaj sie kochana a co dzisiaj sie dzieje:)

Herbata
kciuki zacisniete:)

Mariolcia raz dwa zleci i bedziesz miała skarba przy sobie

Lenka powodzenia w pisaniu pracy

Własnie Zuzia mnie woła ja patrze a ona na szafie siedzi

reklama
lenka super, że po chorobie już ani śladu :tak:

beacia zdrówka dla Kacperka ;* biedaczek się nachoruje.. :-(

Liza wow 1,5 stopnia, ciepełko :-D:-p ja też dzisiaj się lenię, bo mam obiad z wczoraj :cool2:

Mariolcia oby szybko poszło, żebyś nie musiała tyle czekać co Herbata ;-)

Malwina jak ona tam weszła? :-p

U nas widzę słonko dzisiaj świeci, pewnie przejdziemy sie później na jakiś spacer :-p
Wczoraj kupiłam Zuzi na allegro fajne butki, taniocha, ale mam nadzieję, że nie będzie to jakieś badziewie..

Dzisiaj jak zwykle poszlam robić sniadanie, wracam do pokoju a Zuza goła siedzi :baffled: jakąś manię ma ostatnio i ciągle się rozbiera :sorry2::dry:

Hej. ALe iszecie.
herbnata Trzymam kciuki, mam nadzieje że już po :tak:.
Mamapatryni WItaj. gratulacje dla córci. dobrze ze ta rehabilitacja coś daje. a może dasz jakieś swoje zdjęcia? Kiedyś ktoś napisał ze lubi wiedzieć z kim pisze:-D
Femme Nutella jest najlepsza ale za to jak zęby psuje.:-D.
Lenka Dobrze że choroba już przechodzi.:tak:.
Mariolcia Ty kolejna w kolejce. już bliziutko. Wykorzystuj te dni na odpoczynek.

Helloł

Femme :-D padłam, Ninka jest cudowna, ciekawe czy moja będzie taka wyszczekana jak mamusia :dry:

MamaPatryni witamy, super że córeczka robi takie postępy, gratulacje!

kasiek miłej zabawy!

Mariolcia wytrzymasz już nie długo :tak:

Rox łeb do góry! cyc do przodu!, nie ma łamania się! ;-) kto jak to ale Ty masz być dzielna!

Anetka patrz żeby Zuzi to na zawsze nie zostało :-D oczywiście żartuje, JUlka też najchętniej cały dzień goła łaziła :sorry2:
Pochwal się bucikami :tak:

Malwina wysoko Ci Zuzia wlazła?

U mnie też pogoda do doopy, nienawidzę jesieni :dry: no chyba że jest taka jak była we wrześniu, to a i owszem.
Julka gania psa z rurą do odkurzacza :-D pies biedny nie wie o co chodzi.
Idę dalej sprzątać, został mi tylko salon i odkurzanie.
A co do obiadu to ja dzisiaj zamierzam się pobawić, będę robić knedle/cepeliny z surowych tarkowanych ziemniaków, ciekawe co z tego wyjdzie, w końcu muszę się tego podjąć bo to zakład :-p

My własnie wróciłysmy z zakupów.

Anetka pochwal sie butkami.., nie wiem jak weszła na tą szafkę, kamma ta szafa ma gdzies 1,20 a koło niej jest taka z 80 cm . Musiała sie jakos nagimnastykowac zeby wejsc:)

Witam ja się jeszcze jestem i jutro też będę:p:p

Lenka
fajny masz temat powiem nawet bliski Twemu sercu:)

Mariolcia
pewnie że wybaczymy w końcu na finishu jesteś zaraz o Ciebie będziemy się dopytywać:)

Beacia
ach te choróbska;/;/ Zdrówka dla Kacperka:):):)

Liza co to za piątkowe leniuchowanie:p:p Ale też bym tak zrobiła to mówisz że dzisiaj wszystkie ptaszki w gniazdku:)

Rox przesyłam uśmiechy:)

Malwina
to widzę że Twoja pociecha lubi wspinaczki wysokogórskie:p:p

Anetka moja tez ma takie fazy a jak chcę ją ubrać to kładzie się pod kołdrę i udaje że śpi hahah

Kamma
ja zaliczyłam szybkie odkurzanie całej chałupki z farbą na głowie:)

Herbata
przyj!!:):)

Cześć dziewczyny my w sumie to już w drodze powinniśmy być ale teść ma jakieś tam problemy w urzędzie w Lublinie i jeszcze go nie ma;/ Eh a myślałam że wcześniej pojedziemy żeby tam pobyć:-( Walizka prawie spakowana dom odkurzony obiad teściowa ma, Domka szaleje karze sobie Katy Perry odpalać non stop teraz kartki do skanera wkłada C mnie wkurza jakiś od rana ma strasznie dopcipny żart który tylko jego śmieszy a ja latem pakuje sprzątam a on zapodaje takimi tekstami że mam go ochotę jeb... w twarz;/ Pewnie pojedziemy późnym popołudniem;/

kama haha ale śmieszne :-p:-D chyba taki głupi wiek, na golasa najlepiej, a co ;-)

Malwina ale cwaniara mała :-):-p

a butki takie o: SŁODKIE KOZACZKI _ MUKLUKI_ EMU_CZARNE_ rozm.25 (1871674691) - Aukcje internetowe Allegro

kasiek :-D Zuza też często udaje, że śpi, ale to najczęściej jak sie obraża, idzie do łóżka, kładzie się i zamyka oczy, że niby śpi i jeszcze udaje, że chrapie :-p
A jaką piosenkę Katy Perry Domka lubi? ;-) Zuza mogłaby non stop słuchać Last Friday Night czy coś takiego.. :sorry2:

Anetka buhahaha to samo hahahaha non stop leci wczoraj pół dnia siedziała i oglądała dziś już się bawi ja przeglądam net ale musi lecieć jak się skończy od razu reaguje:):)

Liza, zdrówka dla Hani !!:biggrin2:
Gosdia, no ja już bym chciała :)
Malwina, ale masz akrobatkę :)
Anetka, oby spacerek się udał i pogoda dopisała.
Ewi, odpoczywam ile się da :biggrin2:
Kamaa, później napisz jak knedle wyszły
Kasiek, powodzenia !!:biggrin2:

reklama
kasiek taaaa wszystki ptoki ćwierkaja dzis w domku :-D
anetka fajne butki!
Malwina hehe mała agentka ci rosnie... :-) mój mądrala potrafi jakos wyjsc z fotelika i na fotel przejsc i juz po domu biega ;]
Kasiek u mnie znów Daniel teraz zachcialo mu sie wesela bym wlaczyla i jak cos zna to spiewanp. sto lat, sto lat, kareta złota :-D hehehehe Hania juz sie nie moze doczekac :tak:

Kurcze wiecie co ale mi sie ubzdurało ze dzis jest sobota... :dry: chyba orzez to ze Hania w domu jest :-D nie jestem przyzwyczajona juz do tego :happy:

Do góry