reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No i wyszła mi ta marchewa. Nie mogę tylko S. dobudzić na obiad, jakis taki wykończony po nocce. Adamek za to je za trzech. Przestał mi spać w dzień,ale w rezultacie mam wieczór dla siebie:)Już by mogła być 20:p

Chyba Herbata już rodzi:)Albo sobie dziś pospała:p I tak myśle,ze skurcze jej się rozkręciły i może już po wszystkim.

reklama
Snoopy ja Cię troszkę pamiętam. Gratuluję dzidzi :tak:

mloda no proszę, jaki dzielny ;-)
Też kupiłam sobie te buty w Biedronce, jeśli o te same nam chodzi, jaki masz kolor? :-)

Daffi
trzymam kciuki za Agę i Oleńkę :tak::tak: żeby malutka urodziła się zdrowa i duża :*:*

Daffi przekaz Adze ze trzymamy kciuki za mała :(((( jejku nie tak miało byc :dry: mam nadzieje ze bedzie wsio oki!
A co u Was? czemu zamikłas?

Miki spi, padł normalnie ide teraz Danielka polozyc i potem Hanie ;]

witam wieczornie. dzisiaj mnie deprecha jesienna dopadla. i do tego teskota za S. brakuje mi go strasznie. mlody padl o 18:30 tez zmeczony biedak tym chorobskiem.

dafii biedna aga. trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze skonczylo.

herbata 3maj sie :)

snoopy gratulacje fasolki

lena fajnie ze Adas tak wsuwa obiadki :)

kama bo dzieciakom najlepiej na golaska. moj kacper tez woli nagusi byc

mloda szybkiego powrotu do formy dla mamy

kasiek juz na miejscu?

Kaama, i jak tam knedle, udały się? Wy tutaj macie jakieś zdolności kulinarne i w ogóle chęci na gotowanie ;-)
Malwina, Twoja Mała to niezła akrobatka. Dobrze, że nie spadła! Te dzieciaki to niczego się nie boją.
Snoopy¸ witaj! Gratuluje fasolki ;)
Liza, z Daniela mały wodzirej weselny rosnie ;)
Daffi, będę trzymać kciuki za Malutką, oby wszystko było ok.
Anetka, butki ekstra :). Zuzia to mała modnisia ;)

Ja mam ochotę zabić mojego D. mimo, ze go nie ma;/ ale nie będę się tutaj rozczulac. Czasem się zastanawiam po co mi facet! Sama też pewnie bym sobie poradziła.
A w ogóle któraś wie co u Herbaty? Mam nadzieje, że ok.

O Adze to o Herbacie czy o innej dziewczynie bo jakoś nie mogę skojarzyć?? Tak czy inaczej trzymam kciuki żeby było ok&&&

Beacia
tak już na miejscu o 16 się zebraliśmy teraz piwkuję z wujkiem ze stanów notabene moim ulubionym zaprawiamy się w boju na jutro:) Jeszcze z przyjaciółką wyjdę na piwko:) Domi z babcią i siostrą nawet nie zwraca na mnie uwagi

gosdia ja tez tak mysle jak sie z S. pokolce, ale kurde dzis mi jakos go brakuje.

kasiek no to zaprawiaj sie kochana ;* a domi sie pewnie stesknila za babciusia :)

ja to pewnie niedlugo spac polece zeby ten dzien sie jakos skonczyl szybko.

Dziewczyny wybaczcie nie nadrabiam nie odpisuje...

Siedzę tylko po to żeby na bierząco śledzic wiadomości o Adze i maleńkiej Oli.. :-(

Proszę Was o kciuki, modliwtę, myśl cokolwiek... :-(

reklama
Daffi- Zdrówka dla Agi i malutkiej Oleńki. Pomodlę się za nie. U mnie też podejrzewali problemy z serduszkiem,bo małemu bardzo wysokie tętno na ktg wyszło tak jak i mnie. Na szczęście okazało się,ze nic mu nie jest-chyba ten stres szpitalny tak na niego podziałał-wierze,ze z Oleńką tez będzie wszystko w porządku.

Do góry