Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej Wam. U nas głównie czas w 3kę i moje prasowanie ubranek od Perły Dzień jak co dzień niemal Ale za to Perła ciągle słówkami raduje Jak się tuli do kogoś lub maskotki to fajnie mówi ''tuli'', na motor ''moto'' a na buty ''buta'' Ciągle coś nowego
Kasiek no spory jest ten wózek od Martynki, ale przynajmniej na lata będzie służył. Ma jeszcze taki mały, który też uwielbia,
Kasiek no spory jest ten wózek od Martynki, ale przynajmniej na lata będzie służył. Ma jeszcze taki mały, który też uwielbia,
zdj z marca bodajże
Umi wg mnie wyglądasz na 23 latka:-) więc nie ma tragedii nie? ale ważne, że ładna
Młoda buziaczki dla Rafałka z okazji 4 miesięcy:-)
Mariolcia kuruj się ładnie i wracaj
Kaamaa a ja się nie znam na polityce i głupio byłoby głosować w ciemno
Elwirka prezenty to tylko dodatek. A poza tym dawaj jej te zabawki co jakieś 2,3 tyg, pomyśli, że nowe i będą ją interesować. Byleby nie miała ich dziennie w zasięgu wzroku.
KasiaF piękniutki ten Wasz Kacperek. A zdj co miał włosy na żelu najlepsze:-):-) Dużo zdrówka dla niego nie tylko z okazji urodzin:-) buziaczki dla Solenizanta:-)
Ewi masz wieczór leniuchowania bez S.:-):-)
Anula biedny ząbkujący Szkrabik. No ale co zrobić, każda z mamuś przez to przechodzi.
Witam nowe Mamcie. Nicki ciężko mi spamiętać bo wiele się tu mamuś przewija:-)
Justyś kopę lat:-):-) Dużo zdrowia dla Antośka
Młoda buziaczki dla Rafałka z okazji 4 miesięcy:-)
Mariolcia kuruj się ładnie i wracaj
Kaamaa a ja się nie znam na polityce i głupio byłoby głosować w ciemno
Elwirka prezenty to tylko dodatek. A poza tym dawaj jej te zabawki co jakieś 2,3 tyg, pomyśli, że nowe i będą ją interesować. Byleby nie miała ich dziennie w zasięgu wzroku.
KasiaF piękniutki ten Wasz Kacperek. A zdj co miał włosy na żelu najlepsze:-):-) Dużo zdrówka dla niego nie tylko z okazji urodzin:-) buziaczki dla Solenizanta:-)
Ewi masz wieczór leniuchowania bez S.:-):-)
Anula biedny ząbkujący Szkrabik. No ale co zrobić, każda z mamuś przez to przechodzi.
Witam nowe Mamcie. Nicki ciężko mi spamiętać bo wiele się tu mamuś przewija:-)
Justyś kopę lat:-):-) Dużo zdrowia dla Antośka