reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Wam. U nas głównie czas w 3kę i moje prasowanie ubranek od Perły:) Dzień jak co dzień niemal:) Ale za to Perła ciągle słówkami raduje:) Jak się tuli do kogoś lub maskotki to fajnie mówi ''tuli'', na motor ''moto'' a na buty ''buta'':) Ciągle coś nowego:)

Kasiek no spory jest ten wózek od Martynki, ale przynajmniej na lata będzie służył. Ma jeszcze taki mały, który też uwielbia,
DSCN2864_450x600.jpgzdj z marca bodajże

Umi wg mnie wyglądasz na 23 latka:-) więc nie ma tragedii nie?:-D ale ważne, że ładna:-D:-D

Młoda buziaczki dla Rafałka z okazji 4 miesięcy:-)

Mariolcia kuruj się ładnie i wracaj:tak::tak:

Kaamaa a ja się nie znam na polityce:zawstydzona/y: i głupio byłoby głosować w ciemno:blink:

Elwirka
prezenty to tylko dodatek. A poza tym dawaj jej te zabawki co jakieś 2,3 tyg, pomyśli, że nowe i będą ją interesować. Byleby nie miała ich dziennie w zasięgu wzroku.

KasiaF
piękniutki ten Wasz Kacperek. A zdj co miał włosy na żelu najlepsze:-):-) Dużo zdrówka dla niego nie tylko z okazji urodzin:-) buziaczki dla Solenizanta:-)

Ewi masz wieczór leniuchowania bez S.:-):-)

Anula
biedny ząbkujący Szkrabik. No ale co zrobić, każda z mamuś przez to przechodzi.

Witam nowe Mamcie
. Nicki ciężko mi spamiętać bo wiele się tu mamuś przewija:-)

Justyś kopę lat:-):-) Dużo zdrowia dla Antośka:tak:

reklama
a wiecie co co do tych wyborów to pójdźmy wszystkie i zagłosujmy na Palikota :-D:-D:tak: taka nasza wyborcza babyboomowa akcja :)

Kasia Szkoda ze się nie udało z tym mieszkaniem.
Anetka TO Ci się Zuzia rozgaduje.
Vegas Ta, mam nadzieje że nie będę musiała robić z siebie złej żony i jechać po niego o 23.:-D bo ma karę.

On ma taka karę że wraca do domu ze spotkania z kolegami nie później jak o 23. Ale to dla jego dobra, bo alkohol mu nie służy. :-) no ale wrócił już. Czyli dobry mąż :-)

Witam,

Anetka, wczoraj nie szczotkowałam bo była taka marudna i jęcząca, że już jej darowałam. Dzisiaj jak wróci z tesco, bo poszła z tatą swoim po bułki to spróbuje. Mam nadzieję, że będzie to jakoś znosić.

Helloł Helloł

Kasia zdrówka dla Kacperka, szkoda że z mieszkaniem nie wyszło... a chcecie kupić czy wynajać?

Ewi jestem ZA! :-D
Oooo Anetka witaj :* pokaż jakieś aktualne zdjęcie Zuzi, dawno już nie widziałam tej ślicznotki :-)

Herbata nie martw się na zapas, i tak czy siak będzie bolało, każda z Nas o tym wie, ale przecież ból nie będzie trwał wieki tylko kilka godzin :tak: Malutka wyjdzie i wszystko przejdzie zobaczysz :-)

My dziś od 7ej na nogach, już zjadłyśmy śniadanie i idziemy się ubierać bo jeszcze w piżamkach chodzimy.

Dziewczyny kiedy ten pie**ony bunt się skończy?! brak mi już cierpliwości :wściekła/y:

Co do polityki ja sie moze nie wypowiem co do pisu:-p bo mnie lider partii wnerwia nieziemsko:-p Ktos napisał, że pis był przy władzy i bylo ok, no jak dla kogo:-p ale są gusta i guściki. Ale ja pamietam pewne deszczowe popołudnie... Stałam na przejsciu dla pieszych w Rzeszowie niedaleko szpitala na Lwowskiej (moze ktoś kojarzy) jak ten debil, bo szanowny prezydent miał przejechac wiec wolałam nie wchrzanić mu pod koła
laugh.gif
, no i tak policja przejechała, jedna druga trzecia, aż tu nagle samochód prezydencki musiał wjechac w kałuże.... No bo nie mógł jak jego poprzednicy jej ominąć. Cała woda poleciała na nas... bo sama na przejściu nie stałam. Nigdy nie lubiłam pisu, ale wtedy to go znienawidziłam...
realmad2.gif
laugh.gif
. Poza tym wnerwia mnie Jarosław K. Jak mówi ze biedronka to sklep dla ubogich
no.gif
. Jak ktos ma na niego zagłosować skoro sam sra we własne gniazdo i obraza ludzi. Co do prezydenta to w polsce jest taki ustrój, ze w sumie prezydent to pionek a władze ma premier i rząd. a tego naszego nowego faktycznie nie widać
laugh.gif
. Tak czy inaczej prognozuje ze na podkarpaciu wygra PIS bo tak było jest i bedzie. A a uwazam, ze wszyscy lepsi oprócz tego pisu:-p. I w sumie jak zawsze byłam i jestem za PO to chciałabym strasznie zeby Napieralski mógł sie wykazać.
Anulka cos z tymi chorobami jest bo mój młody zaczał kaszlec i wrócił sie mu katar:/
Liza moze ci ktos posty pousuwał?
Kama a jak sie przedsatwiasz to którym nazwiskiem:-p? Co do buntu. Dziecko buntuje sie przez cale zycie niestety... Mój czasem takie akcje odwala że mam go ochote rozszarpać:/ ostatnio mu zabrałam cały pojemnik autek tak mnie wkurzył, ale po takich akcjach zazwyczaj jest tak, ze jak zaczyna gledzic to szybko przestaje bo sie boi ze mu znowu zabawki zgarne:-p
Herbata ty jutro rodzisz:-p:-)
Ewi siedze i rycze ze śmiechu:-p ta miejscowoś mnie powaliła
elfetus próbuj właczać sie w rozmowe a wkrecisz sie:) poczatki sa zawsze trudne
vegas no w sumie za kilka miesiecy bede mieć 22 lata wiec to 23 nie jest takie straszne
anetka dobre z tym Palikotem:-p:D ale trzeba mu przyznać ze jest charakterystyczny:) a co do Zuzi to ci zazdroszcze, mój ma kilka dni dobrych zeby później znowu pokazywać rogi. I te ciągle pytania, a co to, a co to a co to. Doprowadzają nie do szewskiej pasji:-p
kasiaF widocznie to mieszkanie nie miało byc dla was. Na pewno była tam jakas zyła wodna i źle by wam w nim było! znajdziecie cos innego. uszy do góry

edit i najwazniejsze. Młody znowu przeziebiony, zaraził sie tym razem od mojej mamy... kaszle i smarka. zyć nie umierać

A i troche humoru:

Kurczaka bardzo starannie umytego układamy na dnie naczynia, najlepiej szklanego.Dodajemy goździki, cynamon, skrapiamy cytryną. Tak przygotowanego kurczaka zalewamy szklanką wina białego, szklanką wina czerwonego, dodając 100 ml ginu, 100 ml. koniaku, 200 ml smirnoffa i 50 ml białego rumu i obowiązkowo 150 ml tequli ;) Potrawy nie musimy nawet poddawać obróbce cieplnej.Kurczaka wypierdalamy bo jest zbędny. Natomiast ..... Sos. Sos jest .... paluszki lizać!PS. Kurczak musi być martwy bo inaczej bydle sos wychleje !!!

Ostatnia edycja:
gosdia gratuluje zabka!:-)

a wiecie co co do tych wyborów to pójdźmy wszystkie i zagłosujmy na Palikota :-D:-D:tak: taka nasza wyborcza babyboomowa akcja :)

Kasia Szkoda ze się nie udało z tym mieszkaniem.
Anetka TO Ci się Zuzia rozgaduje.
Vegas Ta, mam nadzieje że nie będę musiała robić z siebie złej żony i jechać po niego o 23.:-D bo ma karę.
Ewi ja poważnie będę głosować na Palikota :-D
Helloł Helloł

Kasia zdrówka dla Kacperka, szkoda że z mieszkaniem nie wyszło... a chcecie kupić czy wynajać?

Ewi jestem ZA! :-D
Oooo Anetka witaj :* pokaż jakieś aktualne zdjęcie Zuzi, dawno już nie widziałam tej ślicznotki :-)

Herbata nie martw się na zapas, i tak czy siak będzie bolało, każda z Nas o tym wie, ale przecież ból nie będzie trwał wieki tylko kilka godzin :tak: Malutka wyjdzie i wszystko przejdzie zobaczysz :-)

My dziś od 7ej na nogach, już zjadłyśmy śniadanie i idziemy się ubierać bo jeszcze w piżamkach chodzimy.

Dziewczyny kiedy ten pie**ony bunt się skończy?! brak mi już cierpliwości :wściekła/y:

kamaa obawiam się ze nie prędko, ja też mam czasami dosyć, a teraz ma katar to podwójnie daje popalić!

tak czytam Was ale coś weny mi brak ostatni ciepły dzień dzisiaj wiec skorzystamy ile się da, bo jutro już jesiennie i 14 stopni ma być :sorry:

reklama
Bry :) u nas noc w miare spokojna byla. widze, że mlodemu zaczyna smakowac te mleko modyfikowane. a powiedzcie mi co zrobic zeby zahamowac ta nieszczesna laktacje?

anetka witaj :) fajnie ze sie odezwalas :)super ze Zuzi bunt juz mija.

kama kiedys na pewno sie ten bunt skonczy. trzeba byc dobrej mysli :* wytrwalosci i duzo cierpliwosci ;**

kasia szkoda ze z mieszkaniem nie wyszlo.

gosdia oby mala polubila szczotkowanie bo inaczej wojny beda jak u mnie z Kacprem czasem ;p

ewi fajny sposob z ta kara. ja mojemu S. chyba taka zafunduje, bo czasami przegina z alkoholem

vegas super ze mala tak szybko sie uczy. bedzie pojetna laska

a propo wyborow nie wiem na kogo bede glosowac. maskara

Do góry