reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ewi :-D tyaaa wiem coś o tym jak jedzie się od Nas do Augustowa to banan z buzi nie schodzi ;-)

Lenka witaj znowu, dawno się nie "widziałyśmy"

Liza to daleko proceder sięga :-D, myślałam że ruskie dalej niż do Nas się nie fatygują a tu proszę.
My idziemy rodzinnie, uważam że to obywatelski obowiązek :tak:

Ja na mojego starego też nie mam co narzekać, zrobi wszystko o co go poproszę, ale niestety sam z siebie rzadko kiedy, trzeba go "nakierowywać".

Ja wieczorem zamierzam J pomaltretować :-D a jeśli mi się nie uda to pooglądam "pustaki" czyt. top model :-p

Kama Ja na PO głosowałam i się zawiodłam, na PIs nie będę głosować na pewno. w ostatnio musiałam ukrywać fakt ze głosowałam na PO, bo teściowa i teściu na PIS i by mi teść nie darował.
tym razem może i pójdę ale na kogo zagłosuje to nie wiem.

hej, daję znak że żyję.
ale nadrobię i poczytam was jutro na spokojnie, by nie pominąć nic.
Przeziębienie moje już jako tako, ale nadal katar mam i głowa boli.

to do jutra :-)

Nie wiem czy uda mi sie wbic w watek, bo strasznie duzo piszecie :) Mam 22 lata i 10-miesiecznego synka. Dokladnie wczoraj skonczyl 10 miesiecy ;) Miszkam w UK.

effectus dodaj jakiś suwaczek może. a od dawna siedzisz w UK?

no ja dzisiaj dotrzymam przez trochę czasu towarzystwa więc nie znikać mi tu jak mam czas.
dzieci już śpią.

reklama
Herbata, to żeby wszystko było ok :)
Kasiek, Mój jest ciagle tak życiowo to bardziej zaradny ode mnie. Też potrafi wszystko zrobic gotowac itp. Ja wcześniej takich domowych rzeczy nie robiłam... Prowadziłam wygodne zycie u mamusi i tak o zostałam rzucona na glęboką wodę ;)
Mariolcia, zdrówka.

A propo wyborów, ja nie mam na kogo głosować. Ostatnio wybrałam PO i się na nich zawiodłam, a na PiS raczej nie zagłosuje. W ogóle nie znam się na tej polityce.
Ja ze śmiesznych miejscowości lubię Niesforne Gacie

A Mojej Niuni wychodzi górna jedynka !!!

Do góry