reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Ewi tyaaa wiem coś o tym jak jedzie się od Nas do Augustowa to banan z buzi nie schodzi ;-)
Lenka witaj znowu, dawno się nie "widziałyśmy"
Liza to daleko proceder sięga , myślałam że ruskie dalej niż do Nas się nie fatygują a tu proszę.
My idziemy rodzinnie, uważam że to obywatelski obowiązek
Ja na mojego starego też nie mam co narzekać, zrobi wszystko o co go poproszę, ale niestety sam z siebie rzadko kiedy, trzeba go "nakierowywać".
Ja wieczorem zamierzam J pomaltretować a jeśli mi się nie uda to pooglądam "pustaki" czyt. top model
Lenka witaj znowu, dawno się nie "widziałyśmy"
Liza to daleko proceder sięga , myślałam że ruskie dalej niż do Nas się nie fatygują a tu proszę.
My idziemy rodzinnie, uważam że to obywatelski obowiązek
Ja na mojego starego też nie mam co narzekać, zrobi wszystko o co go poproszę, ale niestety sam z siebie rzadko kiedy, trzeba go "nakierowywać".
Ja wieczorem zamierzam J pomaltretować a jeśli mi się nie uda to pooglądam "pustaki" czyt. top model
Liza
kaama jakie ruskie, ja niewiem o co ci chodzi? hym....
EWI a ja sama niewiem czy isc, a jak pojsc to na kogo glosowac....
EWI a ja sama niewiem czy isc, a jak pojsc to na kogo glosowac....
Kamiśka :)
Ewi masz rację, ja pójdę za większością i jak zwykle PO
Liza chodzi mi o Białorusinów ( u mnie główni dostawcy)
Liza chodzi mi o Białorusinów ( u mnie główni dostawcy)
Kama Ja na PO głosowałam i się zawiodłam, na PIs nie będę głosować na pewno. w ostatnio musiałam ukrywać fakt ze głosowałam na PO, bo teściowa i teściu na PIS i by mi teść nie darował.
tym razem może i pójdę ale na kogo zagłosuje to nie wiem.
tym razem może i pójdę ale na kogo zagłosuje to nie wiem.
Mariolciaa
hej, daję znak że żyję.
ale nadrobię i poczytam was jutro na spokojnie, by nie pominąć nic.
Przeziębienie moje już jako tako, ale nadal katar mam i głowa boli.
to do jutra :-)
ale nadrobię i poczytam was jutro na spokojnie, by nie pominąć nic.
Przeziębienie moje już jako tako, ale nadal katar mam i głowa boli.
to do jutra :-)
reklama
Herbata, to żeby wszystko było ok
Kasiek, Mój jest ciagle tak życiowo to bardziej zaradny ode mnie. Też potrafi wszystko zrobic gotowac itp. Ja wcześniej takich domowych rzeczy nie robiłam... Prowadziłam wygodne zycie u mamusi i tak o zostałam rzucona na glęboką wodę
Mariolcia, zdrówka.
A propo wyborów, ja nie mam na kogo głosować. Ostatnio wybrałam PO i się na nich zawiodłam, a na PiS raczej nie zagłosuje. W ogóle nie znam się na tej polityce.
Ja ze śmiesznych miejscowości lubię Niesforne Gacie
A Mojej Niuni wychodzi górna jedynka !!!
Kasiek, Mój jest ciagle tak życiowo to bardziej zaradny ode mnie. Też potrafi wszystko zrobic gotowac itp. Ja wcześniej takich domowych rzeczy nie robiłam... Prowadziłam wygodne zycie u mamusi i tak o zostałam rzucona na glęboką wodę
Mariolcia, zdrówka.
A propo wyborów, ja nie mam na kogo głosować. Ostatnio wybrałam PO i się na nich zawiodłam, a na PiS raczej nie zagłosuje. W ogóle nie znam się na tej polityce.
Ja ze śmiesznych miejscowości lubię Niesforne Gacie
A Mojej Niuni wychodzi górna jedynka !!!