Vegas prasowania współczuję
jak ja nie lubię prasować!
Fajnie Martynka z tym wózeczkiem wygląda. Zuza też ma małą spacerówkę i taki większy wózeczek
EWI i to byłoby najlepsze rozwiązanie :-):-):-)
A no się Zuzia rozgaduje, gada jak najęta ;-)
wampi mój tak samo, też dobrze gotuje, no ale jest technikiem żywienia, to dziwne, żeby nie gotował ;-)
A jak to słodko od takiej małej dziewczynki brzmi "mamoooo, zabkoooo"
gosdia spokojnie, na pewno normalnie będzie to znosić. Najlepiej jak najszybciej szczotkować, to właśnie dziecko się przyzwyczaja i problemu żadnego nie będzie. Zuza to już teraz tylko sama chce myć ząbki, ale na końcu i tak zabieram jej szczoteczkę i dokładnie myję wszystkie ząbki.
kama mówisz i masz :-)
Zobacz załącznik 396332Zobacz załącznik 396333Zobacz załącznik 396334Zobacz załącznik 396335Zobacz załącznik 396336
U nas bunt się kończy, ale nie martw się, zaraz zacznie się następny
podobno kolejne są już tylko gorsze
umi mnie PIS strasznie wkurza, a zwłaszcza Kaczyński, a tego gadania o tragedii Smoleńskiej to już chyba każdy ma dość
Ja tak poważnie z tym Palikotem :-) jak dla mnie najlepszy wybór
Wiesz, moja aniołkiem też nie jest. Jak się czasami wydrze to bębenki w uszach pękają
ale w porównaniu z tym co było kiedyś to niebo a ziemia
;-)
A jak tam u Was nockinowanie? Kacperek się już przekonał?
Zdrówka dla Kacperka ;*;*
beacia pij szałwie
to mleko zaniknie. Ja jak miałam nawał to troszeczkę wypiłam, żeby po prostu aż tak dużo go nie było, to mi jakieś resztki zostały i Zuzia nie miała co jeść
kasiek ale masz fajnie, że będziesz miała te studia opłacone
nic, tylko studiować ;-)
A weź mnie nie denerwuj! Ja nie chcę drugiego, jeszcze jakby taka druga złośnica była to bym osiwiała!! ;-)
To Dominika jeszcze w nocy pije? Moja też tak długo się budziła na picie aż w końcu powiedziałam KONIEC! budziła się ale picia nie dostawała, aż w końcu się odzwyczaiła ;-)
Co do okna, to my jeszcze ciągle mamy otwarte na noc
Liza mam nadzieję, że antybiotyk szybko zadziała i Danielek wyzdrowieje
gosdia nie wiesz czy u Was w tesco są jakieś fajne kompeciki na zimę? W sensie czapka, szalik i rękawiczki. W weekend jadę do Piły, to musiałabym coś fajnego kupić
Herbata to może jakiś znak? ;-) przecież jutro już rodzisz
My już na spacerku byłyśmy z psem, i Zuzia i Luna wyszalały się jak dzikie
Zuza po godzinie sama przyszła do mnie taka zmęczona, że ona do domku chce iść i się napić, to poszłyśmy ;-)
I wiecie co, ja nie wiem czy ja jestem nienormalna czy inni ludzie. Dzisiaj u nas jest 19-20 stopni, ubrałam Zuzię tylko w spodnie dresowe i cienką bluzkę z długim rękawem, a na dworze widziałam dzieci w kurtkach i grubych czapkach...
i tak sobie myślę, one przesadzają czy ja Zuzię za cienko ubieram?
Zuza tak biegała, że cała zgrzana wróciła do domu, jakby była w kurtce i czapce to chyba calutka mokra by była..