reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

EWI to ja to ja na fb cię znalazłam :p
LIZA ja nie chciałam nic pisac że się właśnie walnęłas ale jakoś o 10 miałas właśnie 4955... więc albo źle spojrzałas albo jakiś wątek już rano skasowany został

Eh, byliśmy oglądac mieszkanie... fajne było ale przed nami oglądała je kobieta jakas i jej dali pierwszeństwo na decyzje, my im powiedzieliśmy że się decydujemy ale muszą na nią poczekac... a tak mi się ono podobało...

Jutro jednak do pracy, zawsze dodatkowa kaska wpadnie, więc idę zaraz spaciu... chyba...

reklama
Ja w zeszlych wyborach na PO nie chcialam glosowac nie zamydlili mi oczu ;-) a teraz... chyba z dwojga złego wolę PiS:tak: bo kogo innego? Napieralski jak wygra sie polączy z PO i du*a ;] takze wole tą opcje co napisalam wyzej ;]
effectus witaj :-)

edit.
Kasia czemu nie chcialas pisac? hehe, niewiem sama, moze i sie walnełam :-D trudno, wydawalo mi sie ze bylo tyle:-) w kazdym badz razie mam blizej jak dalej hehehe :-D

Ostatnia edycja:
widze tematy wyborcze... :-) ja nie glosuje, w du... mam ze tak brzydko napisze. wszyscy obiecuja, a pozniej G. z tego jest.

Liza zdrowka dla Daniela :* a co do mnie to przy dobrych wiatrach za tydzien... tutaj wywolywanie i 3 dni moze trwac :szok: bardzo sobie tego nie zycze

Mariolcia zdrowka. zazegnaj szybko chorobe i wracaj na forum

KasiaF moze babka sie nie zdecyduje. oby wam wpadlo w rece :tak:

A Pan prezes zrobi koalicję z Ojcem Rydzykiem i bęęęędzie cudownie, o nie! rozpieprzą do reszty Polskę.

Ja żałuję że nie zagłosowałam na Napieralskiego we wcześniejszych wyborach, mądrze gość gada, ale i tak szans nie ma.

Tusk dobrego mało co zrobił motają się w te i wewte, ale zawsze może być gooorzej duuużo gorzej.

kaamaa no w sumie wiadomo ze moze byc gorzej ale PiS juz mial we władaniu polske i bylo oki :-)
A tak wogole to nasz prezydent jest the best :-D niegdzie go nie widac, ma swojego wysłannika pana "t." :-D i spasł sie jak swinka i tyle go widac ;-p brak slow....

a i kaamaa ja niewiem u mnie bialorusini nie jezdza serio niewiem o co chodzi :-D
Herbata mowisz ze mala bedzie taka twarda ze 3 dni bedziecie ją wyganiac? :-D eeee tam, :-)

Hej babeczki ;-)
Może w końcu zbiorę się w sobie i zacznę regularnie pisać na tym wątku :-) jakoś tak nigdy nie potrafię nadrobić tych wszystkich postów, piszecie jak szalone, ale postaram się :tak: obiecuję poprawę :-p

Liza jak rano pisałaś, to ja też widziałam, że miałaś 4955 :tak: pomieszały Ci się cyferki po prostu ;-)
Zdrówka dla Danielka ;*

Kasia to Ty mnie zaprosiłaś na FB, tak? ;-) dzięki ;-);-)

gosdia i jak Zosia zareagowała na mycie ząbków? My od samego początku miałyśmy taką szczoteczkę, tą małą, któraś z dziewczyn pokazywała. A teraz to już różnie, jaka się Zuzi spodoba :tak: myślę nad zakupem elektrycznej szczoteczki dla Zuzki, ale ona się takich urządzeń boi :-D

Elwirka, Kasiek, Kasia spóźnione życzenia dla Waszych szkrabów ;*;* niech się dobrze chowają :-);-)

Tak w ogóle to witam wszystkie nowe mamy, te których jeszcze nie miałam okazji poznać, mam nadzieję, że to się wkrótce zmieni :tak:

lenka zazdroszczę Ci tych Adasiowych piątek, Zuzia nie ma jeszcze ani jednej, zaczynam się martwić :sorry2: jedną lekko widać przez dziąsełko, ale przebić się nie chce. Może dlatego to tak długo trwa, bo ona ogólnie późno zaczęła ząbkowanie- pierwszy ząbek przebił się jej dopiero w 8 miesiącu.

Harbata wróżę Ci, że za te 2 dni urodzisz :p trzymam kciuki!

Co do głosowania, to ja ostatnio głosowałam na Napieralskiego ;-) a teraz w ogóle nie idę na wybory, nie chce mi się, zresztą i tak głosowałabym na Palikota, a on szans żadnych nie ma :-p

U nas wszystko po staremu. Zuzia zrobiła się taka kochana, że szok :tak: tuli się ciągle, buziaki daje, ciągle mówi, że kocha. Poza tym mówi do mnie "żabko" :-D a dzisiaj cały dzień byłam dla niej "proszę pani".. nie wiem co jej odbija :sorry2::-p
Bunt 2-latka chyba powoli mija, już nie jest taką małą zołzą. Cieszę się, ale pewnie znając moją Zuzię, zaraz przyjdzie jakiś bunt 3-latka :sorry2:
W ogóle mała modelka z niej, lubi pozować do zdjęć. Mówi już właściwie wszystko, nawija jak nakręcona :-p:-p Szkoda, że dzieci tak szybko rosną, chciałabym, żeby ona zawsze była takim fajnym słodziaczkiem :tak:

I doopa... Kobita wzięła te mieszkanie... ale jestem zła... a tak sie na nie ucieszyłam...

LIZA a nie wiem jakoś tak nie wiem czemu...

Ide spac, humor totalnie klapnął po telefonie od tego gościa... eh... było fajnie umiejscowione, odnowione, nieumeblowane, z dwiema piwnicami... eh... wyc mi się chce...... Dobrze ze jutro do pracy, mulic nie będe...
Miłego wieczorku, nocki i jutrzejszego dnia...

anetka no wreszcie z tych krzaków wyszlas ;-) hihihi
Super ze Zuzia juz dorosleje ;-) wkoncu chwila i stuknie jej 2,5 roku :tak:

Kasia szkoda ze jednak sie nie udalo zmkieszkaniem... :( moze jeszcze cos sie wam natrafi!!!

Dobra lachonki ja ide na łóźio odpoczac ;-)
Dobranoc:-)

reklama
Liza najśmieszniejsze jest to, że ja czytam każdy Wasz post, więc wiem co i jak u Was, codziennie tu zaglądam, a żeby cokolwiek napisać to jakoś czasu nie wystarczy :-p
Właśnie to mnie przeraża, dopiero co się urodziła, a tu już 2,5 roku :szok: jak tak szybko czas będzie mi leciał to zaraz 18 będzie miała i tyle się nacieszę z jej dzieciństwa :-p
Dobranoc :-)

Ja lecę oglądać Top Model i czekać na męża :-p
Jutro postaram się zajrzeć :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry