reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

EWI to ja to ja na fb cię znalazłam :p
LIZA ja nie chciałam nic pisac że się właśnie walnęłas ale jakoś o 10 miałas właśnie 4955... więc albo źle spojrzałas albo jakiś wątek już rano skasowany został

Eh, byliśmy oglądac mieszkanie... fajne było ale przed nami oglądała je kobieta jakas i jej dali pierwszeństwo na decyzje, my im powiedzieliśmy że się decydujemy ale muszą na nią poczekac... a tak mi się ono podobało...

Jutro jednak do pracy, zawsze dodatkowa kaska wpadnie, więc idę zaraz spaciu... chyba...

reklama
Ja w zeszlych wyborach na PO nie chcialam glosowac nie zamydlili mi oczu ;-) a teraz... chyba z dwojga złego wolę PiS:tak: bo kogo innego? Napieralski jak wygra sie polączy z PO i du*a ;] takze wole tą opcje co napisalam wyzej ;]
effectus witaj :-)

edit.
Kasia czemu nie chcialas pisac? hehe, niewiem sama, moze i sie walnełam :-D trudno, wydawalo mi sie ze bylo tyle:-) w kazdym badz razie mam blizej jak dalej hehehe :-D

Ostatnia edycja:
widze tematy wyborcze... :-) ja nie glosuje, w du... mam ze tak brzydko napisze. wszyscy obiecuja, a pozniej G. z tego jest.

Liza zdrowka dla Daniela :* a co do mnie to przy dobrych wiatrach za tydzien... tutaj wywolywanie i 3 dni moze trwac :szok: bardzo sobie tego nie zycze

Mariolcia zdrowka. zazegnaj szybko chorobe i wracaj na forum

KasiaF moze babka sie nie zdecyduje. oby wam wpadlo w rece :tak:

A Pan prezes zrobi koalicję z Ojcem Rydzykiem i bęęęędzie cudownie, o nie! rozpieprzą do reszty Polskę.

Ja żałuję że nie zagłosowałam na Napieralskiego we wcześniejszych wyborach, mądrze gość gada, ale i tak szans nie ma.

Tusk dobrego mało co zrobił motają się w te i wewte, ale zawsze może być gooorzej duuużo gorzej.

kaamaa no w sumie wiadomo ze moze byc gorzej ale PiS juz mial we władaniu polske i bylo oki :-)
A tak wogole to nasz prezydent jest the best :-D niegdzie go nie widac, ma swojego wysłannika pana "t." :-D i spasł sie jak swinka i tyle go widac ;-p brak slow....

a i kaamaa ja niewiem u mnie bialorusini nie jezdza serio niewiem o co chodzi :-D
Herbata mowisz ze mala bedzie taka twarda ze 3 dni bedziecie ją wyganiac? :-D eeee tam, :-)

Hej babeczki ;-)
Może w końcu zbiorę się w sobie i zacznę regularnie pisać na tym wątku :-) jakoś tak nigdy nie potrafię nadrobić tych wszystkich postów, piszecie jak szalone, ale postaram się :tak: obiecuję poprawę :-p

Liza jak rano pisałaś, to ja też widziałam, że miałaś 4955 :tak: pomieszały Ci się cyferki po prostu ;-)
Zdrówka dla Danielka ;*

Kasia to Ty mnie zaprosiłaś na FB, tak? ;-) dzięki ;-);-)

gosdia i jak Zosia zareagowała na mycie ząbków? My od samego początku miałyśmy taką szczoteczkę, tą małą, któraś z dziewczyn pokazywała. A teraz to już różnie, jaka się Zuzi spodoba :tak: myślę nad zakupem elektrycznej szczoteczki dla Zuzki, ale ona się takich urządzeń boi :-D

Elwirka, Kasiek, Kasia spóźnione życzenia dla Waszych szkrabów ;*;* niech się dobrze chowają :-);-)

Tak w ogóle to witam wszystkie nowe mamy, te których jeszcze nie miałam okazji poznać, mam nadzieję, że to się wkrótce zmieni :tak:

lenka zazdroszczę Ci tych Adasiowych piątek, Zuzia nie ma jeszcze ani jednej, zaczynam się martwić :sorry2: jedną lekko widać przez dziąsełko, ale przebić się nie chce. Może dlatego to tak długo trwa, bo ona ogólnie późno zaczęła ząbkowanie- pierwszy ząbek przebił się jej dopiero w 8 miesiącu.

Harbata wróżę Ci, że za te 2 dni urodzisz :p trzymam kciuki!

Co do głosowania, to ja ostatnio głosowałam na Napieralskiego ;-) a teraz w ogóle nie idę na wybory, nie chce mi się, zresztą i tak głosowałabym na Palikota, a on szans żadnych nie ma :-p

U nas wszystko po staremu. Zuzia zrobiła się taka kochana, że szok :tak: tuli się ciągle, buziaki daje, ciągle mówi, że kocha. Poza tym mówi do mnie "żabko" :-D a dzisiaj cały dzień byłam dla niej "proszę pani".. nie wiem co jej odbija :sorry2::-p
Bunt 2-latka chyba powoli mija, już nie jest taką małą zołzą. Cieszę się, ale pewnie znając moją Zuzię, zaraz przyjdzie jakiś bunt 3-latka :sorry2:
W ogóle mała modelka z niej, lubi pozować do zdjęć. Mówi już właściwie wszystko, nawija jak nakręcona :-p:-p Szkoda, że dzieci tak szybko rosną, chciałabym, żeby ona zawsze była takim fajnym słodziaczkiem :tak:

I doopa... Kobita wzięła te mieszkanie... ale jestem zła... a tak sie na nie ucieszyłam...

LIZA a nie wiem jakoś tak nie wiem czemu...

Ide spac, humor totalnie klapnął po telefonie od tego gościa... eh... było fajnie umiejscowione, odnowione, nieumeblowane, z dwiema piwnicami... eh... wyc mi się chce...... Dobrze ze jutro do pracy, mulic nie będe...
Miłego wieczorku, nocki i jutrzejszego dnia...

anetka no wreszcie z tych krzaków wyszlas ;-) hihihi
Super ze Zuzia juz dorosleje ;-) wkoncu chwila i stuknie jej 2,5 roku :tak:

Kasia szkoda ze jednak sie nie udalo zmkieszkaniem... :( moze jeszcze cos sie wam natrafi!!!

Dobra lachonki ja ide na łóźio odpoczac ;-)
Dobranoc:-)

reklama
Liza najśmieszniejsze jest to, że ja czytam każdy Wasz post, więc wiem co i jak u Was, codziennie tu zaglądam, a żeby cokolwiek napisać to jakoś czasu nie wystarczy :-p
Właśnie to mnie przeraża, dopiero co się urodziła, a tu już 2,5 roku :szok: jak tak szybko czas będzie mi leciał to zaraz 18 będzie miała i tyle się nacieszę z jej dzieciństwa :-p
Dobranoc :-)

Ja lecę oglądać Top Model i czekać na męża :-p
Jutro postaram się zajrzeć :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry