reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no i pogoda sie zepsuła. zchmurzylo sie i wiaterek jest zimny. ale spacerek udalo sie zaliczyc z kolezanka i jej córa. teraz maly buszuje w chodziku a ja mam chwilke. odstawianie od cyca jakos nam dzis wychodzi na razie. dostal sniadanko i drugie tez. obiadzik przed chwilka zjadl ladnie i cyca sie nie domaga. zobaczymy pozniej.

liza ja mlodego karmilam najczesciej w nocy, w dzien to byl taki smoczek do zasypiania. fajnie ze weekend u was fajnie minał. wspolczuje z tymi Mikusiowymi ząbkami.

gosdia da sobie rade tatus :) a ja tam nie wiem co ten moj maluch zażywa, ale ja juz nie mam sily na niego

kama a ja kurde nawet nie pamietam jaki fotelik mamy, ale jest calkiem fajny.

kasiek to mala gosci ma ;p fajnie ze tak mozecie sobie wychodzic gdzies razem ;)

patisia wspolczuje choroby Kubusia. milego wieczorka :)

agnieszka fajnie ze maly nie plakal na pobraniu. odważniacha z niego :)

reklama
Liza no tak do marudy dziecka mozna się przyzwyczaić, za dobrze by nam było gdyby wszystko było cacy :-) Co po za tym...Czekam na wynik cytologii, do tego 12 miałam iść prywatnie, ale co mnie zbawi teraz tydzień . Firma się kręci, teraz już mamy zlecennie na 400 sztuk, tyko żeby to zdrowie nie kulało to będę szczęśliwa :-)

Agnieszka mozesz być dumna synuś odważny!:-)

Beacia przyjeżdżaj do mnie u mnie ciepełko :-p Tylk oja msuzę w domu z małym siedzieć, bo gorączkę ma:-( Ale zbijamy :-)

Kasiek, to mieliście wesoły weekend.
Agnieszka, to masz dzielnego chłopaka.
Patisia, zdrówka dla Kubusia.
Liza, ja uwielbiam rosół.... Mniam :).

Zosia cala i zdrowa ;) Dała radę beze mnie. Dziisiaj nie mieliśmy prądu, albo zamrażalnika nie domknęliśmy i wszystkie zupki Zosi poszły do śmietnika ;/. Jutro muszę na nowo produkowac :)

Witam w koncu nadrobilam zaleglosci:tak:u nas po chrzcinach, maly troche marudzil ale bylo ok.Obecne troche marudzi ale to przez zabek bo ciut juz widac
shocked.gif
Czytalam ze dziecko powinno lezec na brzuchu 2 godz u nas to niewykonalne bo maly nie lubi i sam sie przewraca na plecy a i ostanio gdy go przebieram lezy na placach stawia cale stopy na lozko i podnosi tylek a ja sie wkurza gdy nie pozwalam tak samo chce siadac gdy lezy na poduszce podnosi sie. W nocy wstaje idzie spac o 20 wstaje jesc o 1 pozniej 4 i na dobre o 7 wec sie wypsypiam
laugh.gif
dzis raz spal po 8 pol godz a pozniej prawie 1,5 teraz tez juz zasypia
Kasiek ciesze sie ze impreza udana, a takie nieporozumienia niestety niby malo znaczace a tak wkurzaja znam to...
Herbata jeszcze z nami jestes, powiem ci ze ja probowalam wszytskiego i ur 5 dni po wg mnie te wszytskie sztuczki nie dzialaja
Liza u nas tez maruda przez zabek, moj sie slini strasznie na godz zmieniam 3 sliniaki, w ciagu dnia zmianiam bluzke po 5-6 razy slini sie do pepka...
Gosdia, tatus da rade ale wiem co czujesz moj zawsze z tata plakal i teraz gdy wychodze strasznie sie boje jak durna co chwile pisze
Patisia oby choroba szybko przeszla;-)
Mloda, tanio masz solarium ja bylam kiedys kilka razy i noc mnie nie bralo, jestem blada jak smierc

Vegas, jaka mała gadułka ci rośnie. tylko gratulować
biggrin.gif

gosia, zdrówka dla Amelki, oby szybko katarek przeszedł.
i jak z tym kredytem ?
Gosdia, dobrze że wilgoć zlikwidowaliście. a z tym meczem to nie źle... 37 godzin....
EWI, super że podoba ci się być kierowcą, mnie by się chyba nie chciało
biggrin.gif

Liza, oj później będziesz się odmładzać
biggrin.gif

kasiek, no super weekend mieliście :)
Patisia, zdrówka dla Kubusia !!
Beacia, oby tak dalej z odstawianiem, bez problemów.

a mnie rozłożyło... katarek, bolące gardło... łamanie w kościach...
leczę się domowymi sposobami.... oby pomogło....

MAriolcia ZDRÓWKA!!! :*
Gosdia zapraszam mam pól garnka rosołku ;)
Ania juz zabek? hihii wczesnie zaczyna marudkowanie przez to :)
Patisia to życze by bylo coraz lepiej jeszcze z firmą i zleceniami! :-)
Agnieszka, beacia dajcie tego deszczu troche ;P

Ja sama z dziecmi... mąż juz w pracy...
Ehhh...

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny kiedyś się udzielałam u was ale jakoś tak później czasu brak pewnie już mnie zapomniałyście.
Więc może się przedstawię mam na imię Renata mam 23 lata jestem mama 2 urwisków Martynki i Kamilka :-) dzieciaczki już śpią a ja robię sobie zapiekanki :)

wiktoria witaj;)
ja pamietam;-) jak dzieciaczki?

Ja jem kolacyjke > pomidorki,cebulka,smietana sol pieprz< mniam ;-)
chłopaki spia, hania zasypia..
ale tu cisza...;-)

Liza dzieciaczki dobrze Martynka chodzi do szkoły jako 5 latek twoja Hania chyba też ?? z Kamilka robi się mały urwisek :-) no ale co zrobić taki wiek.U mnie też wszyscy śpią tylko ja jeszcze nie.Czekam jeszcze do 21:00 bo muszę tabletkę wziąś

reklama
Do góry