reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja o Hanie sie nie bałam :-D domyslałam sie ze ona to bedzie "latała na skrzydłach" do szkoly i tak jest ;-) hihihi
Predzej oje sie o danielka jak a rok pójdzie ale moze sie jeszcze wyrobi :-)

Ja zaraz tez sie kłade:-) na polsacie fajny film ale narazie wygrywa m jak milosc:D

ja czekam na to jak Hania w m jak milosc bedzie miala wypadek ale to chyba sie zejdzie jeszcze:-) swoja droga dennie tak usmiercac aktora:dry:

Dobra ide lezec i odpoczywac :tak:
Dobranoc :-)

Wiktoria witaj:)

Liza też miałam oglądać ale u mnie wygrywają amerykańskie seriale a sezon się zaczął:)

Elwirka
udanej imprezy moja już była w sobotę ale jutro zmierzam cały dzień spędzić bawiąc się z Domiśką strasznei to zabawne że świętujemy tego samego dnia:)

Jestem chwile ja nie ogladam zbytnio seriali w tv jak juz to czasami na wspolnej:-D za to mam sciagnietych chirurgow
Liza moja siostra tak chetnie chodzila az nagle jej sie odmienilo raz pobila katechetke az musialam po nia jechac a ta mala malpa lezala na podlodze wycierala oczy i juz byla zadowolona bo do dmou kazali ja zabrac:zawstydzona/y:
Tak sie chwalicie maluszkami wiec i ja pokaze mojego skarba, a co:)

reklama
Wiktoria, witaj.
Liza, jakbym miała bliżej to z pewnością zawitałabym do Twojego garnuszka :) Dobranoc ;)
Kasiek, fajnie masz. Ja czekam aż Zosia podorośnie i będę sie z nią w dom bawić ;P albo lalkami Barbie:).
Mariolcia, zdrówka jak najwięcej!!!!
Elwirka, udanej imprezy! Niech Ci Mała dzisiaj dobrze.
Anula, przystojniaczek słodziaczek z Małego ;). Fajnie, ze chrzciny udane.

My byliśmy dzisiaj w kinie na "1920 bitwa warszawska" i muszę wam powiedzieć, ze się zawiodłam... Ale był zwiastun " Wyjazd integracyjny", film będzie chyba nieziemski - polska komedia więc pewnie durna na maksa.
No i idę zrobić hot doga na kolacje bo się D. zachciało. ;)

Do góry